341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

neresnden baslasmkı cnm ya ckk ktym ya bır heycanla bekle bekle gunlerı say et bana yasattgna bak smdıde arıo acmıcm asker pskljsı dedm dedm ama ytr artg bagrmalrndn bktm kopek gbı azarlıo ınsanı ya en snnda asker arkdsyla facede yazısms onuda okuynca hepten beynıme kan cktı arkdsı muglaya dusmus burda bol bol gogus grdm vs dıo bnmkıde ohoh dıo ne demkk buyaaaahersy ust uste geldı 3senelk ılskı berbat oldu sayesnde gelınce hemn dgun ypcktk aıleler bıle bılıoduu annesıne anlttm hersyı

O bağırmalarını asla haklı çıkarmaz psikolojisi.
O orada streste ise sen de onu beklerken yeterince stres yaşıyorsun.
Ama bunu anlayamıyorlar işte, senin için her şey aynı seyrinde devam ediyor zannediyorlar.
Bu konuyu konuşmayı denedin mi hiç ?
Asker arkadaşınla konuşmasında da zannetmem kötü bir niyet olacağını.
Eğer devamı yoksa bu konunun ohh ohh deyip geçtiyse keşke tavrını yapsaydın ama bu kadar net bitti demeden önce biraz daha bekleseydin.

oh oh syıp gecıo ama bıde sunu demıs muglada olsak mugla bzden cekerdı dıe buna ne demelı hccc onu dnlemeye frst bıle vrmıcm cokkk dınledm onu ben ytr artg bktm bagrmasndan ınsan kustunmu askım dıe acar telı ama o acar acmaz ne yaptgnı sanıon be sen senınlemı ugrascm dıe actı snrdan ozr dılerm yk zor gunler gcrym fln ama ykk dedm artg ytr bktm bu dvranıslrndn herkz ne guzl burda askerını beklıo ozluo knsuo o hersyı mhfettıya hersyıı artgg bttı ıste smdı beklesn arayanları olur knsr muglaya gder kz bulur ıste o arkdslryla

Olay onun üstüne bile özür dilemek yerine bağırarak açmaya kadar gidiyorsa ne desen haklısın.
Oradayken, sen aramayınca kıymetini daha iyi anlar belki affettirir kendini.
Çok üzmemeye çalış kendini lütfen.

acmıom ztn cnm acmıcm kac ay hıc busefr afetmıcm kesn kararlym ytr ıyı vlha askerde dıe sus sus bu hale geldı ne yapıosa ypsn ckk tskr edrm tatlm knstgn ıcın bnmle blmem artg zmn neyı gstercek hkkmda hyrlısı olsn ama su okdr cnmı yakıokı herkz negzl beklıo sevnıo benm herseymı mahfettı hevesm kursagmda kaldı:2:

O kadar özlemin üstüne böyle yapması çok zor tabiki.
Yine de kendi ailene söyleme istersen ayrıldığınızı ne olur ne olmaz.
Gitmeden önce böyle birisi değilse aklını başına toplayıp seni tekrar kazanmak isteyecektir çünkü.

Cok uzuldum canim. Sevgilin kac yasinda? Benimde 5 yillik bi iliskim vardi. Senin dedigin gibi davrandi.hemde kadin konularini aciyordu hep. Bitirmistim iliskimi. O zaman 22 yadindaydim. O da 23 tu. Suan 28 yasindayim ve 1 ay once nisanlandim. Nisanlim askerde suan. Herseyde bi hayir vardir.

Slm canlaaaaarrrr.napıyosunuz bakalım? askerlerinşz nasıl güzel yarenler :) hersey yolundadır umarım.. gün gectikce daha mı alısıyoruz ne ?

Slm canlaaaaarrrr.napıyosunuz bakalım? askerlerinşz nasıl güzel yarenler :) hersey yolundadır umarım.. gün gectikce daha mı alısıyoruz ne ?

Selam canimm. Tam alismadik ama her gun aglamiyoruz artik. Onlara bi sekilde ulasicagimizi biliyoruz artik.ama özlem azalmiyor hic.

Selam canım iyiyiz sen napıyosun?
Ben biraz daha alışmaya başladım gibi sanki yani en azından o ilk günkü bunalım halim kalmadı pek. Bi de artık daha çok görüşüyoruz aşkımla onun da etkisi olabilir.
Senden naber?

bendende iyilik tatlım..evet ya aynen bizde daha cok görüşüyoruz bununda etkisi var..ya 100 olsaydı biiiiii (((

Off yaa çok üzüldüm canım ama belki de hayrılısı buymuş senin için. Evet asker psikolojisi deyip bazı durumlarda alttan alıyoruz ama bunun da alttan alıncak bi tarafı kalmamış. O orda askerdeyse sen de burda onu bekliyosun bizim de psikolojimiz çok iyi değil şu anda böyle yapmaması lazım onun da biraz bunları düşünüp.

bendende iyilik tatlım..evet ya aynen bizde daha cok görüşüyoruz bununda etkisi var..ya 100 olsaydı biiiiii (((

Aşkım aradı şimdi çook mutlu olduum
Evet tatlım yaa bi 100 olsaydı ondan sonra çift rakamlara inseydik bi hayırlısıylaa :26:

Bende askerimle konuştum yine nette İyiki çarşı izni var, iyiki teknoloji var Şimdi çıktı netten arkadaşlarıyla biraz oturup birliğe gidecekler Atarsa 138 Hele birde askerlik kısalırsa Eylül ayına girdik, şu 9 günlük tatilde bitince inşallah hayırlı haberler gelcek

Ne güzel canım biz daha o kadar teknolojik olamadık :))
İnşallah kısalır askerlik valla dünyaları bize vermişler gibi oluuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…