ben ayrldm kzlr 5gundr acmıom aradgnda btrdım hersyı ckk ktu gunler gecrıom alıscam ama ıns ıskendrundu acemılgı smdı ıstnbl pendık ama gttgnden berı telı bıle acmıom bttı mhfettı hersyı
neresnden baslasmkı cnm ya ckk ktym ya bır heycanla bekle bekle gunlerı say et bana yasattgna bak smdıde arıo acmıcm asker pskljsı dedm dedm ama ytr artg bagrmalrndn bktm kopek gbı azarlıo ınsanı ya en snnda asker arkdsyla facede yazısms onuda okuynca hepten beynıme kan cktı arkdsı muglaya dusmus burda bol bol gogus grdm vs dıo bnmkıde ohoh dıo ne demkk buyaaaahersy ust uste geldı 3senelk ılskı berbat oldu sayesnde gelınce hemn dgun ypcktk aıleler bıle bılıoduu annesıne anlttm hersyı
oh oh syıp gecıo ama bıde sunu demıs muglada olsak mugla bzden cekerdı dıe buna ne demelı hccc onu dnlemeye frst bıle vrmıcm cokkk dınledm onu ben ytr artg bktm bagrmasndan ınsan kustunmu askım dıe acar telı ama o acar acmaz ne yaptgnı sanıon be sen senınlemı ugrascm dıe actı snrdan ozr dılerm yk zor gunler gcrym fln ama ykk dedm artg ytr bktm bu dvranıslrndn herkz ne guzl burda askerını beklıo ozluo knsuo o hersyı mhfettıya hersyıı artgg bttı ıste smdı beklesn arayanları olur knsr muglaya gder kz bulur ıste o arkdslryla
acmıom ztn cnm acmıcm kac ay hıc busefr afetmıcm kesn kararlym ytr ıyı vlha askerde dıe sus sus bu hale geldı ne yapıosa ypsn ckk tskr edrm tatlm knstgn ıcın bnmle blmem artg zmn neyı gstercek hkkmda hyrlısı olsn ama su okdr cnmı yakıokı herkz negzl beklıo sevnıo benm herseymı mahfettı hevesm kursagmda kaldı:2:
oh oh syıp gecıo ama bıde sunu demıs muglada olsak mugla bzden cekerdı dıe buna ne demelı hccc onu dnlemeye frst bıle vrmıcm cokkk dınledm onu ben ytr artg bktm bagrmasndan ınsan kustunmu askım dıe acar telı ama o acar acmaz ne yaptgnı sanıon be sen senınlemı ugrascm dıe actı snrdan ozr dılerm yk zor gunler gcrym fln ama ykk dedm artg ytr bktm bu dvranıslrndn herkz ne guzl burda askerını beklıo ozluo knsuo o hersyı mhfettıya hersyıı artgg bttı ıste smdı beklesn arayanları olur knsr muglaya gder kz bulur ıste o arkdslryla
Slm canlaaaaarrrr.napıyosunuz bakalım? askerlerinşz nasıl güzel yarenler :) hersey yolundadır umarım.. gün gectikce daha mı alısıyoruz ne ?
benim aşkım yarın gitceeekkkkk
Slm canlaaaaarrrr.napıyosunuz bakalım? askerlerinşz nasıl güzel yarenler :) hersey yolundadır umarım.. gün gectikce daha mı alısıyoruz ne ?
Selam canım iyiyiz sen napıyosun?
Ben biraz daha alışmaya başladım gibi sanki yani en azından o ilk günkü bunalım halim kalmadı pek. Bi de artık daha çok görüşüyoruz aşkımla onun da etkisi olabilir.
Senden naber?
neresnden baslasmkı cnm ya ckk ktym ya bır heycanla bekle bekle gunlerı say et bana yasattgna bak smdıde arıo acmıcm asker pskljsı dedm dedm ama ytr artg bagrmalrndn bktm kopek gbı azarlıo ınsanı ya en snnda asker arkdsyla facede yazısms onuda okuynca hepten beynıme kan cktı arkdsı muglaya dusmus burda bol bol gogus grdm vs dıo bnmkıde ohoh dıo ne demkk buyaaaahersy ust uste geldı 3senelk ılskı berbat oldu sayesnde gelınce hemn dgun ypcktk aıleler bıle bılıoduu annesıne anlttm hersyı
bendende iyilik tatlım..evet ya aynen bizde daha cok görüşüyoruz bununda etkisi var..ya 100 olsaydı biiiiii(((
Aşkım aradı şimdi çook mutlu olduum
Evet tatlım yaa bi 100 olsaydı ondan sonra çift rakamlara inseydik bi hayırlısıylaa :26:
Gözünaydın cnım bnm :)) bnmkide güya 2de arayacaktı ama aramadı aslında carsıda suan..off meraklanmaya basladım ya
Bende askerimle konuştum yine netteİyiki çarşı izni var, iyiki teknoloji var Şimdi çıktı netten arkadaşlarıyla biraz oturup birliğe gidecekler Atarsa 138 Hele birde askerlik kısalırsa Eylül ayına girdik, şu 9 günlük tatilde bitince inşallah hayırlı haberler gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?