341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Merhaba arkadaşlar günaydın herkese...Valla askerlik gerçekten zor işmiş. Nereden anladın derseninz..Eskiden askere bot bağlamayı öğrettiklerini duyunca gülerdim bu nasıl iş diye.Yarın eşimin izni bitiyor birliğine teslim olacak inşaallah ben de erkenden kalkıp son hazırlıkları yapayım dedim. O da ne!!! İki gün önce silip boyayıp kurumaya bıraktığım botları bağlayamıyorum.Acaba belli bir düzeni var mı, ipler üstte mi kalacak altta mı derken bir baktım 15 dk geçmiş. Aldım elime bilgisayarı yazdım google a. "Asker botu nasıl bağlanır?". İlk çıkan görseldeki bot resmine bakıp bağladım. Bağladım ama kendi kendime de bayağı güldüm. Anlayacağınız bir botu bağlamak yaklaşık yarım saatimi aldı.Araştırmalarım da adahil. Allah hepimize ve askerlerimize sabır versin ne diim... Hayırlı günler sizlere de....

Hadi yaaa süpermiişş
O zaman bizimkilerin işi zor gerçekten

nasıl biryer oldugunu biliyormusunuz? merkezde galiba... çok korkuyorum yaa rabbim sabır versn öğretmen mi sevgiliniz??

canım geç oldu kusura bakma... bu süreçte amasyada acemilikleri bitti çok şükürr... yemin törenine gittim hatta.. 3-4 kilo zayıflamış ama çok memnunmuş yerinden.. hiçbir sıkıntı çekmemiş Allaha şükür... diyarbakıra gidecek yarın...( ama Allahtan oraya düşen amasyadan bir arkadaşı varmış o gitmiş dün aramış. 10 kişilik koğuştalarmış rahatlarmış.. benim sevgilim mimar o bakımdan dağıtım olsa bile askerlik şubesine çıkarmış.. çok şükür içim rahat.. İnşallah senin askerininde yeri rahattırr... Bir an önce sağ sağlim dönmeleri dileğiyle...

Canim bende amasyada yemin torenindeydim. Ayaktaydim. Uzun boylu uzun sacli kafasina yandigi icin pembe ceketini gecirmis kiz :79: Allah kavustursun canim.

23yasndym oda hc byle huyu yktu aslnda ama o sozlerı benı beynımı karıncalandrdı bılemyrm yaa cdden okdr heves et bekle bekle snr bunlr olsn 3senemı vrdm ben onun ıcın ya acmıcm nekdr ararsa arasın acmıcm bana bunu nasl yapar haketmedm ben hc

benim asker kilo almış
bugün izinliydi birde. ooh doya doya konuştumm

diyarbakırda nereye gitti canım askerin? bnm ki 2. ordu ağır oto taburuna gidecek yarın... inşallah sağ salim bitirip gelirler... askerim amasyada mangada mimar var dıyordu belki de snn askerindir:)

çok mu zayıf canım?
benimkinin kilosu normaldi. hala normal ama biraz göbüşü çıkmış :)

Canım benimki 80 kilo falandı geçen senelerde bi rahatsızlığı oldu 1-1buçuk sene içerisinde 20 kilo birden verdi
Şimdi ona tekrar kilo aldırmaya çalışıyoruz işte. Gerçi çok yiyorum iyiyim diyo ama bakalım inşallah sağlığına kavuşur bi an önce tek isteğimiz bu.

Canim biraz bekle bakalim. Kendini affettirebilcek mi? İsrarla devam ederse zor da olsa biraz ayri kalirsin. Her serde bi hayir vardir canim. Bunu da unutma.

Askerlerimiz 3 gun sonra is başi yapicaklar. İnsallah rahat olurlar. Sabahlari bunlari muzikle uyandiriyorlarmis. Kalkin demek yokmus. Azer bulbul sarkilariyla uyaniyoz diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…