Merhaba arkadaşlar günaydın herkese...Valla askerlik gerçekten zor işmiş.Nereden anladın derseninz..Eskiden askere bot bağlamayı öğrettiklerini duyunca gülerdim bu nasıl iş diye.Yarın eşimin izni bitiyor birliğine teslim olacak inşaallah ben de erkenden kalkıp son hazırlıkları yapayım dedim. O da ne!!! İki gün önce silip boyayıp kurumaya bıraktığım botları bağlayamıyorum.Acaba belli bir düzeni var mı, ipler üstte mi kalacak altta mı derken bir baktım 15 dk geçmiş. Aldım elime bilgisayarı yazdım google a. "Asker botu nasıl bağlanır?". İlk çıkan görseldeki bot resmine bakıp bağladım. Bağladım ama kendi kendime de bayağı güldüm. Anlayacağınız bir botu bağlamak yaklaşık yarım saatimi aldı.Araştırmalarım da adahil. Allah hepimize ve askerlerimize sabır versin ne diim... Hayırlı günler sizlere de....
nasıl biryer oldugunu biliyormusunuz? merkezde galiba... çok korkuyorum yaarabbim sabır versn öğretmen mi sevgiliniz??
canım geç oldu kusura bakma... bu süreçte amasyada acemilikleri bitti çok şükürr... yemin törenine gittim hatta.. 3-4 kilo zayıflamış ama çok memnunmuş yerinden.. hiçbir sıkıntı çekmemiş Allaha şükür... diyarbakıra gidecek yarın...( ama Allahtan oraya düşen amasyadan bir arkadaşı varmış o gitmiş dün aramış. 10 kişilik koğuştalarmış rahatlarmış.. benim sevgilim mimar o bakımdan dağıtım olsa bile askerlik şubesine çıkarmış.. çok şükür içim rahat.. İnşallah senin askerininde yeri rahattırr... Bir an önce sağ sağlim dönmeleri dileğiyle...
Cok uzuldum canim. Sevgilin kac yasinda? Benimde 5 yillik bi iliskim vardi. Senin dedigin gibi davrandi.hemde kadin konularini aciyordu hep. Bitirmistim iliskimi. O zaman 22 yadindaydim. O da 23 tu. Suan 28 yasindayim ve 1 ay once nisanlandim. Nisanlim askerde suan. Herseyde bi hayir vardir.
canım geç oldu kusura bakma... bu süreçte amasyada acemilikleri bitti çok şükürr... yemin törenine gittim hatta.. 3-4 kilo zayıflamış ama çok memnunmuş yerinden.. hiçbir sıkıntı çekmemiş Allaha şükür... diyarbakıra gidecek yarın...( ama Allahtan oraya düşen amasyadan bir arkadaşı varmış o gitmiş dün aramış. 10 kişilik koğuştalarmış rahatlarmış.. benim sevgilim mimar o bakımdan dağıtım olsa bile askerlik şubesine çıkarmış.. çok şükür içim rahat.. İnşallah senin askerininde yeri rahattırr... Bir an önce sağ sağlim dönmeleri dileğiyle...
benim asker kilo almış
bugün izinliydi birde. ooh doya doya konuştumm
Ahh bi de benimki bol bol kilo alsa bii
çok mu zayıf canım?
benimkinin kilosu normaldi. hala normal ama biraz göbüşü çıkmış :)
Slm kızlarrrr.bgn askerim yine carsı iznine cıktı ve telefonda tam 1 saat konustuk,coooooooook mutluyummmmmmmm
23yasndym oda hc byle huyu yktu aslnda ama o sozlerı benı beynımı karıncalandrdı bılemyrm yaa cdden okdr heves et bekle bekle snr bunlr olsn 3senemı vrdm ben onun ıcın ya acmıcm nekdr ararsa arasın acmıcm bana bunu nasl yapar haketmedm ben hc
tesekkür ederim cnımmm :)) uff vakit bgn hiç gecmedi niyeyse :SNe güzel canım gözünaydın
tesekkür ederim cnımmm :)) uff vakit bgn hiç gecmedi niyeyse :S
Askerlerimiz 3 gun sonra is başi yapicaklar. İnsallah rahat olurlar. Sabahlari bunlari muzikle uyandiriyorlarmis. Kalkin demek yokmus. Azer bulbul sarkilariyla uyaniyoz diyo.
Hiçbi gün geçmiyo ki çabucak(
Her akşam arardı aşkım ama daha aramadı bu akşam aramıycak mı acaba off yaa((
ya benimkide bi sabah bi aksam arıyo.bgn sabah aradı ama aksam aramadı !!!!!Benimkide daha aramadi canim. Bi sabah bi aksam ariyor. Yatarken aricaklar herhalde.
ya benimkide bi sabah bi aksam arıyo.bgn sabah aradı ama aksam aramadı !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?