Öyle dedik biz de aşkımla aslında o bana sayma günleri 100den sonra birlikte sayarız dedi ama nasıl saymam her gün en az 20 kere takvime bakıyorum akşam olsa da bugünü de çarpılasam diye..
onu yapma ama zaman geçmez meşgul olacağın şeyler bul..ben buraya ilk geldiğimde sizler gibiydim kızların 14 günleri vardı nasıl kıskanırdım anlatamam ben görebilecekmiyim diye..bir ara çok zorlanıorsun ama sabır çok önemli..birde ben hiç trip yapmadım sevgilime..o da bana saolsun hiç ama hiç asker psikolojisi yapmadı bir kere terslemedi beni saygıyı korumak çok önemli..bir kere güveni sarsılmadı bana benimde ona tabi.mesela düğün falan düşnüyorsanız çeyiz için birşeyler al vakit hem geçiyor, hem zevkli oluyor hemde çeyizin birikiyor:)
Nişanlıyız zaten canım o geldiğinde düğün hazırlıklarına başlıycaz. Çeyiz için bi sürü şey almıştık o varken zaten ama eksikleri tamamlarım artık yavaş yavaş napıyım bi şekilde geçicek zaman. Sağolsun benim aşkım da çok anlayışlı hiç terslik vs. çıkartmıyo yok dışarı çıkma yok şuraya buraya gitme falan demiyo hatta git vakit geçsin sana da diyoBi de işe girsem bana vakit çabuk geçicek işte o zaman
evet iş çok önemli, ben bir haftadır evdeyim bayram izni sıkıntıdan patladım..aramadığım kadar askerlik şubesini aradım, sadece 8 asker olduğu için şube beni tanıyor zaten:) şu 2 hafta yoğun çalışayımda hemen geçsin..çünkü çalıştığımda bir pazartesiyi biliyorum bir cumartesi..cumarteside çalışıyorum..onun geldiği günde senelik iznim başlıyor 2 hafta..5 ayım hep bu günlerin hayalini kurarak geçti..ahh ahh hele o çiftleri elele görmek o çok koymuştu bana
şekerim askerin istanbulun neresinde? daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum, istanbul görünce heyecan yaptımcanım ben ist.dayım,nişanlım da burada askerlik yapıyor.ilk hafta ctesi-pazar ziyaret günüydü,ben gittim.sonraki hafta cuma-ctesi-pazar yemin töreni ve evci izni olduğu için görüştük.bu hafta da dün bayram dolayısıyla çarşı izni vardı ve yine görüş izni olur haftasonu.geçinip gidiyoruz işte
şekerim askerin istanbulun neresinde? daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum, istanbul görünce heyecan yaptım
hımmm daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama benimki de üsküdarda canımistanbul maltepede canım
Ahhh ahh keşke insek bi an önce çift hanelere
hımmm daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama benimki de üsküdarda canım
Sslm kızlar yemın torenınden geldıgım gun yazabılmısıtm bız cok kacırmısım bır suur sayfalar atmıss :) nasılsınız ?? askımın ızmıre yemın torenıne gıttık aılesıyle sora da yenı bırlıgı olan denızlıye teslım ettık..hersey basa dondu yemın torenınden sora ayrıldıgımızda ılk gunku gıbı acı verdı..ama bu pazar askımın yanına gıdıyorumo yuzden mutluyum
Cok zorlaniylrum bugun. Sıkıntıliyim ve yalnizim. O ne zaman ararsa o zaman anlatabilicem ama o da sıkulmasin diye susmak zorundayim. Cok zorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?