341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Öyle dedik biz de aşkımla aslında o bana sayma günleri 100den sonra birlikte sayarız dedi ama nasıl saymam her gün en az 20 kere takvime bakıyorum akşam olsa da bugünü de çarpılasam diye..

onu yapma ama zaman geçmez meşgul olacağın şeyler bul..ben buraya ilk geldiğimde sizler gibiydim kızların 14 günleri vardı nasıl kıskanırdım anlatamam ben görebilecekmiyim diye..bir ara çok zorlanıorsun ama sabır çok önemli..birde ben hiç trip yapmadım sevgilime..o da bana saolsun hiç ama hiç asker psikolojisi yapmadı bir kere terslemedi beni saygıyı korumak çok önemli..bir kere güveni sarsılmadı bana benimde ona tabi.mesela düğün falan düşnüyorsanız çeyiz için birşeyler al vakit hem geçiyor, hem zevkli oluyor hemde çeyizin birikiyor:)

Nişanlıyız zaten canım o geldiğinde düğün hazırlıklarına başlıycaz. Çeyiz için bi sürü şey almıştık o varken zaten ama eksikleri tamamlarım artık yavaş yavaş napıyım bi şekilde geçicek zaman. Sağolsun benim aşkım da çok anlayışlı hiç terslik vs. çıkartmıyo yok dışarı çıkma yok şuraya buraya gitme falan demiyo hatta git vakit geçsin sana da diyo Bi de işe girsem bana vakit çabuk geçicek işte o zaman

evet iş çok önemli, ben bir haftadır evdeyim bayram izni sıkıntıdan patladım..aramadığım kadar askerlik şubesini aradım, sadece 8 asker olduğu için şube beni tanıyor zaten:) şu 2 hafta yoğun çalışayımda hemen geçsin..çünkü çalıştığımda bir pazartesiyi biliyorum bir cumartesi..cumarteside çalışıyorum..onun geldiği günde senelik iznim başlıyor 2 hafta..5 ayım hep bu günlerin hayalini kurarak geçti..ahh ahh hele o çiftleri elele görmek o çok koymuştu bana

Aynen bana daa İskenderundaydı acemilkte aşkım oraya biz götrümüştük akşam sahilde gezmeye çıktık çiftler el ele geziyodu çıldırcaktım resmen eve girememiştim o gün Neyse gelince acısını çıkarırız artık

Neyse kızlar ben biraz dışarı çıkıcam ev üstüme üstüme geliyo bekledikçe böyle. Akşama görüşürüz hoşçakalınnn

Sslm kızlar yemın torenınden geldıgım gun yazabılmısıtm bız cok kacırmısım bır suur sayfalar atmıss :) nasılsınız ?? askımın ızmıre yemın torenıne gıttık aılesıyle sora da yenı bırlıgı olan denızlıye teslım ettık..hersey basa dondu yemın torenınden sora ayrıldıgımızda ılk gunku gıbı acı verdı..ama bu pazar askımın yanına gıdıyorum o yuzden mutluyum

şekerim askerin istanbulun neresinde? daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum, istanbul görünce heyecan yaptım

Bugun nisanlimin sesiyle uyandim. Konustuk. Ama canim sıkkin bugun. İcimden hicbisey yapmak gelmiyor.:2:

Cok zorlaniylrum bugun. Sıkıntıliyim ve yalnizim. O ne zaman ararsa o zaman anlatabilicem ama o da sıkulmasin diye susmak zorundayim. Cok zorr.

bende snn gbym cnm ya ve ben kusum bıde ona 6gndr arıo delı gbı acmıorm ckkk krdı benıhergn aglıom:2:

Ben geldim yineee
Biraz dolaşmaya gitmiştim ya kızlar kendime hello kity'li günlük aldım ona yazcam artık
Bi de baya bi hasta oldum ben kaç gündür boğazım ağrıyo burnum akıp duruyo onsuzluk yaramadı hiç

Bu arada bugn ben dışardayken aşkım evi aramış kardeşimle görüşmüşler sonra beni cepten aramadı ben de merak ettim bi numara vermişti onu aradım adını söyledim çağırdılar telefona. Benim sesimi duyunca bi şaşırdı afalladı beklemiyodu çünkü ordan aramamı :) Napıyosun dedim 2den beri uyuyodum dedi ay kusura bakma uyandırdım dedim şuna bak askerlik yapıyo güyaaa :))

Son düzenleme:

Selam canım uzun süredir gözükmüyosun. Biz de alışmaya çalışıyoruz işte tekrar onlarsız olmaya Ne güzel canım pazar günü askerini görceksin demek

Cok zorlaniylrum bugun. Sıkıntıliyim ve yalnizim. O ne zaman ararsa o zaman anlatabilicem ama o da sıkulmasin diye susmak zorundayim. Cok zorr.

Canım inşallah ciddi bi durum yoktur. Ne desem boş ama içini ferah tutmaya çalış

offffffffff bnde bunalımdayım bugn konuşamadım hemen kapatmak zorunda kaldım 2 kez de bozuldu sanırım hala aramadı ( ben aradım açan olmadı off yaaa offfffffffffff

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza eşim asker ardahan göle de usta birliğini yapıyor.gideli 20 gün oldu.bi kızım var ve 8 aylık hamileyim beni sıkıntım eşim doğumda yanımda olurmu?bu konuda bi bilgisi olan varmı askeriye gönderiyormu
cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun hep aklıma takıyorum şimdiden herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…