hosbuldum cnım :) ne yapıım sabah yine askerim aradı onunla konustum.
carsı iznindeymiş,oh valla benden cok dısarı cıkıyor
ben biraz kıskanclık triplerine girdim benimki trakyada ya oranın kızları güzel oluyoooo bakma sakın diye :))) öyle işte tatlım..sende ne var ne yok ?
hadi biz kıskanclık yapıyoruz da onlar insallah baslamaz yoksa askerekinin kıskanclık yapması kötü oluyo ya..bnm arkadasımın sevgilisi resmen bunalıma girmişti kızın dısarı cıkmasına bile izin vermiodu. insallah öle olmaz benmki kafayı yerim bennnnnValla ne çok çarşı iznine çıktı seninki ne güzeell.
Yok yok bakmaz yaa aklı sendedir onun şimdi kıskançlık yapma. Gerçi ben bunu diyorum ama ben de başının etini yiyiorum her aradığında daha çarşı iznine çıkmadan diyorum ki çarşıya çıktığında etrafına bakma git hemen bi internet kafeye benimle konuş başka bi şey yapma
Benimki daha aramadı bugün onu bekliyorum özledim ya dün akşamdan beri off bugün de bi bunaldı içim anlamadım
hadi biz kıskanclık yapıyoruz da onlar insallah baslamaz yoksa askerekinin kıskanclık yapması kötü oluyo ya..bnm arkadasımın sevgilisi resmen bunalıma girmişti kızın dısarı cıkmasına bile izin vermiodu. insallah öle olmaz benmki kafayı yerim bennnnn
Günaydın canım hoşgeldin sen deee
hoşbulduuuuukbayram dolayısıyla tüm topikler sakin bugün,ben de askerimi özledim
Evet baya sakin burası da kaç gündür
Ben de bugün bi ayrı özledim neden anlamadım ama çook özledim bugün sanki o ilk başlarda yolcu ettiğim günlerdeki gibi hissediyorum
kızlar aslında sizin yanınızda benim hiç sızlanmamam lazım,haftanın en az 2-3 günü görüşüyoruz gittiğinden beri:26:
Nasıl görüşüyosunuz canım?
canım ben ist.dayım,nişanlım da burada askerlik yapıyor.ilk hafta ctesi-pazar ziyaret günüydü,ben gittim.sonraki hafta cuma-ctesi-pazar yemin töreni ve evci izni olduğu için görüştük.bu hafta da dün bayram dolayısıyla çarşı izni vardı ve yine görüş izni olur haftasonu.geçinip gidiyoruz işte
Çok güzel yazmışın canım. Geçsin şu günlerde bizde kavuşalım sevdiklerimize
aaaahh ahhh biz de görsek o günleriiiiiiiiiiii
Ahh ahhh ne güzel yazmışsın canım
14 günün kalmış ne güzel biz de bi görsek o günleri hayırlısıyla ama daha çoooook var
Hemencecik geçse şu zaman...
canlarım geçiyor inanın..sadece meşgul olun birşeylerle, benim en büyük şansım çok yoğun çalışmam oldu..benimde daha bitmedi:) son günler daha zor geçiyor inanın size tavsiyem bolbol yazın benim çok kalın bir günlüğüm olmuş:)
Ben şu an için çalışmıyorum da bütün gün evdeyim ve vakit hiiiçç geçmiyo hele böyle aramasını beklerken
Ben de bi defter aldım yazıyorum ona içimden geçenleri. Gelince aşkıma vercem okusun anlasın neler çektiğimi
Biz daha 130lu günlerdeyiz offffff
gelince verme bence:) ben evlendiğimiz gün vereceğim beklesin meraklansın azcık:)) sen neredesin, sevgilin nerede canım
Evet doğru beklesin azıcık haklısın canım :)) Gerçi bi hafta önce geldiğinde bi iki sayfasını okuttum çok beğendi gelince mutlaka okuycam yazmaya devam et dedi
Ben ankaradayım nişanlım da yalovada çok uzak değiliz yani
yanına gidince ona yazdır o gün için çok güzel oluyor:) ben istanbuldayım o kahramanmaraşta:) uzaklık bayağı fazlaydı bizde
Evet yazdırcam o aklımda zaten bu geldiğinde yazdırcaktım fırsat olmadı.
Olsun uzaklık fazla olsa da bitirmişsiniz siz artık günleri çok az kalmış ne güzel yaa bana o günler çoook uzakmış gibi geliyo :26:
Çabuk geçiyo diyolar ama şu anda geçmiyo hiiç bana günler
banada geçmez gibi gelirdi:) ahh ahh bana ne uzak gelir, içim kararırdı..bak hedef belirle daha çabuk geçiyo ilk hedefin 100 lere gelmek olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?