arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza eşim asker ardahan göle de usta birliğini yapıyor.gideli 20 gün oldu.bi kızım var ve 8 aylık hamileyim beni sıkıntım eşim doğumda yanımda olurmu?bu konuda bi bilgisi olan varmı askeriye gönderiyormu
cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun hep aklıma takıyorum şimdiden herkese teşekkürler
bende snn gbym cnm ya ve ben kusum bıde ona 6gndr arıo delı gbı acmıorm ckkk krdı benıhergn aglıom:2:
Canım inşallah ciddi bi durum yoktur. Ne desem boş ama içini ferah tutmaya çalış
offffffffff bnde bunalımdayım bugn konuşamadım hemen kapatmak zorunda kaldım 2 kez de bozuldu sanırım hala aramadı( ben aradım açan olmadı off yaaa offfffffffffff
canım ben ist.dayım,nişanlım da burada askerlik yapıyor.ilk hafta ctesi-pazar ziyaret günüydü,ben gittim.sonraki hafta cuma-ctesi-pazar yemin töreni ve evci izni olduğu için görüştük.bu hafta da dün bayram dolayısıyla çarşı izni vardı ve yine görüş izni olur haftasonu.geçinip gidiyoruz işte
Hiç Yalova'da askeri olan yok muuu :26:
ben varım pembeli:)
Canım nerde senin askerin tam olarak :)
karamurselbey egitim birligi/altınova canım..seninki?
karamurselbey egitim birligi/altınova canım..seninki?
Canım seninki acemilikte de iskenderundaydı di mi yanlış hatırlamıyosam
evet tatlım:) su an orda kacıncı bolukte? bende numarası var arayabiliyorum cok rahat..sen arayabildin mi hic? geride oyle birsey gormustum..aradıgımda da eşin aradı abi diorlarmıs:)) suanda da mac izleyeceklermiş haberin olsunnaz evel konsutuk yer kapmaya gittii benimki:)
1. bölükte canım seninki? evet numara verdi bana da ben de bugün aradım ama telefon çok kötü orda yaa sesi çok az geliyo anlaşılmıyo ne dediği. hmm demek maç izliyceklermiş dur ben aradığında diyim maç izlemişsiniz şaşırsın sen nerden biliyosun diye
1448i mi ceviriyosun ararken:))
yazdıklarını okuduğum zaman çok değil, 5 ay öncesi aklıma geliyor..
elim, kolum gitmişti..nasıl yani nasıl gider ki inanamamıştım önceleri..ondan ayrıldığım 11 nisan gecesi..ağlayamamıştım bile acıdan..
sabah oldu, arıyorum telefonunu uyuz bir kadın " aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" diyor..defalarca arıyor, arıyor sinir oluyorum..yüreğimde yankılanıyor o ses..
e peki ben şimdi kimi arayacağım panik yaptığım da? ondan başka kimse sakinleştiremez ki beni..
yahu en basiti ben tavlada kimi yeneceğim?..
şöyle böyle bir hafta geçti..bahar ayı ya yollarda sevgililer..ne ayıp, nasıl elele gezersiniz? içim burkuluyor..ama kafam dik..
arayamıyor beni., günde en fazla otuz saniye sıra çok..
derken dayanamıyorum..1 mayıs işçi bayramı, uyuyamıyorum gece sabah olsunda bayramım olsun..6 gibi uçağım var ben izmire gidiyorum...sabah babam görmesin diye gizlice evden çıkıyorum..taksi ve havaalanı..gaziemir e gidiyorum ismini veriyorum..bekliyorum, bekliyorum yok gelmiyor..koğuş temizliği..45 dakika sonra karşımda beni tanıyamıyor daha doğrusu inanamıyor..ne o yoksa gözlerimi doldu benim dağ gibi erkeğimin? ne olmuş ona öyle, her yanı yara bere içinde..tüm gün kışlada onunlayım..hediyelerimi veriyorum, en büyük hediyem olan onun aşk dolu bakışlarına sahip oluyorum..ve dönüş..içim buruk..ne hale gelmiş öyle diye düşüne düşüne dönüyorum ve evdeyim..
15 gün sonra dağıtım iznine geliyor..aslanım 7 kilo vermiş, ama yne çok yakışıklı..sonra uzunca bir süre için gidiyor ama ben doyamadım ki
zaman geçiyor..ve tarih 26 haziran..bu sefer sabah kahramanmaraş uçağım var..o karşılışıyor beni artık ustalıkta, daha rahat..ama saatler hemen geçiyor..günlerden pazar sabah erkenden benim duruşmam var..ve yetişmeliyim..uçak yoktu, 5 otobüsüne biniyorum 15 saatlik yolculukla dönüyorum..sevgilim bana kolye yaptırmış, isimlerimiz yazıyor..öpüyorum, öpüyorum öpüyorum..
eve dönüyorum..artık daha rahatım, çünkü o rahat..şubede askerlik yapıyor ve herkesin filiz yengesiyim orada.:) herkes beni tanıyor..aşkımıza şahit..uzun konuşmalarımız başlıyor..kavgalarımız bile oluyor..hadi artık gelsin plakalar diyoruz..sonra onar onar düşüyoruz o orada ben burada..ben her seferinde diyorum ramazan geldi bitti artık..ramazan geliyor bitmedi..nasıl ama çok özledimdiyorum doumgünüm geldi bitti..yok bitmedi..sonra bayram dedim..geldi ve geçti bayram..rabbime çok şükür 14 gün kaldı..
işte benim bayramım o gün olacak..
dediğim kızlar..geçiyor..inanın ve sabredin geçiyor..
Eveeeettttt :)))
hahahahhahben 1454:) ama ogrendim gecen..ilk onu verdi yanlıslıkla da:) bnmki 2.bolukte ama her birinde yaklasık 50 kişi varmıs..ve biliyorlar birbirlerini..seninkinin kogus yemekhaneye daha yakınmıs:) aradıgımı haber bile veriyorlar cok eglenceliii di mi:) sende ara sık sıkk:)
yalnız haberler ic acıcı degil pembeli nobett tutturcaklarmıs, nöbet olursa eger oncesinde sıkı bir egitim olacakmıs felan bi de gece kulelerde nobet felan.. insallah yazıcı gibi gorevlere duserler..seninkinin meslegi neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?