341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Hiç bilemiyorum kii izin alırsa gelebilir heralde ordaki komutanların insafına kalmış artık ama o zaman da askerliği uzar o kadar gün sanırım. Emin değilim ama eşin orda birilerine sorarsa daha net bilgi alabilrsiniz. İnşallah sağ salim doğurursun bebeğini canım

bende snn gbym cnm ya ve ben kusum bıde ona 6gndr arıo delı gbı acmıorm ckkk krdı benıhergn aglıom:2:

Kiyamam canim sana. Anliyorum seni bosluktasin ve hayal kirikligi yasiyorsun. Ac bigun telefonunu. Ne istitorsun de. Bakalim ne dicek?

çoook kıskandımmm ama

Merhaba kızlar, gitti askerim bu sabah. Allah kavuştursun tez zamanda hepimizi...Bu arada İstanbul'da bir sürü askerimiz var ama hiçbiri aynı yerde değil. Benim eşim de İstanbul-Yeni Levent'te.

Canım seninki acemilikte de iskenderundaydı di mi yanlış hatırlamıyosam

evet tatlım:) su an orda kacıncı bolukte? bende numarası var arayabiliyorum cok rahat..sen arayabildin mi hic? geride oyle birsey gormustum..aradıgımda da eşin aradı abi diorlarmıs:)) suanda da mac izleyeceklermiş haberin olsunn az evel konsutuk yer kapmaya gittii benimki:)

1. bölükte canım seninki? evet numara verdi bana da ben de bugün aradım ama telefon çok kötü orda yaa sesi çok az geliyo anlaşılmıyo ne dediği. hmm demek maç izliyceklermiş dur ben aradığında diyim maç izlemişsiniz şaşırsın sen nerden biliyosun diye

1448i mi ceviriyosun ararken:))

okurken gozlerim doldu darısı bizlere..

Eveeeettttt :)))

hahahahhah ben 1454:) ama ogrendim gecen..ilk onu verdi yanlıslıkla da:) bnmki 2.bolukte ama her birinde yaklasık 50 kişi varmıs..ve biliyorlar birbirlerini..seninkinin kogus yemekhaneye daha yakınmıs:) aradıgımı haber bile veriyorlar cok eglenceliii di mi:) sende ara sık sıkk:)

yalnız haberler ic acıcı degil pembeli nobett tutturcaklarmıs, nöbet olursa eger oncesinde sıkı bir egitim olacakmıs felan bi de gece kulelerde nobet felan.. insallah yazıcı gibi gorevlere duserler..seninkinin meslegi neydi cnm

Canım benimki yazıcı oldu zaten. İskenderunda da yazıcıydı burda da hemen yazıcı yapmışlar. O bakımdan rahat olcak benimki biraz. İnşallah seninki de rahat bi şekilde geçirir. Benimki yazıcakmış nöbetleri falan zaten
Ama benimki ilk gittiği gün 2. koğuşta yatmıştı hatta gece birinin cep telefonu mu ne bulunmuş herkesi dışarı çıkartmışlar koğuştan benimki de üşümüş hasta olmuştu da neyse şimdi iyi çok şükür :)
Tanıyolardır o zaman kesin birbirlerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…