341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kizlar nasilsiniz ya ben cok duygusalim surekli agliyorum nasil gececek bu gunler ya...

Canım benim ben de dün öyleydim. Geçicek inşallah. Bak burda birbirimize destek olcaz ve bi bakmışız ki bitecek. Moralimizi bozmamaya ilerdeki güzel günleri düşünmeye çalışalım

pembeli, desene az kaldı düğününe. 1 yıldan az.sen şimdiden gelinlik modelleri bak (ben bakıyorum da üstelik 2013 gelini olcam heralde. yani inşallah :))

Evet canım az kaldı. Bakıyorum ama netten bakıyorum şimdilik. Bi iki tane beğendiğim model var ama tabi üstümde nasıl durcak o önemli. Bi de düğünüme kadar biraz kilo vermeyi düşünüyorum o zaman daha içime sincek inşallah

ben de netten bakıyorum, eşya bile bakıyorum bazen
öyle bakması bile ne kadar heyecanlı

aşklarımız bi gelsin de, bi kavuşalım da.... herşey olur.

ben de netten bakıyorum, eşya bile bakıyorum bazen
öyle bakması bile ne kadar heyecanlı

aşklarımız bi gelsin de, bi kavuşalım da.... herşey olur.

Tabi en önemlisi o. O bi gelsin sonra her şey olur zaten zamanla.
Çabucak geçsin şu 2011 yaaaa

Canım benim ben de dün öyleydim. Geçicek inşallah. Bak burda birbirimize destek olcaz ve bi bakmışız ki bitecek. Moralimizi bozmamaya ilerdeki güzel günleri düşünmeye çalışalım

Cok zor ya iste iken gene zaman geciyor ama evde iken zor yaa resimlere baktik a sesini duydukca cok duygulaniyorum

Cok zor ya iste iken gene zaman geciyor ama evde iken zor yaa resimlere baktik a sesini duydukca cok duygulaniyorum

Hepimiz aynı durumdayız canım. Ama işte elden gelen başka bi şey yok bekleyebiliriz ve zamanın çabuk geçmesi için dua edebiliriz sadece. Ben de bugün dışarıya attım kendimi gezdim tozdum o zaman daha hızlı akıyo zaman. Sen de evde olduğun zamanlarda bi şeylerle meşgul etmeye çalış sürekli kendini yoksa kafayı yiycek gibi oluyo insan.

canım benim, hepsini iyi gunlerde kullan.. ah ah su zaman biraz hızlı gecse keskee di miii..

senin az kaldı zamanD benimde dolayısıylaa:)

canım benim, hepsini iyi gunlerde kullan.. ah ah su zaman biraz hızlı gecse keskee di miii..

senin az kaldı zamanD benimde dolayısıylaa:)

İnşallah canım hepimiz aldıklarımızı ve alcaklarımızı aşklarımızla güzel günlerde kullanalım
Eveeett az kaldı ama şu askerlik bitsin bi an önce anca o zaman çabuk geçicek geriye kalan zaman

Ay bu telefon beklemek ne zor iş yaaa hadi çal artık çaaaalll...
Uzun süre benden cvp gelmezse kızlar aşkımla konuşuyorum demektir :))

y cok yasa merva yaaD ben de uctum gittiim balayında gitceimiz yerleri bile ayarladımDD ahahah sorarsan once babamın vermesi lazım ahahha

şimdi ben onu almaya gidicem teskerede 7 saat yol telefonuma resimde atarım başlarım anlatmaya düğün şöyle olacak şu şöyle olacak bu böyle olacak diye....sonra 3 çocuk yapacağız isimleride şu bu şu olacak diye hepsini anlatıcam sonuç 2013 gelini olucam ama sebebi onun toparlanmasını beklemekten olacak bir anda yüklenirsem çocuğa anca 1 senede toparlanır

Kendimi görür gibi oldum canım valla

ahh ahh ne güzel evlilik hazırlıkları
bakalım bize de nasib olcak mı
şimdilik çook uzak daha 2 yıl var okulumun bitmesine

Ne güzeeell benimki de aramak üzeredir umarım bekliyorum
arar hemencik inşallah

en büyük sorun askerlik, sonra iş.. eniştenin işi varsa daha rahat olur canım. yoksa da 2 seneye kadar bulur zaten :)

Kendimi görür gibi oldum canım valla

ay varya bazen benimkine acıyorum başında bik bik bik bi kız sürekli hayalleri var böyle heyecanlı..o da hiç kırmadı beni alırız canım yaparız canım peki canım deyip durdu:)bazen o hiç konuşmuyor anlat sen anlat ben dinliyorum diyor sanırım başını şişirmemi bile özledi garibim.ne kadar çok konuşurduk şimdi günde beni ne kadar çok arasada doyamıyorum konuşmaya..yada bişey görünce birden haber veresim geliyor veremiyorum.o zaman kötü oluyorum işte yoksa onun dışında alışmışım gibi geliyor.ulaşamamak,görememek ne kadarda zormuş..

Evet canım ne güzel sürekli bi şeyler anlatırdım ben de. Bak şurda şunu gördüm alalım, burda bunu beğendim alalım evlenince. Düğünümüz şöyle olsun, gelinliğim böyle olsun, çocuklarımız şu kadar olsun isimleri şöyle olsun. Sürekli bi iletişim halindeydik uzak olsak da. Zaten en en zoru da istediğin an ulaşamamak onun aramasını beklemek.. Geçen yarım saatten de fazla konuşmuşuz ama bana 5 dk gibi geldi yaaa offf

Olur canım her şey hayırlısıyla inşallah.. Bi anda geçiverir zaman hazırlanırken anlamazsınız bile. Ben mesela hiç unutmuyorum geçen sene nişanımıza 80 gün vardı nasıl geçicek yaa diyodum şimdi üzerinden 1 yıl geçmiş ve hiç anlamadım nasıl geçtiğini :97:

şimdi benimki nöbette ona söyleyemicem ama bu fatmagülün gelinliği beni benden aldı.çokkk beğendim ondan önce pronoviasa sürekli bakıyordum ama bu beni mahvetti!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…