341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ara ara yinede sen:)bak o da üzülmüştür(merve gazı veriyor hadi kızlar devam)

Ohh cok guzel canim. Allah tamamini erdirsin. Ben izmirdeyim canim. Sòzlum urfada.

canım valla inan her erkegin var bir kotu tarafı var, seninkininde bu demekki yani daha iyisini asla bulamıcaksın, mumkun deil mukemmeli bulmak buna emin ol!! bence hic gurur yapma bence sen alttan al buyukluk sende olsun canım benim.. gerek yok kuslukleri uzatmaya...:)))

kızlar katılıyrm askım ıcın sevgm ıcın her zorlgu yenmem lzm basetmem lzm ettm ck ettm bnm ona bu surecte anltmak ıstedgm degerımı kymetmı dha ıyı anlamasydı dunde uyandgmda dedmkı ararsa artg uzatmıcm acıcm smdıde adamn aramıca tutu guya anlys gstrp benı yanlız brkıo dusunmeye ıhtycm vr dedm ya annesne eeee beyfendı bnu bu anlys dolu nezaketnı ılıskımzdede gstrseydn bagrmak yerıne anlysla krsılıyrm hytm askm btnm küsmelerdnı fln dyp 2gzl soz edeydn ya ama ykk ıstee beklıom kzlr arasn acacm sozzzz sızeama bklm nekdrdaha surecek aramsısabrla beklıom

çanakkale geyiklide karakol gibi bi yerde sanırım:)çünkü çok az kişi var resmen sınıf gibi:)çizelgeyi 100den sonra update ederiz beklemesi pek güzel olur

Canım valla biz hemencecik evlenmeyi düşünüoz hatta yemin törenine gittiğimde tarih bile düşündük. Aslında hep eylülde evlenmeyi planlamıştık ama yok valla 2012 eylülü bekleyemicem kısmetse 21.02.2012 düşündük Hemde tarih çok güzel simetri var Yeter bu kadar hasretlik gayrı

nekdrdr brlıktesnz cnm nısanlımsnz?bencede tarh sperr ayy ıns bzmkıde dıodu ceyznı hazrla gelınce beklemk ıstemyr dıe ama baklım hyrlısı ıns

nekdrdr brlıktesnz cnm nısanlımsnz?bencede tarh sperr ayy ıns bzmkıde dıodu ceyznı hazrla gelınce beklemk ıstemyr dıe ama baklım hyrlısı ıns

Bu ayın 26 sında 8 yılımız dolmuş olucak Nişanlıyız canım Valla çeyiz olduğu kadar. Bizim planımız her iki aileyide masrafa sokmamak. Zamanla herşeyi birlikte yaparız diye düşünüyoruz. Tarihte öyle böyle düşünürken 12 şubat falan derken 21 şubatı farkettik Askerimin unutma problemine karşı hep böle unutulmucak tarihler seçmeye çalışırdım O kendisi dedi 21.02.2012 Bakalım hayırlısıyla inşallah önce bi askerliği bitsinde O zaman 1 ay koşuşturmacayla bişey anlamayız heralde O günü düşünmesi bile çok güzel Askerimi özlediğimde içim sıkıldığında hep evleneceğimiz günü düşünüyorum

iyi valla görev vermemişler daha yatış yapıyoruz dedi... bugün dediki 1 ay oldu olacAK ama sanki bir yıl gbi geliyor hiç zaman geçmiyor dedi... çok üzüldümmmm zor tuttum kendimi bir de bana sor diyecektim ama....

destek oldum geçecek az kaldı sabret dedim...

günler değilde aylar geçse ya...:97::97:

Benimkne de ben diyorum zaman gecmiyo hic diye. O da dayan 4 ay kaldi diyo. Hayirlisi ne diyim artij. Olmassa is ilanlarina bakarim zaman gecsin diye ama izmirde cok secenek yok. Bi sekilde gecicek zamann.

Benimkne de ben diyorum zaman gecmiyo hic diye. O da dayan 4 ay kaldi diyo. Hayirlisi ne diyim artij. Olmassa is ilanlarina bakarim zaman gecsin diye ama izmirde cok secenek yok. Bi sekilde gecicek zamann.

birşeylerle oyalanman gerek heleki önümüz kış daha sıkıcı...

allahtan pazartesi günü işe başlıyorum ...umarım daha hızlı geçer gider herşey..

ay bilemiyorum kızlar inanın evlenince daha zor... ben evliyim ... düşünsenize bir ,hayat arkadaşım,eşim yok yanımda... elim ayağım kesilmiş gibi geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…