341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet kızlar ben de yakın hedefler belirledim .. örneğin ekimin ilk haftasonu konyaya gideceğim ilk ulaşacağım hedef bu onu sayıyroum şimdi.. sonra kurban bayramı hedefi belirlicem ordan sayıcam sonra yılbaşıı vs... sonra zaten vuslat anı ....

ayyy sennkıde gzl mıs benm gtme sansm yk ben 5ayy tam br ozlem cekcemm ama bende syle dusunyrm 17ocak dgum gnu pasamn ve 29aralık 3senemz doluo bende onlra kendımı odakladm hedıye sprızler fln öle gecırcm :) dgm gnundede teskere alp gelmıs olck ıns sevgılıler gnunde yanımzdalrrr cktn

çok güzel fikirrr benim de ilk hedefim 18 eylül okulum acılıyor aydına gidecegım onu düşünüyorum daha sonraki hedefim kurban bayramı sonra vizelerim sonra da yılbaşıııı SONNNNN OLARAKDA BULUSMA GÜNÜÜÜÜÜÜ

ohhhh ohhhh sperrr canoo az kalmıs okuluna kıs smdıden heycn basar sana eylulu br atlatydık snrsı kolay ocagıda saymasak ekım --kasım--aralık....

aynen öyle kızlarrrrrrrrrrrrr motive olalımmm moral bulalım paralomız: ZAMAN BU GEÇMEYE MAHKUM..

14 şubatta herkes hayırlısıyla romantik dakikalar yaşayacak sevdiceğiyle

bende senin gibi düşünüyorum canım ekimde evlilik yıldönümümüzde gtcem evci iznine cıkarcam kasımda bayramdan sonra gtcem evci iznine cıkarcam aralıkta gtcem evci iznine cıkarcam ocakta eşim gelcek 10 gun askerliğin bitmesine yakın zorunlu çünkü sonra 10 gün daha askerlik yapıp sonra hayırlısıyla kısmetse hep yanımda olacak aşkkııııııııııııııımmmmmmmmmı çok özledim işe yeni başladım zaman daha iii geçio

herkes yakın hedef belirkesin... benim ilk hedefim 1 ekimm konyadayım inşlallah yanında olacağım...........

17 EKİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜz ama pzt gunune denk geliyor bende hafta sonu gtcem artık gelsin ekim :) inşallah

Son düzenleme:
Ben anca kasimda gidebilirim kismetse. Kendime baska bi hedef koymam lazim. Bugun daha aramadi benimki. Gorev dagilimimi oldu nedir merak ettim. Amann telefon beklemekte cok zor. Evin icinde kendime is bulayim da belki zaman gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…