Evet ikinci haftanın da ortasındayız.hemen bitsin eylül, ekim, kasım, aralık.. Şu 100e gelsek bi de ondan sonra daha çabuk geçse.
evet kızlar ben de yakın hedefler belirledim .. örneğin ekimin ilk haftasonu konyaya gideceğim ilk ulaşacağım hedef bu onu sayıyroum şimdi.. sonra kurban bayramı hedefi belirlicem ordan sayıcam sonra yılbaşıı vs... sonra zaten vuslat anı ....
evet kızlar ben de yakın hedefler belirledim .. örneğin ekimin ilk haftasonu konyaya gideceğim ilk ulaşacağım hedef bu onu sayıyroum şimdi.. sonra kurban bayramı hedefi belirlicem ordan sayıcam sonra yılbaşıı vs... sonra zaten vuslat anı ....
çok güzel fikirrrbenim de ilk hedefim 18 eylül okulum acılıyor aydına gidecegım onu düşünüyorum daha sonraki hedefim kurban bayramı sonra vizelerim sonra da yılbaşıııı SONNNNN OLARAKDA BULUSMA GÜNÜÜÜÜÜÜ
ohhhh ohhhhsperrr canoo az kalmıs okuluna kıs smdıden heycn basar sana eylulu br atlatydık snrsı kolay ocagıda saymasak ekım --kasım--aralık....
gelecek gelecek 100 de olacak ...... 10 da olacak
aynen öyle kızlarrrrrrrrrrrrr motive olalımmm moral bulalım paralomız: ZAMAN BU GEÇMEYE MAHKUM..
aynen öyle kızlarrrrrrrrrrrrr motive olalımmm moral bulalım paralomız: ZAMAN BU GEÇMEYE MAHKUM..
14 şubatta herkes hayırlısıyla romantik dakikalar yaşayacak sevdiceğiyle
herkes yakın hedef belirkesin... benim ilk hedefim 1 ekimm konyadayım inşlallah yanında olacağım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?