- 14 Ağustos 2011
- 28.706
- 4.485
- 448
aslında dün kızmıştım çok az arıyosun çok özlüyorum diye
belki ondandır
hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre olur işin de...
Sagol canim. Dun bir anda karar verdim basvurdum. Bugun aradilar ogretmenlik icin. Sirf zaman gecsin diye dun basvurdum. Evde oturdukca kotulesiyorum cunku.
evet kızlar ben de yakın hedefler belirledim .. örneğin ekimin ilk haftasonu konyaya gideceğim ilk ulaşacağım hedef bu onu sayıyroum şimdi.. sonra kurban bayramı hedefi belirlicem ordan sayıcam sonra yılbaşıı vs... sonra zaten vuslat anı ....
kızlar hala ses yok .... aranan var mı?
aranızsınız kızlaaarr üzülmeyinnnnbnmki bi öğle yemeğinden sonra bir de yatmadan önce arıyor... 10 gibi işte... öğleyn tam konuşamadk toplantı vardı, arasa da konuşsak....özledm
Uzuuuuuun bi aradan sonra ben geldimmm :))) nasılsınız kızlar moraller nasıl :))
aman en iyisini yapmışsın
ben de dört gözle bekliyorum okul açılsın diye
uğraşacak bişeyler olur
evetttttttttt arandım kızlar.... eşimi silahlık yapmışlar .. silahların bulunduğu yerden sorumlu olacakmış nöbet yokmuş sabah sporu yokmuş... rahat olacağım diyor eşim .. komutan kitap al çarşıdan bol bol boş vaktin olacak demiş... şafak çift atar demiş komutan .. sesi iyi geliyrdu .. onbaşı olmuşlar şimdi .. 1.5 ay sonra çavuş olacaklarmış... arayacak 10 dk sonra yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?