kızlar cok canım sıkkın..agladım agladım gene agladım( ooof off cok yalnız ve kimsesiz hissediyorum kendimi
kızlar cok canım sıkkın..agladım agladım gene agladım( ooof off cok yalnız ve kimsesiz hissediyorum kendimi
Gözumuz aydin canim. İyi yere dusmesine sevindim.
Askerinle konusamadin mi canim? Bende agladim bugun. Toparlanmays calisiyor. Ama yalniz deilsin. Askerin var, ailen var, biz varizz.
Hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz uzulumce zaman gecmek bilmiyor. Zaten benim nisanlimda aramadi hala bu saatten sonrada bilmem araya bilir mi
senin nişanlın neredeydi canımcım
noldu ki canım ?
senin nişanlın neredeydi canımcım
sözlüm askerde Edirnede 12 agustodan berı ılk defa tartıstım :2: oranın stresını , sinirini benden cıkartmaya calıstıbende tabı alttan aldıkca sonunda da tartıstık :25:
Cnım mrb.benm askerimde kırklarelinde yakınmıs askerlerimizin yeri..oluyor öyle ya bende dün kavga ettim ama sonradan tatlıya bagladık Allahtan..insallah sizde tatlıya baglamıssınızdır
gitmeyin birbirnizin üstüne canım ... o çifte stresle kavruluyor oralarda... sivil hayattan uzak her şeyden uzak dört duvar tel yok bilg. yok iş yok sevdiği kimse yok.... ne derlerse desinler kalplarini kırmayın ... inanın onlara zaman çok zor geçiyor..
yok tatlım henüz belli değil bu hafta belli olmayacak sanırım..peki sennki ?sanadA MRB CANIM.. evet yakınmıs :) bakalım artık ınş bızde en kısa zamanda tatlıya baglarızbu arada sızın askerınızın gorevı ne bellı oldu mu??
yok tatlım henüz belli değil bu hafta belli olmayacak sanırım..peki sennki ?
[B]benim paşamın belli oldu canım pazartesi belli oldu. muhaberecılık yapacak.. yanı masa basında şanslı cıktı valla sadece masa basında telefonlarla ılgılenecek , dıger cevre askerıyelerle telsızle haberleşmeyı saglayacak...[/B]
Ooo masallah canım ya darısı belli olmayanlara insallah... sen neredesin peki ?
Ooo masallah canım ya darısı belli olmayanlara insallah... sen neredesin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?