341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benim askerimde bugün aradı kantin kapalıydı kart alamadım dedi bende günahını almışım kuzumun gamsız dedim bidee hııı duymasın

ayy öyle demeyın benım kuzumda bır haftadır kartı yoktu , askerıyede de kart bitmiş gelmemiş, ben aradım onu kac gün üst üste..

İnşallah ıyı bır görev cıkar senınkınınde tatlım ben izmirdeyım ama aydında üni okuyorum , okullarda acılacak aydına gıdecegım ıste.. sen nerdensın canım??

aa ne güzel sende benim gibi üni okuorsun.bende trabzonda okuyorum canım 4e gectim.bölümün ne senn ? biz nisanlı da değiliz askerimle okul bitsn hele onu bekliyoruuuzzz

benimki beni çaldırıyor hep ben arıyorum napayım orda kart bulmak çok zor...

aa ne güzel sende benim gibi üni okuorsun.bende trabzonda okuyorum canım 4e gectim.bölümün ne senn ? biz nisanlı da değiliz askerimle okul bitsn hele onu bekliyoruuuzzz

evet canım bende 3.sınıfa gectım :) kimya bölümü okuyorum :) bızımde adı konulmadı nısan falan yok ama aıleler bılıyor ve tanıstılar

evet canım bende 3.sınıfa gectım :) kimya bölümü okuyorum :) bızımde adı konulmadı nısan falan yok ama aıleler bılıyor ve tanıstılar

Daim olur insallah cnım :))
Graceful benm askerimin oldugu yerdeki ankesörler dıstan aranmıyoooo hep o aramak zorunda kalıyo yaa ( sen aksam 7den sonra evden ara nasıl olsa bedava :))))

Daim olur insallah cnım :))
Graceful benm askerimin oldugu yerdeki ankesörler dıstan aranmıyoooo hep o aramak zorunda kalıyo yaa ( sen aksam 7den sonra evden ara nasıl olsa bedava :))))

aminn canım okullarımız bıtsın de nisanımızda olsun :) dugunumuzde :) sen ne bolumu okuyorsun?? bende evden arıyorum aksamları bedave evettt

Son düzenleme:
aminn canım okullarımız bıtsın de nisanımızda olsun :) dugunumuzde :) sen ne bolumu okuyorsun?? bende evden arıyorum askerımız bedave evettt

Ayy insallah cnım ya ben ztn iice kafayı yedim daha ortada nişan yok ben gelinlk modeli düğün müziği filan bakıyorum hatta balayına gidecegimiz yerbile hazırrr :)))) buarada bölümüm Psikolojik Danısmanlık ve Rehberlik

olsun tatlım ne olacak hayaller gerceklerın yarısıdır :)) bende senın gıbıyım bak demek kı sorun yok her genc kızda olabılıyor :)) gercı senın bolumun geregı sen daha ıyı bılırsın :)

olsun tatlım ne olacak hayaller gerceklerın yarısıdır :)) bende senın gıbıyım bak demek kı sorun yok her genc kızda olabılıyor :)) gercı senın bolumun geregı sen daha ıyı bılırsın :)
hakkımızda hayırlısı olsun cnım ama askerim gelsin,zaten geldiği dönem sömestr oluyo 1 hafta taile gidecegiz.öyle düşündük insallah gerceklestirebiliriz yaaa ((

hakkımızda hayırlısı olsun cnım ama askerim gelsin,zaten geldiği dönem sömestr oluyo 1 hafta taile gidecegiz.öyle düşündük insallah gerceklestirebiliriz yaaa ((

ayy ınsallah canımm hasret gıderırsınız bızde dusunuyoruz tatılı gıtmeden oncede gıtmıstık ıyı olmustu ıns gelınce de gıderız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…