341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yaaa canım benimkide erzincanda ama beni 3 gündür aramadı. acaba tanıyorlar mı birbirlerini.seninki benimkine söylesin beni arasın yaaa

tanıyor olabilirler birbirlerini canım
peşlerine uzun dönem geldiği için acayip sıra var, bunların komutanı olduğum için ses çıkaramıyorlar dedi
inşallah arar canım merak etme, onları arayabildiğimiz numaralar var, istersen verebilirim çağırırsın
neden aramadı acaba? :44:

Son düzenleme:
Buselincik beni lütfen bulsun çünkü sevgililerimizn acemiliğide ustalığıda aynı yerde:90:

tüm forum bizim kavgamızı sorunlarımız öğrendi:78: yaa en son küfür edip kapattı telefonu hem suçlu hem güçlü yani anlayacağın.. sen bana o numarayı verir misin lütfen en azından büyüklük bende kalsınn

ayy yanlış msjı alıntı yapmışımm. aynen canım ya erzincanda kalsınlar ne güzel olurr ne Karsı ne Ağrısı demi ama

bırak askerleri inşallah burada kalırsınız diye komutanları bile dua ediyormuş
sonuçları ilk öğrendiğimde kalpten gidiyorum sandım çok korkmuştum ama şimdi sesi maşallah o kadar iyi geliyor ki

bırak askerleri inşallah burada kalırsınız diye komutanları bile dua ediyormuş
sonuçları ilk öğrendiğimde kalpten gidiyorum sandım çok korkmuştum ama şimdi sesi maşallah o kadar iyi geliyor ki

ne güzell yaa ama sevgilim bana açız diyordu, umarım o sorun da halledilmiştir, sadece mıntıka yapıyoruz asker değiliz burada yatıyoruz diyordu

Aaa hadi yaa çok üzüldüm canım, Allah sana sabır versin o zaman.. Askerlik psikolojisi derler ama maşallah o durumu benimki Erzincan'da yaşamadı, Allahım hiçbir askere inşallah yaşatmaz da
telefon numaralarını gönderdim canım

ne güzell yaa ama sevgilim bana açız diyordu, umarım o sorun da halledilmiştir, sadece mıntıka yapıyoruz asker değiliz burada yatıyoruz diyordu

yemek sorunu yok diye biliyorum şirket yapıyormuş o yüzden çok güzel çıkıyor demişti, çok şükür ki yemek ayırdetmiyor

senin askeree maaşallah diyorumm yaa benimki huysuz keçii resmen numara için teşekkürler canımm ya

senin askeree maaşallah diyorumm yaa benimki huysuz keçii resmen numara için teşekkürler canımm ya

maşallah maşallah her türlü ortama hemen uyum sağlıyor neyse ki
orayı sevmesinde ki en büyük etken bölük komutanı, onunla çok güzel diyalogumuz var diyordu
ne demek canım, konunu okumadım ama inşallah çok çabuk toparlanırsınız, Allah hakkınızda hayırlısını versin :78:

çook teşekkürler canımumarım her şey yoluna girer şimdi içim içimi yiyor aramak için ama kontorüm de yok yarın sabah erkenden ararım artık o beni aramasada

Son düzenleme:
çook teşekkürler canım:76:umarım her şey yoluna girer şimdi içim içimi yiyor aramak için ama kontorüm de yok yarın sabah erkenden ararım artık o beni aramasada

ev telefonu uygunsa akşam 7'den sabah 7'ye konuşma bedava diye biliyorum, internetten araştırabilirsin

ayy kızlar kimler askeri gelince düğün hazırlıklarına başlıyor bakalım?

ev telefonu uygunsa akşam 7'den sabah 7'ye konuşma bedava diye biliyorum, internetten araştırabilirsin

evet canımm doğru ama biz evv telefonunu kapattık annemin gazabından kurtardık faturalaları o yüzden sabah çıkıp bi ankesörlü telefondan arıcamm. ayy uyuyamam ben bu gece

evet canımm doğru ama biz evv telefonunu kapattık annemin gazabından kurtardık faturalaları o yüzden sabah çıkıp bi ankesörlü telefondan arıcamm. ayy uyuyamam ben bu gece

tühh kötü olmuş, neyse aranız düzelsin de varsın ankesörlü telefondan ararsın desem de ben konunu bir okuyayım :78:

ahh ahh bende gelinliklere bakmaya başladım en azından nasıl bir model istediğime kara vermeye çalışıyorum:97:

ben beğendim bizimkine de göstermiştim ama eminim ki aklında pek kalmamıştır,
istersen sen de bak, La Sposa'nın 2011 kataloğundaki Glam serisinden Daniela inşallah bu olur

okudum canım, gerçekten de çok üzüldüm, işin çok zor, Allah sana sabır versin.. çok şükür biz böyle bir durum yaşamadık Allah korusun ama yaşasaydık bende kötü olurdum ama sanırım aramazdım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…