341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

gelinliği çoook beğendimmm canım inşallah olur.. Sağol tatlım umarım düzelir. arayıp aramama konusunda bende kararsızım ağır küfür kaldıralacak bişey değil, ama 2 yıla ben kıyamıyorum.o kıydı tabii

sağol canım inşallah bu olur
bu sefer ararsan onca şey söyledim hala arıyor ne gurursuz kız demesinden korkuyorum malesef böyleleri de var inan bu daha çok acı verecek, biraz daha bekle bakalım

Son düzenleme:
sağol canım inşallah bu olur
bu sefer ararsan onca şey söyledim hala arıyor ne gurursuz kız demesinden korkuyorum malesef böyleleri de var inan bu daha çok acı verecek, biraz daha bekle bakalım

öyle biri değil tek sorunumuz saygı zaten,sadakatinden şüphem yok . tahminen ona o kadar şey yaptım ona rağmen yine arıyor demekki beni gerçekten çook seviyor diye düşünür ama sorun şu ki hatalarını tekrarlar. yine kırar yine küfreder, biraz vefasız

canım saygıyla beraber sevgi de gelir diye düşünüyorum, aranızdaki ilişkiyi değerlendirmek bana düşmez ama sana saygısı olsa onca küfür ve hakaret edermiydi? :44:
2 yıllık bir geçmişiniz var, Allah sana sabrını versin, sizin için hayırlısıysa evlilikle sonuçlansın

Ben kararrımı verdim örücem inş. Haydiii kollar çalışsınn

Kargo olayını ben çarşı izninde alır diye düşünmüştüm, kargo nsl yollaanabiliyorki arkadaşlar :26:

cnm mesela bulundugu yerdeki mng kargo yada yurtici kargonu en yakın subesine gonder carsı izninde gitsin ordan alsın..mektubunu da icine ekle okunmadan iceri girdirebilir:))

ör tabi canım ör, eline saglıkD

ya annemde bilmiyor maalesef:))))))))))
cnm cok zor degil komsuda felan bilen yokmu???

Ben geldiiiimmm. ya kızlar yardım edin ya bende atkı örmek istiyorum ama hiç örgü örmedim acaba simdi internetten öğrenebilir miyiiimmmm ?

canıom sende biri sana gostersin hemen ogrenirsin..

kızlar bir gun gelecek bir gun kalacak inşallahhhhhhDD

nasılsınız bugun bakalım?? ben iyiyim.. biletimi iptal ettirdim, ne guzel yarın brbr olacaktık ama komutanların temiz bi kazıgını yedik..bugun cok yogunmus yorulmus..sizin askerlerinizden ne haber yolunda mı hersey??

iyiyiz canım sen nasılsın askeriye bu her an herşey olabilir:) her türli dengesizliği beklemek lazım canım bende bilmiyorum kızlar burda konuşunca çok öresim geldi ya nasıl öğrenebiliriz merve ya düşünelim:44:

Herkese yeniden merhaba kızlar nasılsınız?
Ben atkımı ördüm biraz, sonraa aşkımla konuştuk Şimdi de yatmadan bi uğrayım buraya dedim.

Herkese yeniden merhaba kızlar nasılsınız?
Ben atkımı ördüm biraz, sonraa aşkımla konuştuk Şimdi de yatmadan bi uğrayım buraya dedim.

Ben örmeyecegim ya atkı bilmiorum örmeyi onu öğrenmeye de kafa patlatamam simdi canım hiç bişey yapmak istemiyo..
sen ör cnım biliyosun ne güzel..bende askımla konustum işte yarın carsıya cıkacak... bi gün daha bitti pembelii :)))

Olsun canım sen de başka bi şey hediye edersin artık.
Ne güzel bizim çarşı izinleri iptaal
Eveeet bi günümüzü daha bitirdik çok şüküüürr

tlfk cnm özeldn mesj yazmıom hala mujdemı desem ne desem tatlmmm bz barstk aradm dun gece ıstedm br duygulndı br heycnlndı anlatmm ckk ozlemıs benı ck dusunmus ck beklemıs ıyıkı aramsm aramz duzeldı ck mtluyum hersy dha gzl oluck askm dedı bugn de knstk sbh aksam fln yrnda carsı ıznı vrr vee 13gunden snr askımı gorucemmmm yarnn ckk mtlyum ck heycnlymmm sbh olsn bran once ıstyrmmm sende bnım kadar hata dhada ck mtlu ol cnm ck tskr edrm yanmda oldgn ıcınn ckk saol cddn umutsuzluga dusmustum derken ıyıkı aramısm dyrm sımdıden askımı bundn snr uzuntu tartsma krgnlık yok dedk ıkımzde ıns byle gderrr gunlerrr cnımm bnmm senıde ckk ckk opyrm o dedgn not tutma konusndada sana snna kndr katılıyrmm vee bende öle brsey dusuncemmmm ck gzl br fkır cnkuu ıns dedgn gbı dgerımızı ckkk ıyı anlamalrna vesılee olur bu askerlıkk

ya evet baska bi hediye düşünüyorum ama nee olabilirkii?
hadi ya neden iptal carsı izinleri?

Bilemiyorum canım başka ne olabilir :44:
Bizimkilerin bölük komutanları izinliymiş daha gelememiş onun imzası olmadan da çıkmaları yasakmış malesefff

ya kızlar aşkım bir an önce gelsin onunla evlenmek istiyorum çok özlüyorum onu bugün konuştuk hayal kurmaktan yoruldum hayaldi gerçek olsun artık ama dimi:)

ya kızlar aşkım bir an önce gelsin onunla evlenmek istiyorum çok özlüyorum onu bugün konuştuk hayal kurmaktan yoruldum hayaldi gerçek olsun artık ama dimi:)

Olsun canım bi an önce gerçek olsuun..
Ben de bugün aşkıma anlatıyorum bak davetiyemizi buldum ayakkabımı çiçeklerimi de buldum hazırlanıyorum ben haberin olsun falan diye anlattım gülüyo o da yazık garibim napsıın

Bilemiyorum canım başka ne olabilir :44:
Bizimkilerin bölük komutanları izinliymiş daha gelememiş onun imzası olmadan da çıkmaları yasakmış malesefff

Aman bu askeriyenin işi hiiiçç belli olmuyo..olsun en azından dinlenrler cnım..

oooo hayal kurmakta üstüme tanımıyorum cnm :))) her gece yatarken sürekli hayal kuruyorum tek sen değilsin yani hayal kuran :)) askerlerimiz bi gelseydi yaaa ....

canım madem buldun davetiyeni ayakkabını filan bizimlede burda paylassana hem fikir veririz hem bizede fikir olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…