341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bu arada perincim ismini bilmedıgımden bu sekılde hıtap edıyorum Sanırım sende İzmirdesin bende İzmirdeyim:93:

hiç sorma canımm yaa 3 gündür beni aramıyor ki, bizim durum biraz vasat offfff of

Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsın Rabbim hepsini korusun..!

Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsın Rabbim hepsini korusun..!

amin. Allahım hepsini sevdiklerine ailelerine bağışlasın

kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu

kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu

ayyy çok güzelll keşke bende gidebilsem yanına sevgilimin çok heyecanlısındır şimdi sen

Son düzenleme:
Kızlaaar ben ipimi aldım örgüme başladım hem boyunluk hem atkı örcem hangisini daha çok beğenirse onu kullanır artık

yarına benim eşim çrşı izni almış kızlr msnden konuşacağız yüzünü göreceğim

benim kuzum hala Erzincan'da, acemi birliğinde
kaç gün geçti, herkes yerleşti yerine ama askerimi ustabirliği olan Kars'a göndermemişler, Buselincik'in askeri de aynı yerde, Erzincan'da, tabi haliyle o da orada.. bu gidişle Erzincan'da askerlik bitecek
az önce konuştuk bizimkini uzun dönem gelen 181 kişinin başına eğitim çavuşu yapmışlar
işim zor ama çok eğleniyorum sıkmıyorum onları, keşke burada kalsanız komutanım deyip duruyorlarmış, Erzincan'da kalsın diye dua ediyorlarmış ayy kıyamam ya

ayy yanlış msjı alıntı yapmışımm. aynen canım ya erzincanda kalsınlar ne güzel olurr ne Karsı ne Ağrısı demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…