Bu arada perincim ismini bilmedıgımden bu sekılde hıtap edıyorumSanırım sende İzmirdesin bende İzmirdeyim:93:
evett canımsende asker yolu bekliyorsun demek
Evet canımmm bende asker yolu bekliyorummmözel olmazsa izmirin neresındesın??? bu arada 89. yılımız kutlu olsun canım İZMİRİN KURTULUŞU ya bugün
güzelyalıdayım canım. evet Mustafa Kemal Ve askerlerimize minnettarız yeniden
anladım canım bende Bucadayımmmsenın askerın nerede canım??
Ağrı Doğubeyazıt canımm ya
iyi canım öyle kötü bir yer degıl buna da şükret artık...
Benım askerımde Edırnede
Ayrıca askerınızın görevi belli oldu mu??
hiç sorma canımm yaa 3 gündür beni aramıyor ki, bizim durum biraz vasat offfff of
Yoğundur canım o yüzden arayamıyordur fırsatını bulunca mutlaka arar öyle düşünme sen... Bak hakkarıdekı , diyarbakırdakı , sırnaktakı askerlerımız ne yapsınRabbim hepsini korusun..!
güzelyalıdayım canım. evet Mustafa Kemal Ve askerlerimize minnettarız yeniden
Bende guzelyalidayim canim. Bu arada aramiza hosgeldin.
kızlar haftasonu askerimle buluşucam inşallah.çarşı izni olacak ctesi ya da pazar günü,bugün arayıp haber verecek tam olarak hangi gün olduğunu
benim kuzum hala Erzincan'da, acemi birliğinde
kaç gün geçti, herkes yerleşti yerine ama askerimi ustabirliği olan Kars'a göndermemişler, Buselincik'in askeri de aynı yerde, Erzincan'da, tabi haliyle o da orada.. bu gidişle Erzincan'da askerlik bitecek
az önce konuştuk bizimkini uzun dönem gelen 181 kişinin başına eğitim çavuşu yapmışlar
işim zor ama çok eğleniyorum sıkmıyorum onları, keşke burada kalsanız komutanım deyip duruyorlarmış, Erzincan'da kalsın diye dua ediyorlarmış ayy kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?