341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

günaydın yarenler
ohhh ne güzel ya çok kıskanıyorum evlilik hazırlıklarınızı
ama havamı atıyım bende bu sabahın köründe evlilik teklifi aldım
ama bi öküzlük yaptım
sevgilim sabahın köründe aradı
şu askerlik kısalcak muhabbetinden bahsediyoduk
e kasımda gelirsin artık dedim
seneye de düğün yaparız artık dedi (aslında o hemen askere gitmek istemiyodu son anda karar değiştirdi bu yünden de herkes biran önce benimle
evlenmek için askere gidiyo sandı bunun makarasını çok yapmıştık)
bende ama benim okulum bitmiyo ama dedim
yuh yani evlenme teklifimi kabul etmiyo musun dedi
yok canım dedim sadece okulumun bitmediğini hatırlattım beni okutmak biraz masraflı biliyosun dedim
(özel yurtta kalırken eve çıkmak istediğimi söylediğimde annem sen yakında evi de beğenmezsin residence tutalım sana demişti )
öyle işte kuzular yüzümde aptal bi sırıtmayla kapattım telefonu
hepinize mutlu günlerrrr

güne güzel başlamışsın :)

Çok sevindim canim. Allah mutlulugunu daim etsin.

Canım çok sevindim. Hep böyle mutlu ol, mutlu olun inşallah

ayy kızlarr günaydınn sıkıcı bir cumartesi bide bunun pazarı var onlarsız gecen bir haftaa sonuuu

Malesef canım

Benim aşkım biraz önce aradı. Ailesi ziyaretine gitmiş de telefonuna da götürmüşler telefonundan aradı ayy bi garip oldum onun aradığını görünce :)
Bi sürü yiyecek götürmüşler bol bol yesin de karnını doyursun aşkım beniimm

ayy ne kadar güzel sende gitseydin ya canım seni niye götürmemişler:44:

ayy ne kadar güzel sende gitseydin ya canım seni niye götürmemişler:44:

Canım onlar istanbulda ben ankaradayım. Ee yalova da oraya 1-1 buçuk saat uzaklıkta. O yüzden onların gitmesi kolay ordan ama benim burdan o kadar değil. Ben de eylülün son haftası gitmeyi düşünüyorum inşallah

kızlar nasılsınız , ... benim eşim çarşı izninde ohhh bir güzel konuştukkk msnden görüntülü.... çoooooook özlemişim çokkkkkkkkkkk ...maşallahh iyi görünüyordu... ay sonunda da yanına gidiyorummmmmmmm

Canim sıkıldı. Benimki bugun ilk kez çarşi iznine çikti. Telefonunu biraktigi yerden almaya gitmis ama cocuk koye gitmis. Dogal olarak konusamiyoruz. İnternet cafeye gidebilirim dedi. Gidermi gitmez mi bilmiyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Aglamakliyim.

ayy canım ya keşke şuan yaşadığımız şehirleri değiştirebilsek
benim askerim ankarada ben yalovada
senin askerin yalovada sen anakarada
şansa bak yaa....

ayy canım ne kadar güzel bende kısmet olursa gitmeyi planlıyorum tabii bu çarşı izinlerinde bir sorun olmassa

darısı başınıza kızlar .... alışmış herkes artık kabbuleniyorsun bi saatten sonra diyor... alıştı herkes dedi... sizinkiler de öyledir... ne kdr zor olsa da bir şekilde zaman geçiyor işte..

offff aradım, denetimde dediler 4 gün oldu sesini duyamadım Erzincan da kaldı, Yol güvenliği yok diye Ağrıya da gidemiyor, bi sesini duysam rahatlıcam ama offf

ayy canım ya keşke şuan yaşadığımız şehirleri değiştirebilsek
benim askerim ankarada ben yalovada
senin askerin yalovada sen anakarada
şansa bak yaa....

Evet canım gel değişelim 4 aylığına şehirleri :)
Ne güzel olurdu yaa her gün aşkımı görmeye giderdim bana da oraya bi çadır falan kursunlar hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…