- 2 Mart 2011
- 348
- 26
- 68
off ya asker beklemek ne zor seymişbenimde nişanlım askerde bugün izindeydi konuştuk netten . cok güzeldi:) keske hiç bitmeseydi döndüğünde evlilik planları yapmaya başlıcaz bende simdiden gelinlik filan bakmaya başladım ceyiz alıp duruorum:) ama bende artıkın hayali kurmak deil gercek olmasını istiorum ..
askerden döndüğünde hazırlıklara başlıcaz işte uzun dönem yapcağı için seneye ağustosta döncek bi sonraki yaza olcak büyük ihtimalle .
yeterr artık yeterr1 saattir aramadığım yer kalmadı ulaşamıyorum,kimse tanımıyor.
4 gündür haber alamıyorum yolda bişey mi oldu ne oldu bu çocuğa allahım
yeterr artık yeterr1 saattir aramadığım yer kalmadı ulaşamıyorum,kimse tanımıyor.
canım panik yapma aynı numaraları tekrar ara seni aradığı numaraları tekrar tekrar ara elbet sana yardımcı olucak biri vardır...
kısa dönem istedi ama cıkmadı asteğmen olarak yapıyo onun rahatı yerinde neseki o iyi olunca bende iyi oluyorum. bitek süre cok uzun daha 1 ay anca zar zor bitti simdi 11 ay kaldı daha cook varayy ben seni kısa dönem zannettim genelde buradakiler kısa dönemde, sayı günler var önümüzde hayırlısıyla hepsi geçer...
haber alamamak cidden cok zor ama sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünmek daha fena iyidir ama arıyomudur filan de . off zman bi an once akıp gecsin askerlerimize kavusalım yaa..yeterr artık yeterr1 saattir aramadığım yer kalmadı ulaşamıyorum,kimse tanımıyor.
haber alamamak cidden cok zor ama sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünmek daha fena iyidir ama arıyomudur filan de . off zman bi an once akıp gecsin askerlerimize kavusalım yaa..
Kizlarr bisey sorucaktim. Aksam 7 sabah 7 kampanyasi devam ediyormus. Ankesorlu aramakakta bunun icinde mi? Askerini bu sekilde arayaniniz var mi?:26:
Kizlarr bisey sorucaktim. Aksam 7 sabah 7 kampanyasi devam ediyormus. Ankesorlu aramakakta bunun icinde mi? Askerini bu sekilde arayaniniz var mi?:26:
yok yok gerek yok.. ama dikkat et 3000 dklık limit varSagolun canlarim. Bunun icin bi uyelik veya paket gerekmiyor demi? Ay başi bir sürprizle karşilasmayalim.
bende ozledim cok. Aglasip durdum gene.
Kizllar hadi nerdesiniz ya sohbet edelim biraz zaten bizim burda dugun var kir dugunu yapilan bir yer sanki bana nispet gibi gelinle damat ilk danslarini ettiler cok duygulandimyok yok gerek yok.. ama dikkat et 3000 dklık limit var
Kizllar hadi nerdesiniz ya sohbet edelim biraz zaten bizim burda dugun var kir dugunu yapilan bir yer sanki bana nispet gibi gelinle damat ilk danslarini ettiler cok duygulandim
yok yok gerek yok.. ama dikkat et 3000 dklık limit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?