341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

off ya asker beklemek ne zor seymiş benimde nişanlım askerde bugün izindeydi konuştuk netten . cok güzeldi:) keske hiç bitmeseydi döndüğünde evlilik planları yapmaya başlıcaz bende simdiden gelinlik filan bakmaya başladım ceyiz alıp duruorum:) ama bende artıkın hayali kurmak deil gercek olmasını istiorum ..

ne zaman düşünüyorsunuz evliliği...

askerden döndüğünde hazırlıklara başlıcaz işte uzun dönem yapcağı için seneye ağustosta döncek bi sonraki yaza olcak büyük ihtimalle .

askerden döndüğünde hazırlıklara başlıcaz işte uzun dönem yapcağı için seneye ağustosta döncek bi sonraki yaza olcak büyük ihtimalle .

ayy ben seni kısa dönem zannettim genelde buradakiler kısa dönemde, sayı günler var önümüzde hayırlısıyla hepsi geçer...

yeterr artık yeterr 1 saattir aramadığım yer kalmadı ulaşamıyorum,kimse tanımıyor.
4 gündür haber alamıyorum yolda bişey mi oldu ne oldu bu çocuğa allahım

yeterr artık yeterr 1 saattir aramadığım yer kalmadı ulaşamıyorum,kimse tanımıyor.

canım panik yapma aynı numaraları tekrar ara seni aradığı numaraları tekrar tekrar ara elbet sana yardımcı olucak biri vardır...

Canım telaşlanma sen aramaya devam et mutlaka ulaşırsın bi şekilde. İçini ferah tut öyle kötü şeyler aklına getirme lütfen..

canım panik yapma aynı numaraları tekrar ara seni aradığı numaraları tekrar tekrar ara elbet sana yardımcı olucak biri vardır...

annesini aradım kadın rahat yaa ben ağlıyorum hiç umrunda değil,en son benimle salı akşamı,babasıyla çarşamba akşamı konuşmuş ama yokk ailesi Ağrıya gitmiştir belki diyorlar, ev telefonu da yok her saat başı dışarı çıkıp ankesörlü telefondan arıyorum. Erzincanda sevgilisi olanlar yada Ustalığı Doğubeyazıt olanlar ne olur bana msj atsınnn

ayy ben seni kısa dönem zannettim genelde buradakiler kısa dönemde, sayı günler var önümüzde hayırlısıyla hepsi geçer...
kısa dönem istedi ama cıkmadı asteğmen olarak yapıyo onun rahatı yerinde neseki o iyi olunca bende iyi oluyorum. bitek süre cok uzun daha 1 ay anca zar zor bitti simdi 11 ay kaldı daha cook var

haber alamamak cidden cok zor ama sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünmek daha fena iyidir ama arıyomudur filan de . off zman bi an once akıp gecsin askerlerimize kavusalım yaa..

haber alamamak cidden cok zor ama sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünmek daha fena iyidir ama arıyomudur filan de . off zman bi an once akıp gecsin askerlerimize kavusalım yaa..

kafamı dağıtmaya çalışıyorum,o arar diyeümit ediyorumm canım..
amin!Allahım onları korusun,psikolojilerini bozmadan kendilerini yıpratmadan gelsinler artıkkk

Kizlarr bisey sorucaktim. Aksam 7 sabah 7 kampanyasi devam ediyormus. Ankesorlu aramakakta bunun icinde mi? Askerini bu sekilde arayaniniz var mi?:26:

Kizlarr bisey sorucaktim. Aksam 7 sabah 7 kampanyasi devam ediyormus. Ankesorlu aramakakta bunun icinde mi? Askerini bu sekilde arayaniniz var mi?:26:

evet canım evet o beni dıstan aranan ankesörlüden arayınca ben arayabiliyorum yani o kampanya ankesörlüler içinde gecerli..ben postaneden sormustum :)))))

ewet cnm onun içinde geçerli sonuçta ankesörlü de bir ew telefonu gibi değişik bişiy değil ki biz hep öyle konuşuyoruz cep telefonuna çağrı bırakıyo ben arıyorum biraz önce konuştuk offfff yaaa çok özledm çoook (((

Sagolun canlarim. Bunun icin bi uyelik veya paket gerekmiyor demi? Ay başi bir sürprizle karşilasmayalim.
bende ozledim cok. Aglasip durdum gene.

canım telaşlanma nolur... gittiği yerin tam numaralarını biliyor musun ? ara tekrar tekrar ulaşmam lazım önemli de... lütfen yardımcı olun de... gittiği nizamiyenin telini bağlat ... ulaş canım benim ben de ilk gün 50 ye yakın numarayı aradım her yerden ordan oraya ordan oraya bağlayıp durdular.. büyük bir yer olunca çok koğuş var kimsenin kimseden haberi olmuyor...

merhaba kızlar, bir gün daaha bittii bitecek...erisin şafaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…