341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ah canım benim bence askerlik vatan borcu ve bunu odedikten sonra hersey daha da guzel olacak..bizim hep ters giden bişilerimiz oluyordu, son 3 ayı aileleri tanıstırma cabasıyla gecirdik hic birsey olmadı:S gitti askere 10 gun sonra aileler tanıstı o yokken ama suna eminim o orda oldugu icin borcunu odedigi icin işler daha da rast gidiyor, sende buna inan ve ferah tut icinii :) emin ol onlar borclarını odeyip geldikten sonra o vakit daha da erken gelecekkkk

kızlaarrr ekimde askerliğin kısalıp kısalmayacagı belli olacak..eger kısalırsa kasımda askerlerimiz yanımızdaaaaaaaaaaaaa :)))))

kızlar ben de konyaya gidiyorum ayın 30 unda kocacığımın yanına ... çok mutluyum çok... öğretmen evinde kalıcaz biz de...

hep brlkte sinerji yapalımm şu askerlik kısalsın haydı kızlar elele...

kızlar ben de konyaya gidiyorum ayın 30 unda kocacığımın yanına ... çok mutluyum çok... öğretmen evinde kalıcaz biz de...

hep brlkte sinerji yapalımm şu askerlik kısalsın haydı kızlar elele...

haydi kızlar destek verin bakalım

çook teşekkür ederim, telefonu kapattıktan 2 saat sonra aradı,özür diledi, 5 gündür revirdeyim ,sabah ve akşam antidepresan veriyorlar dedi bana da hak ver hem askerim hem de panik atak hastasıyım biliyorsun, ben seni üzmek istemiyorum sana zarar veriyorum dedi
bende hemen ağladım tutamadım kendimi ben seni beklemek istiyorum, seninle evlenmek istiyorum dedim, ağlama gözyaşlarına kıyamam dedi o da ağladı..
ayyy 40 dk konuştuk telefonda,İnşallah bir daha aramız bozulmaz
ve kızlarrr bir kez daha anladım orası bambaşka bir yer psikolojileri çok hassas..

canım inşallah bozulmazzzzz cok sevindim duzelmenize..ikinizde biraz hassas davranırsanızz nedenn bozulsun canikomm rahat ol!! Allah hepsine sabır versinn..

Bence de kısalcak eveeetttt

kısalsınnnnnnn nolurrrR=(((((

ayyy inşallah canım benimmm bugun neler yaptınız kızlarrrrrrrrr ??????

Ben pek bi şey yapmadım valla boş boş evde oturdum aşkımın aramasını bekledim o da taaa akşam aradı çünkü bugünü uyumakla geçirmiş genel olarak Sen neler yaptın nasılsın canım?

Ben pek bi şey yapmadım valla boş boş evde oturdum aşkımın aramasını bekledim o da taaa akşam aradı çünkü bugünü uyumakla geçirmiş genel olarak Sen neler yaptın nasılsın canım?

bende bugun komsumuzun kızının ceyız yerlestırmesıne gıttım ayyy cok guzeldı gocmenler gıttı kızımız gelın ceyız almaya davul zurnalarla geldıler oynaya oynaya her sey cok guzeldı yaaa benım askımda göçmen onların adetıde boyleymıs konustum telde anlattım bugun olanları ayyy hemen evlenmek ıstıyorum yaaaa

Yaaa ne güzeel ben de hemen evlenmek heeep aşkımla yanyana olmak istiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…