slm kızlarr nasılsınız nasıl gecıyo gunlerınız? ben cuma gunu gıttım askerıyeye zıyarete..denızlıye..cok farklı bı duygu ya ayrılık cok kotuydu yıne sıl bastan aynı uzuntu baslıyo gordukten sora..ama zaman gecıyo bıs ekılde..allah hepımızın yardımcısı oldun..
Selam kızlarrrr aşkımla msnde konuştuk 2 saatİnşallah bi aksilik olmazsa 2 hafta sonra yanında olucam. Bir gün orda kalıcam. Bir gün görüşe giderim, diğer günde çarşıya çıkar yine birlikte vakit geçirririz diye düşündüm Çooookkk özledim çokkkk Atarsa 127 başka yok
Ben de 2 hafta sonra yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah bi sorun çıkmazsa. Senin askerin nerdeydi canım ve nerede kalıcaksın gittiğinde. Ben de gitmişken öyle 2 gün görüşmek istiyorum ama kalcak yer yokEvet 127 kaldı 30ları bitirdik çok şüküüür
Canım muğlada askerim. Yemin törenine gittiğimizdede öğretmen evinde kalmıştık. Temiz bir yerdi o yüzden askerimin orda kalmam konusunda bir sıkıntısı yok :)
Ne güzel yaa ben de kalıcak güzel bi yer bulabilsem keşkee :97:
Selam canım uzun süredir görmüyorum seni buralarda. Ne güzel gidip görmüşsün askerini ben de gitmek istiyorum eylülün son haftası falan. Ayrılık anını ben şimdiden düşünüyorum kalbim nasıl dayancak diyeDediğin gibi Allah yardımcımız olsun. Sen napıyosun görüşmeyeli?
Canım senin askerin nerde??
evet canım cok sık gıremıyorum gırdıgımdede senınle denk gelemıyoruz..nasıl oluyım ıste gecıyo zaman..bu aralar yogunluk var antalyaya geldım aılemın yanındayım..bende ıstanbulda ogrencıyımde..sımdı aılemın yanında olunca bı sekılde vakıt gecıyo ıste..burayada denızlı yakın oldugundan rahat gıttım geldım..onumuzdekı haftasonuda gıdıcem carsı ıznınde bu sefer dısarda olucazsenınde fazla bıse kalmamıs tatlım sende gıdıp goruceksın ne guzel gormek cok ıyı gelıcek emınım..zamanı bıtmeye yakın kotu oluyo askerıyeden cıktıgımda kendımı dımdızlak hıssettım tuhaf bı duygu..
Yalova'da canım.
Yalovalı olanlar vardı aramızda sanırsam yada yalovayı bilenler. Belki onlara danışırsan kalcak iyi bir yer bulabilirsin. Yada askerinede sorabilirsin sen gidene kadar çarşı iznine falan çıkarsa sorabilir. Yada askerdeki arkadaşlarına sorabilir. Muhakkak yemin töreninde evci çıktıkları zaman aileleriyle biyerlerde kalanlar vardır. En iyisi askerdeki arkadaşlarına sorsun.
Eminim öyledir ben de bi yandan onun için gitmek istemiyorum ama bi yandan da çook gitmek istiyorum çok özledim çünkü
Ayy artık duygularımız iç içe geçti resmen
slm cnm....cnm yazdıklarını bende okudum bende gitmek istiyorum ama öğretmen evnde kalcam sanırım işte o belli değil..sen tek mi kalacaksın?askerim bnm tek kalmama izin vermiyo işte((
Ya aslında ben de tek kalmam sanırım bilmiyorum hiç olmadı annemle falan gideriz bi iki kere eğer güvenli ve iyi bi yerse ben sonra tek de gidip kalabilirim ama benimki de dedi ilk geldiğinde yalnız gelme sakın diye
sen 21 yaşındasın ben 28, kendine göre hayat yaşa dedi..yaa beni kuzenimden bile kıskanan bir insan o yüzden ben ona karşı çıkıyorumdum, saçmalama yapma böyle diye, bana ben sözümü dinleyen bir kız istiyorum dedi ve kapattı, boğazımda düğümlendi hıçkırıklar ağlayamadım da ailem duymasın diye...
askerden gelince nişanlanacaktık bu nasıl bir şey allahımm şaka mı hala anlayamıyorumm
bursa da cnm yaa doğu olsa şaşmıcam ama bursaya d akürt göndermişler kürtlerin hepsini toplayıp köküne kibrit suyu dökcen nefret ediyrm!!
Bizde aynen hepsınden nefret edıyoruz ama pislikler insandışı yaratıklar hala bıkmadılar askerlerımızn canını almaktanevet aslında ıyı yer ama işte canım doguya batıya bakmıyor işte :95: benım askerımde Edırnede
Tatlım sıkma canını , zaten sıksanda degısen bır sey olmayacak kı ıkınızde sabredın artık , allahtan kısa dönem... Cok oyle sevıyesızler :95: kıskanclık yapıyorlar ıste kısa donemler dıyesenınkıde sakın olsun basınıza iş cıkartmasın canım destek ol sakınlestır onu... benımkı de dıyor resmen pkklı gıbıler var dıyor :95: kolunda acayıp dovmesı olanlar, jılet ızlerı olanlar cokkk dıyor ama artık sabredıyorum askım kımseyle muattap olmuyorum dıyor...
[LEFT][/LEFT]Ayrıca bak canım ne güzel dügününüze de az kalmışşşçooookkk mutlu olursunuz inş darısı benım basımaaa
Ya aslında ben de tek kalmam sanırım bilmiyorum hiç olmadı annemle falan gideriz bi iki kere eğer güvenli ve iyi bi yerse ben sonra tek de gidip kalabilirim ama benimki de dedi ilk geldiğinde yalnız gelme sakın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?