Yaaa ne güzeel ben de hemen evlenmek heeep aşkımla yanyana olmak istiyoruumm
aynen canım inşallah allah nasıp eder bızde kavusuruz askerlerımıze , duğunumuzude yapar uzun yıllar sevdıceklerımızle oluruz
Ahh inşallah.. Bugün dedim kendisine bi kere daha, geldiğinde yanımdan ayırmıycam seni heeep yanyana olcaz dedim gülüyo tamam diyo :))
slm kızlar nasıl gecıyo askerlerınızı beklemelerınız?? ben bu cuma gıtmıstım ılk defa zıyaretıne askerıyeye..bu onumuzdekı haftasonuda gıdıcem bu sefer carsı ıznınecok mutluyum
slm canımkımseler yok valla yarın işe gıdıyorlar ondan sanırım ne guzel gıtmıssın ve gıdeceksınde askerın nerede cnm senın??
güler tabı kı senı sevıyor sonucta ve özlüyordurdaayy inş canımm her seyın cok guzel olur gönlunce olur
Sağol canıım inşallah hepimizin gönlünce olur her şey
Ay kızlar bugün çok şükür moralim iyi. dün çok fenaydım yaa ağladım durdum ama bugün iyiyim. Dengesizleştim valla bu ne böyle bi gün iyi bi gün kötü
pembeliiii hosgeldın canım:)
evet kımsecıkler yok ama gece cıkarlar ortaya hehe:) benım gıbı uyku tutmayanlar gece gırıyo:)acemılık izmirdeydi canımm..usta bırlıgde sımdı denizlide..senınki nerede?
oluyor canım bazenn normaldır ama ıyı olmana sevındım cok sukur bende ıyıyım bugun:))
Aman aman maşallah diyelim iyi olalım hep böyle. Hayır aşkımın da istemeden moralini bozuyorum öyle ağlayınca falan o yüzden de sinir oluyorum kendime napıyım tutamıyorum kendimiAma bugün aşkımın da morali maşallah çok iyiydi benm de
[SUP][/SUP]
evet cnm ne guzel dusunmussun aynen bız uzulunce onlarda uzuluyor kı
aa bende ızmırde yasıyorum canımdenızlıde ıyımıs guzeldırde denızlı benımkı de acemılıgını amasyada yaptı , ustalıgı edırnede yapıyor
Hoşbuldum canım naber nasılsın?
Kesinlikle öyle. Hayır hem oranın psikolojisi de var bi de bizden moral beklerken ağlayarak daha da morallerini bozuyoruz. Dün beni bi teselli edişi var yazık kıyamam duyan der ki bu kız askerde heralde :))
aa oylemı :) benımkı ızmır narlıderede yaptı canım acemılıgı 26 sında gıttık ıste yemın torenıne 2 gun ıznı vardı aılesıyle aldık pazar gunude denızlıye yenı bırlıge teslım etmıstık..denızlıde guzel bıyermıs evet askerıyeye gıttıgımden etrafı pek gorme sansım olmadı ama bu hafta sonu gıttıyımde gorcem kısmetse:) edırnede bıze yakın bende ıstanbulda yasıyorum normalde ..sımdı tatıl dıye aılemın yanına geldım ..ogrencıyım ıstanbulda..
saol canım bugun pek ıyı sayılmam normalde gunde 3 kez arardı bugun ılk kex aramadı derken gece 11 gıbı elefonum caldı devrıye vermısler nobet tutuyomus..su hale bak bı gun dııl aksama kadar aramayınca bıle kotu oluyorum..gec artık zaman gec..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?