341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Haklısın canım ben de bundan sonra öyle yapıcam kim ne derse desin hiç duymuyomuş gibi davrancam

nasılsın canım.. benimki uyuyordur şimdi.. gece nöbeti varmışş 01-03 arası morali bozulmuş nöbet yazdılar diye ...

nasılsın canım.. benimki uyuyordur şimdi.. gece nöbeti varmışş 01-03 arası morali bozulmuş nöbet yazdılar diye ...

İyiyim canım sen nasılsın?
Benimki de arayamadı daha son 10-15 dk içinde aradı aradı yoksa arayamaz artık
Allah yardımcısı olsun senin eşinin de ama yapcak bi şey yok gece de gündüz de tutacaklar nöbet bakalım benimki ne zaman tutcak.

gece 3 te arayacağım konuşacağız... nöbet tuttuğu yer çok ıssızmış ışık yokmuş iki tane askeri araç varmış onları bekliyormuş... cırcır böcekleri var bir de ben diyor..

kızlar artık hiç uğrayamıyorum topiğe yaa,işe başladım.umarım herkes iyidir,umarım askerleriniz de iyidir sanırım şafak 125:98:

Son düzenleme:
Biz de şimdi konuştuk tam ümidi kesmiştim artık arayamaz diye kiii telefon çaldı ayy çok mutlu oldumm

kızlaarr nasılsınızz??? epeydr uğrayamıyorumm topice... benm askerimin görevi yeni belli oldu daha nizamiyede olacakmş, ziyaretçileri kayıt edecekmiş... dualarm kabul olduu, dışarıya göreve gtmesnden çok korkuyordm rabbim askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsn hepimize...

Canım hayırlı olsun, benim askerimin daha belli olmadı görevi. İnşallah iyi birşey olur.

kızlar benim eşimin bugün ilk defa gece nöbeti var .. gece 1 den 3 e kadar.. aradım morali çok bozuktu ... çok yorgun geliyordu sesi.. hemen kapatmak zorunda kaldık... şimdi de beni uyku tutmuyor.. ben de nöbet tutuyorum onunlaa... aklım orada... nöbet yeri karanlık ıssız vs bir yermiş...

Uykusuzdur canim ondan sesi oyledir. Bi de 2 saat ayakta dikilcek normal sesinin oyle cikmadi. İlk nobeti daha. Zamanla alisir. Sen uzulme.

tugcecan, ne bileyim yaa uykum kactı valla saat 3 olsun biran önce dua ediyorum ... 1 aydan beri ilk defa böyle geldi sesi... suan cok üzgünüm...bebeğimi uyuttum ben de yatayım dedim ama uyuyamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…