İnsanlar baskasinin hayatina mudahale etmeye bayiliyorlar. Bunu ya iyi niyetle yada kotu niyetle yapiyorda olsalar hayat bizim hayatimiz... Kendimiz icin iyi olani biz biliriz zaten. Bazen bende takintili olabiliyorum ama kim ne derse desin kulaklarimizi tikayop yolumuza devam etmeliyiz.
nasılsın canım.. benimki uyuyordur şimdi.. gece nöbeti varmışş 01-03 arası morali bozulmuş nöbet yazdılar diye ...
nasılsın canım.. benimki uyuyordur şimdi.. gece nöbeti varmışş 01-03 arası morali bozulmuş nöbet yazdılar diye ...
kızlaarr nasılsınızz??? epeydr uğrayamıyorumm topice... benm askerimin görevi yeni belli oldu daha nizamiyede olacakmş, ziyaretçileri kayıt edecekmiş... dualarm kabul olduu, dışarıya göreve gtmesnden çok korkuyordmrabbim askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsn hepimize...
Canım hayırlı olsun, benim askerimin daha belli olmadı görevi. İnşallah iyi birşey olur.
Evet kızlarrrr 4 ayımızzz kaldı... Umarım şu 4 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer....
kızlar benim eşimin bugün ilk defa gece nöbeti var .. gece 1 den 3 e kadar.. aradım morali çok bozuktu ... çok yorgun geliyordu sesi.. hemen kapatmak zorunda kaldık... şimdi de beni uyku tutmuyor.. ben de nöbet tutuyorum onunlaa... aklım orada... nöbet yeri karanlık ıssız vs bir yermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?