- 14 Ağustos 2011
- 28.769
- 4.525
- 448
tugcecan, ne bileyim yaa uykum kactı valla saat 3 olsun biran önce dua ediyorum ... 1 aydan beri ilk defa böyle geldi sesi... suan cok üzgünüm...bebeğimi uyuttum ben de yatayım dedim ama uyuyamadım ...
Ayyy kızlar askerlik süresi ve bedelli kaç senedir gündemde ama hiç bu kadar çok gündeme gelmemişti. Şimdi haberleri izliyorumda iktidar muhalefet habire atışmalarda. Bakalım ekim ola hayırlısı ola. Bu kadar çok tartışıldığına göre muhakkak birşeyler değişecek. Hadi bakalım. Ben askerlik kısalıcak diye düşünüorumAyyyy ne güzel olu kısalırsa. Düşünmesi bile çok güzel
Ayyy kızlar askerlik süresi ve bedelli kaç senedir gündemde ama hiç bu kadar çok gündeme gelmemişti. Şimdi haberleri izliyorumda iktidar muhalefet habire atışmalarda. Bakalım ekim ola hayırlısı ola. Bu kadar çok tartışıldığına göre muhakkak birşeyler değişecek. Hadi bakalım. Ben askerlik kısalıcak diye düşünüorumAyyyy ne güzel olu kısalırsa. Düşünmesi bile çok güzel
ayy bir an önce ayın 1 i olsun bir gitseydim konyaya
ayy bir an önce ayın 1 i olsun bir gitseydim konyaya
nerdesiniz kızlar vallaa eskisi gibi değil bu topic..
ya canım herkesin yoğunluğu arttı ondandır ne yapıyorsun iyimisim bebiş nasıl?Emir Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?