341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tugcecan, ne bileyim yaa uykum kactı valla saat 3 olsun biran önce dua ediyorum ... 1 aydan beri ilk defa böyle geldi sesi... suan cok üzgünüm...bebeğimi uyuttum ben de yatayım dedim ama uyuyamadım ...

Ee tabi canim ilk defa nobet tutucak, iki saat ayakta dikilmek kolay deil. Cano sıkilmıstır. Sen tv ye bak, film izle. 1 saat kaldi canim.

Ayyy kızlar askerlik süresi ve bedelli kaç senedir gündemde ama hiç bu kadar çok gündeme gelmemişti. Şimdi haberleri izliyorumda iktidar muhalefet habire atışmalarda. Bakalım ekim ola hayırlısı ola. Bu kadar çok tartışıldığına göre muhakkak birşeyler değişecek. Hadi bakalım. Ben askerlik kısalıcak diye düşünüorum Ayyyy ne güzel olu kısalırsa. Düşünmesi bile çok güzel

ayyyyy inşallah bacım yaa kısalsın da kavuşalım bir an evvel... hergn mutlaka hatta bazen 2 kere arıyor ama yookk yaa olmuyo böylee

günaydın kızlar beimde eşim gunde 2 kez arıyodu ama artık akşamları arayamıyor cok yoruluyomuş belim agrıo dedi dün aradıgında canım benim ya pzt nöbet tutmaya başlıcak allaha emanet artık tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah ...eşimi çok özlüyorum inşallah kısalır şu askerlik.....

Selam kızlaaarr:) Bugün içimde bi enerji var hayırdır inşallah diyim :)) Umarım bugün askerlerimizle bol bol görüştüğümüz mutlu, güzel bi gün geçiririz
İnşallah bi sorun çıkmazsa önümüzdeki haftasonu aşkımın yanına gitmeyi düşünüyorum kızlaaarr heyecanlıyım baya

Canım inşallah yaa harika olur muhteşem olurr süper bi moral olur hepimize Kısalsın hayırlısıyla

aradı canım .. iyi misin dedim ... fena değildi sesi .. biraz önce konuştuk .. gayet iyiydi... çok üzüldüm dedim sesini öyle duyunca.. hep sizi düşündüm yıldızlara baktım diyor..

heather biletimi aldım ben gidiyorum 1 ekim sabah 6 da uçağım var... kalıcam cnm 1 gece ...sen napıyosun ?gelicek misin gel gidelim beraber..

kızlar ne yapıyorsunuz ben çok mutluyum çünkü dün akşam aşkım süpriz yaptı saat 10'dan 12'ye kadar cep telefonundan konuştuk ya süper bişeydi mesajlaştık eskisi gibi çok mutlu oldum şaşırdım ya inş. askerlerimize bir an önce kavuşuruz kızlar:))))))

ya canım herkesin yoğunluğu arttı ondandır ne yapıyorsun iyimisim bebiş nasıl?Emir Bebek

ben her gun bi yerdeyim kızlar, 2 gundur sehir dısındaydım, yarın da gidicem gunubirlik..cuma aksam da inşallah istanbula gidiyorum, ama tam da kesin degil..

siz napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…