evet canımm çook teşekkürler, allah hepimizin mutluluğunu daim etsin, kolay değil zor zamanlar yaşıyoruz Allahım bu zor günleri atlatmamız için sabır versin..
Askerlik yok kısalcak yok kısalmayacak düşüncesi,Ağrıya ziyarete bile gidemiyor olmam artık kafayı sıyırmak üzereyim, kpss ye çalışmam lazım, atanıp evlenicez ama iştee hayat gerçekten zor:2:
evet cnm bu carsıı işi kotu oldu(((((( bizimkilerin de cok carsısı..ben gidecektim bi de bilet almıştım ucagı iptal ettircemm..
bnmkinin de sesii cok kotu geliorbizim boluk cok kotu cidden baya HAYIR!! duamı aldı komutanlarrr
idare ediyorum ama cok da iyi degilim( bugun sesini kotu duydum simdide aradı baya yorulmus o yuzden ben de iyi degilim poek..bi de gidicektim gelme die arayınca hayal kırıklıgı baya kotu oldu canım ..sen nasılsın peki? nişanlın nasıl??
bnden haberler boyle dun işte tavan coktu diye bugun acaip yormuslar felan..bizim de işte haftaya goreve baslıcak inşallah daha rahat olucam diyor o gunu bekliorum ben de..idari gorev iyi olcak diyor.. 1.boluge de carsı iptalmiş dedim de diyor burdaki herkesi bole uzuyolar diyor
buarada ben de oreyim barii ona bişileriyi fikirrr di miii
Selam kızlar nasılsınız?
Ben dün çok kötüydüm moralim inanılmaz bozuktu aşkımın yanımda olmasına çook ihtiyacım vardı ama ilk kez de dün hiç konuşamadıkBugün biraz daha iyi olmaya çalışıyorum. Sizler naptınız?
noldu canım benimde eşim bugun aradı fazla konuşamdaık
günaydın kızlar... şafaklar eriyor ... yaklaşıyoruz iki basamaklı sayılara...
Evet yaklaşıyoruz çok şükür ve 120ler daha çabuk bitiyo sanki ya da artık alıştım bana öyle geliyo
şafak kaç ki kızlar???
Dün canımı sıkıcak bikaç şey üstüste gelmişti canım her zor zamanımda olduğu gibi gene aşkımın yanımda olmasını çook istedim ama olamadı malesefve gittiğinden beri de ilk kez dün arayamadı gece atışı yapıcaklarmış o yüzden sanırım. O da arayamayınca o moral bozukluğuyla baya bi ağladım dün gece Ama bugün daha iyiyim. Yalnız bazı insanlara ne yapsan da yaranamıysun onu bi kere daha anladım ve bundan sonra kim ne derse desin benm hakkımda ne düşünürse düşünsün hiiiç dikkate almıycam ben hep başkası ne der diye düşünerek yaşadıkça insanlar daha çok üstüme geliyo ben de kendim için yaşıycam bundan sonra beni seven de kabul eden de böyle kabul eder. Bazı insanları anlamak çok zor çoook
canım benim hiçbirşeyi takma kafana
Keşke takmayabilsem ben de çok isterdim bunu :97:
son cümlenin son demleri tam benlikkkk;asker yolu gözle kpss çalış atan ewleeeennnn!
off offf..
allah sabır versin hepimize arkadaşımm...
İnsanlar baskasinin hayatina mudahale etmeye bayiliyorlar. Bunu ya iyi niyetle yada kotu niyetle yapiyorda olsalar hayat bizim hayatimiz... Kendimiz icin iyi olani biz biliriz zaten. Bazen bende takintili olabiliyorum ama kim ne derse desin kulaklarimizi tikayop yolumuza devam etmeliyiz.canım benim hiçbirşeyi takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?