341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyo zaman? Artık çok fazla uğranmıyo buraya sanırım topicimiz sessiz kaldı :26: Ben haftasonu aşkımın yanındaydım hala onun neşesi var içimde Allah hepinize askerinizi gidip görmeyi nasip etsin inşallah. Çok güzel vakit geçirdik bi daha gitmek istiyorum inşallah en kısa zamanda Şafağımız da baya azaldı 112 günümüz kaldı yaa 100ler bitiyo valla yaşasıın

aynen artık kimse uğramıyor buralara ilk zamanlar sayfalar takır takır ilerlerdi, ama şimdi bir sayfayı bile dolduramıyoruz bir günde

aynen ama artık herkes alıştı sanırım artık, :44::44: herkes sevincini üzüntüsünü canı sıkkın olduğunda buradaydı ama artık...

Evet sanırım öyle oldu artık :26:

Bu arada ben haftasonu yalovadaydım canım çook güzel bi yer çok beğendim aşkımla gezdik durduk

aynen ama artık herkes alıştı sanırım artık, :44::44: herkes sevincini üzüntüsünü canı sıkkın olduğunda buradaydı ama artık...

evet alıştı herkes bencede. ben bazen alışmış gibi oluyorum bazen de sıkılıyorum gene. ama her daim buradayız. sayfamızı sahipsiz bırakmıycaz.

kızlar selamm... şafağımız atarsa 117 çift hanelere az kaldııı... aşkmla konuşuyorm durmadan, nizamiyede oldugu için telefn sıkıntımız yok arıyorum istediğimiz kadar konuşuyoruz ev taşıycm bu ara onun derdndeymm daha güzel bir ev buldm oraya geçicem kısmetse... eskisi kdr sık giremıyorum maalesef, öpüyorum hepinizii...

merhaba kızlar... bende faks yolladım eşimin komutanlığına haftasonu evci çıkarcam diye.. evlilik cüzdanı fotokopisi istediler... gidiyorum çok özledim çok...

Geçicek canım inşallah bu zamana kadar nasıl geçti bundan sonra daha da çabuk geçicek hatta
inşallah canım. çabucak geçsin.
merhaba kızlar... bende faks yolladım eşimin komutanlığına haftasonu evci çıkarcam diye.. evlilik cüzdanı fotokopisi istediler... gidiyorum çok özledim çok...

gözün aydın canım. darısı başımıza.

selam kızlar nasılsınız?artık buralar çok boş kalmış cidden bende pek giremiyorum maalesef okul falan bi sürü mesele üst üste geldi.şu anda 2 rapor yazıyorum güya ama bi kısa ara vereyim dedim.hemde girmişken şeyi de sorayım:şimdi benimkinin içerde telefon sokabileceği bi durum yok.eğer yakalanırsa hapis cezası alırmış.bende akşam 7 sabah 7 yaptım ev telefonunu akşam sorun yok ama gelgelelim gündüz vakti ararsa benim faturam alıp başını bi gidiyorki sonunu göremiyorum artık piyango bileti falan almış durumdayım siz nasıl konuşuyorsunuz askerinizle? ankesör aşıklarına soruyorum

benm askımda ankesorluden arıyo her gun..telefon sokma sansı yok aynı sekılde..kogusunda sureklı kontrol oluyomus..gecen daha yakalanan olmus 1 hafta ceza 2 haftada carsı kıtlıyolarmıs..malesef bızımde askerlgıımı boyle gecıcek..onun gerı aramalı telefon war yemekhanede oldugunda ben caldırııyo arıyorum..ama kogusunun ordakı gerı aranmıyo..o yuzden hep o benı arıyo...yemekhaneden her zaman konusamıyoruz malesef..aksamları cok rahat konusabılıyoruz sadece..

biz de akşamları konuşuyoruz. o çaldırıyor ben arıyorum. akşam 7 sabah 7 kampanyasıyla. bunun için bişey yapmak gerekmiyor. herkes arıyabilir. sadece 3000 dk limiti var ona dikkat etmek gerekiyor.

ne guzel o saatlerde konusabılıyosan sen arabılıyosan canım benımkı gece 10-11 gıbı arıyo zaten o arıyo..gerı donmelı ankesor dııl koguslarının ordakı..oglen arayabıldıgı war yemekhaneden onuda ben arıyorum..zaten arama gıbı sorunumuz yok o benım cebımı arıyo..ankesorlu kartlarda orda ev cep tarıfesı aynıymıs kullandıgında..zaten benım sınırsız turkcell tarıfemde ama ne faydası warkı gunde zaten ne fazla 10 daka konusabılıyoruz..

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor beklemeler daha doğrusu yalnızlık sıkılmaya başladınızmı ben çok sıkıldım artık bu çaresizce bekleyişten bitsin gelsin artık çok özledim

anladım canım. olsun en azından seslerini duyuyoruz bunada şükür. benimki gündüz arıyamıyor. ancak akşam rahat konnuşabiliyoruz.

eminecim iyi diyelim iyi olalım. ama ruh halim dengesiz benim. sözlüm diyorki her telefon açışımda başka bir insanla konuşuyorum sanki diyor. çok değişkensin diyor. ee dedim asker beklemek kolay mı sanıyorsun? bir günüm bir günüme uymuyor ki. genede kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum. :93:

aynen bende senin gibiyim kuzum ya artık sesimiz bizi ele vermeye başladı ama karsıya tamamen farklı yansıyo geçen benimki de bana noldu askım soğudunmu benden dio ama dediğin gibi belli etmemeye uğraşıoruz gerçi onu hep bekliodum ama asker beklemek bambaşka bişeymiş yüzüne hasret kaldım resmen

Son düzenleme:

benimkide öyle diyo. beni istemiyonmu diyo? dedim bildiğin gibi değil zor iş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…