biz de aynıydık tubacım yaa, ilk kez çarşı iznine çıktı gitti gideli nasıl özlemişimatarsa şafak 119
Allahım bütün askerlerimizi kazalardan belalardan koru hepimize sağ salim sevdiklerimize kavuşmayı nasib et. Şırnak şafak 114( geçer mi sizce kızlar artık her gün bu haberleri duymaktan bütün moralim alt üst oluyor. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor görülmicek duyulmayacak gibi değil ki çıldırmak üzereyim. Rabbim hepimize güç kuvvet ver. Hayırlı tezkereler inşallah hepimizi allah kavuştursun AMİN
Benim de nişanlım dün Kastamonudan gitti Van'aBenim de sevgilim Sivas'ta askerde. Bugün dağıtımları oldu Kastamonu'dan gitti. Nasıl geçicek bu zaman daha 110 gün var...Şehit haberlerini izledikçe kahroldum. Benim, senin askerin değil ama o da bir ananın evladı, o da birinin nişanlısı, kardeşi... Bir yumru oturdu ki boğazıma sormayın..
Calanthe, geçmiş olsun Nesi var askerinin?
Calanthe, geçmiş olsun Nesi var askerinin?
Benim de sevgilim Sivas'ta askerde. Bugün dağıtımları oldu Kastamonu'dan gitti. Nasıl geçicek bu zaman daha 110 gün var...Şehit haberlerini izledikçe kahroldum. Benim, senin askerin değil ama o da bir ananın evladı, o da birinin nişanlısı, kardeşi... Bir yumru oturdu ki boğazıma sormayın..
kızlar nasılsınız? sakinleşti artık buralar. nasıl gidiyor bekleme süreciniz?
100 e yaklaştık kızlar............ ben de hayırlısıyla gidiyrum bu cumartesi.............
berbat gidiyor :S hiç geçmiyo günler....(( çalışıyorum ama yine de geçmiyor bana ((
keşke bende gidebilsem canım ya..çok özledim askerimi..
hayırlısıyla git gör inş.askerini.
bende görmek isterdim.ama kısmetse anca kasımda görebilicem. çok uzağız çünkü. istediğim an gidemiyorum. ben bi uçta o bi uçta.
bizimde öyle canım ne yazık ki
benm sözlümde kastamonudan sivasa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?