341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

biz de aynıydık tubacım yaa, ilk kez çarşı iznine çıktı gitti gideli nasıl özlemişim atarsa şafak 119

bizimkinin 3. çıkışı çok çıkamıyo genelde kilitliyolarmış biri hata yaparsa kabak hepsinin başına patlıyo
we moral bozucu bi haber aldım biraz önce kurban bayramına gelcekti normalde bölüğün %10 una izin warmış ama denetim olduğu için kimseyte izin wermiceklermiş çok üzüldüm çok zaten dağıtım iznine de gelmemişti
binbaşıyla görüşcek yarın bakalım inş. izin werir ablasının nişANI war bide onsuz hiç bişiyin tadı yok yaaa umarım gelir sizinkiler gelebiliyo mu kızlar ?

canım bnm allah sabır versn inş.. bnm askerim de diyarbakırda, geçiyor günler evet ama nasıl geçiyorrrr iştee şöyle bir sarılsam başka bişey istemem

Geçer canım Allah hepimize sabır, sevdiklerimize de saglık versin.. Sagsalım dönsunler ınsallah. Dua.. Dua.. Dua.. Baska yapcak bseymz yok . Allahm sen butun ana kuzularını koru.. Sakla sakın.. SU PISLIKLERE FIRSAT VERME YARABBIM.. Bin beter acıyı onlara ver...Başlarından bulsunlar...

Benim de sevgilim Sivas'ta askerde. Bugün dağıtımları oldu Kastamonu'dan gitti. Nasıl geçicek bu zaman daha 110 gün var...Şehit haberlerini izledikçe kahroldum. Benim, senin askerin değil ama o da bir ananın evladı, o da birinin nişanlısı, kardeşi... Bir yumru oturdu ki boğazıma sormayın..

Safak 113, sevgilim haftaya pazartesi gunu tomografiye girecek, insallah haftaya gidip destek olacagim. Allahim tum askerlerimize yardim etsin.

Selam herkesee..
Ben haftasonu aşkımın yanındaydım kızlar
C.tesi günü çarşı izni vardı birlikte gezdik yalovayı. Çok beğendim bu arada yalova gerçekten çok şirin bi yermiş.
Pazar günü de ziyaretine gittim akşama kadar oturduk sohbet ettik. bööyle geçirdim ben haftasonunu yanii çok güzeldi özlemiştik birbirimizi iyi oldu gittiğim ona da baya bi moral oldu
Bi daha ne zaman gitsem diye düşünüyorum daha şimdiden

Benim de nişanlım dün Kastamonudan gitti Van'a ben de aynen suan senin gibi nasıl gececek zaman diye daha fazla düşünmeye başladım
Allah hepsini korusun...Tek yapabileceğimiz dua etmek ve sabretmek...

benm sözlümde kastamonudan sivasa gitti

100 e yaklaştık kızlar............ ben de hayırlısıyla gidiyrum bu cumartesi.............

benm sözlümde kastamonudan sivasa gitti

Acaba Sivas'ta nereye düştü sözlün? Benimki Koyulhisar'a düştü ve hiç iyi şeyler duymamış hakkında. Umarım söylentiden ibarettir. Şu 100'ü bi atlatsak daha çabuk geçer gibi geliyor günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…