341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar ben başbakanlığa mesaj atmaştım akime... bana geri dönüş yapmışlar askerlik kısalacak mı hepimiz bu beklenti içindeyiz lütfen geri dönüş yapınız şeklinde bir mail atmıştım işte cevabı aşağıda:

Sayın ........

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 110904-0277 numaralı başvurunuz, Başbakanlık; 'na iletilmiştir. Bakanlıktan gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

İlgili Mercilerin Cevabı:

___________________________________________________________________________________________________

13.09.2011
SAYIN ...... BU KONUDA ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTE TAMAMLANDIĞINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAKTIR DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Başbakanlık -

Son düzenleme:
Bugun hiic aramadii, belki gece nobeti vardir gece arar diye bekledim su saate kadar ama aramadi hic yapmazdi boyle tuvalete gidiyorum diyip yine arardi uf

Bugun hiic aramadii, belki gece nobeti vardir gece arar diye bekledim su saate kadar ama aramadi hic yapmazdi boyle tuvalete gidiyorum diyip yine arardi uf

Calantre sıkma canını vardır elbet ufak tefek bi sebep bugün eminimki sana bi şekilde ulaşır benim askerim uzun dönem yazını görünce moral veriyim istedim cnm. İnsan zorlanıyor sesini duyamadığı zaman bilirim.

Cook tesekkur canim, bugun erkenden aradi cok sukur telefon karti kalmamis birlikte arayamamis bosuna telas yapmisim, uzun donem cok daha zordur eminim allah hepimize kolaylik versin..

burdayımmmmm, şafak atarsa 120 bizee... allahımmm çok özledm yaa çokk bugn pijama aldm aşkıma bitaneeeee, çok datlı bişeyyyy, üstünde görmek istiyorummmm

Bunca sehit haberinin arasinda safak saymak oyle zor oyle uzucu ki :s 114 allahim sen askerlerimize yardim et. Sehitlerimize rahmetini esirgeme..

günaydın kızlarr... bu şeht haberlerini duydukça günler geçmek bilmiyorr( allahım sen yardım et sağ salim gelsin askerlerimizz

Şehitlerimîze Allahtan rahmet diliyorum ..cok acı .5 can yok oldu... Allah bu canilere bin beter acı verir insallah.,

kahrolsun pkk! Allah kmseye ewlat, eş, sewgili yada insan acısı wermesn yaaaa
buün çarşı iznindeydi :) 5 saat boyunca msn de konuştuk ördüm çok mutlu oldum ama sonrası hüzün ((

kahrolsun pkk! Allah kmseye ewlat, eş, sewgili yada insan acısı wermesn yaaaa
buün çarşı iznindeydi :) 5 saat boyunca msn de konuştuk ördüm çok mutlu oldum ama sonrası hüzün ((

biz de aynıydık tubacım yaa, ilk kez çarşı iznine çıktı gitti gideli nasıl özlemişim atarsa şafak 119

Allahım bütün askerlerimizi kazalardan belalardan koru hepimize sağ salim sevdiklerimize kavuşmayı nasib et. Şırnak şafak 114 ( geçer mi sizce kızlar artık her gün bu haberleri duymaktan bütün moralim alt üst oluyor. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor görülmicek duyulmayacak gibi değil ki çıldırmak üzereyim. Rabbim hepimize güç kuvvet ver. Hayırlı tezkereler inşallah hepimizi allah kavuştursun AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…