Geçmiş olsun canım... :2: ee görcek mecbur yarın msnden. ama farketmez sümüklü olduğunu :) hem görse ne olur iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta... Benimkininde yarın çarşı izni var 1 den 4 e kadarmış. internete uğramaya vakti kalmaz. işleri var ama cep telefonunu alcak bıraktığı yerden en azından iki çift kelam ederiz belki. sen neler yaptın canım?
napıım cnım evdeydim ilaç yazdırmaya dokta fln gittim hep evdyim ya işe başlasam iyi olcak sen nasılsın
bende evdeydim canım aynı. geçinip gidiyorum ne yapıyım. iş mi arıyorsun canım?
evet canım aramıodum evde durmak iyiydi gerci de buda sıktı arıorum artık :))) canım sen nereliydin
varmı uzmanlık alanın canım? ben İzmirliyim. sen??
bende konyalıyım canım yolun düşerse beklerim :)
Benimki bugün dediki ben pek iyi değilim. çok yoruldum dedi. doğru düzgün uyku yok. sürekli nöbet ve iş. günde 2-3 saat anca uyuyor.
bi de koğuşunu değiştirmişler. sıcak su yokmuş. dedim kışın ne yapçaksınız siz hepiniz hasta olursunuz. başka bölükte yıkanırım olmassa bi şekilde dedi. üzüldüm. şuan nöbette gene 2-5 nöbetinde. 48 saat uyku yok gene. hey Allahım yaa. canlarını okuyorlar.
Sicak su mu yokmus nasil ya :s askeriyenin her imkani var derler bir de :s benimkide cok yoruluyormus binbasinin postasi olmustu bide kantinci yapmislar simdi ikisini birden nasil yapicak hic bilmiyorum :s safak 108 bir bitseydi..
Ay bende anlamadım canım. Yeni yapılan bir binaymış. bazı şeyler eksimiş. askerlerin bir kısmı soğuk suyla yıkanıyor demekki. canlarım yaa.
benimkide her işe koşturuyor. çok yoruldum dedi ilk defa 1,5 aydır. dedim dayanmalısın. başka çare yok. vitamin içmeye devam dedim. çarşı izni bile yok doğru düzgün.
Benimki bugün dediki ben pek iyi değilim. çok yoruldum dedi. doğru düzgün uyku yok. sürekli nöbet ve iş. günde 2-3 saat anca uyuyor.
bi de koğuşunu değiştirmişler. sıcak su yokmuş. dedim kışın ne yapçaksınız siz hepiniz hasta olursunuz. başka bölükte yıkanırım olmassa bi şekilde dedi. üzüldüm. şuan nöbette gene 2-5 nöbetinde. 48 saat uyku yok gene. hey Allahım yaa. canlarını okuyorlar.
Sağol canım. Hepsinin Allah yardımdıcısı olsun. evet soğuk su zor. başka bölükte yıkanırım olmassa diyordu yapabilirse. ama herkes hasta olur bu durum düzeltilmesse. günah yani.Allah yardimcisi olsun, resmen sabir denemesi, insallah seninde desteginle atlatir zor gunleri, hadi simdi havalar cok soguk degilde bi 10 gun sonra soguk su :s uf cook zoor
canımmmm yaa hepsi aynı tuğçe yani neredeyse hepsi arada şanslı olanlar var gerçide benimkide seninki gibi daha öncede dedim herzaman diorum ya hem askerler hem komutanlar hem askeriyenin kendisi hertürlü berbat biyermiş onunkide ama yapıcak bişi yok bi şekilde geçicek günler yine onların hayatında biz varız bizi düşünüp moral buluolar hayatında kimse olmayanlar ole psikopatların arasında iyce kafayı yer heralde düşünsene!!!! Allah bu vatan için uğraşan herkesin askerlerin ve diğer insanların yardımcısı olsun canım çok sıkılıo bu doğuda yaşananlar yüzünden artık öğretmenlerede sardı bu Allahın belası teröristler Allah herşeyin hayırlısını eylesin.
Merhaba arkadaşlar..
Çabucak geçsin günler ve kavuşun sevdiklerinize inşallah
Benim bir sorum olacak içinizde yakını
Çanakkale hava radar mevzinde askerliğini yapan var mı?:44:
Bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum belki sizinle yakınlarınız vardır diye bu topiğe de sorayım dedim...
Evet canım son durumlar çok can sıkıcı. her yerde bir olay oluyor her gün. Allah korusun hepsini. Allah fırsat vermesin bunlara.
Bugün garibim. Sabahtan iyiydim. Sözlümle konuşunca bi garipleştim gene. dengesizleşiyor insan. ayy bizde geldiği günleri görcekmiyiz yaa?
tabi görcez canım ya Allah ın izniyle sağsalim gelcekler inş kavuşcaz hatta evlencezzz :123::123:
ayy inşallah eminecim. bazen insana çok uzak geliyor. bazende az kaldı diye sevinesim geliyor.
iki uçlu duygu durum bozukluğu yaşıyorum sanırım.
endişelenme canım benim o sadece sende yok o hissettiklerin. bendede var ya bizde bi anormallik var yada yaşanılacakları yaşıyoruz şu anda karmakarışık duygular ağlasammı gülsemmi hep mi... lerin arasındayım ama gelsinler hayırlısıyla herşey yoluna gircek inşş
Canım demekki asker bekleyenlerde böyle yan etkiler gözüküyor. :94:
Genede moralimizi düşürmiyelim bari. Kendimize ediyoruz sonra canım. Hormonlarımızda bizi dengesizleştiriyormuş.
Sen neler yapıyorsun eminecim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?