- 14 Ağustos 2011
- 28.788
- 4.536
- 448
artık iş aramaya başladım canım bende bugun azda olsa msn den konustuk nasıl zayıflamış
benimkide zayıflamış öyle diyor. bizimki net cafeye gitmedi. biz cepten konuştuk. 1 den 4 e kadardı zaten çarşısı. anca işlerini halletti.
bende evdeyim canım. haftaya falan yavaş yavaş dışarı açılırım herhalde artık. sen nişanlı yada sözlümüydün canım?
Neden uzadı canım? askerlik ve iş durumlarından mı?:26:
evet canım 2 yıllık hatta 2,5 yıllık nişanlıyım ne yazık ki gelde cıldırma
Neden uzadı canım? askerlik ve iş durumlarından mı?:26:
evet canımm yaaa sınavdı atamaydı askerlikti derken uzadı aslında biz adı konsun die erken davrandık oyuzden uzadı yani ole görünüo
olsun canım. sıkılma. geç olsun güç olmasın.
askerin gelince iş mi arıycak? yoksa halihazırda bir işi var mı?
var canım işi hazırda çok şükür doğuda ama batman merkez işte şu olaylar yüzünden canım çok sıkkın bu aralar
Batmandamıydı askerin canım? Allah korusun. Kötü düşünme. Sağ salim dönücekler Allahın izniyle.
Vatan için gittin, benim için dönüceksin.
söz çok duygulandırıyor beni.
yok tatlım batmanda öğretmen kırklarelinde asker :)
Haftaya çift basamaklara düşeceğiz kızlar,çok şükür[/QUOTE
vayy uzun zamandır yoktun ortalarda canım.
evet çiftlere düşmemize az kaldı. :98:
bugün çarşı iznindeydi kızlar görüntülü konuştukk offf ne kadarda özlemişim yaaa((((((((( artık şu ekimde geçsin ekimin geçmesini hepsinden çok istiyorum nedense
geçsinn. hatta kasım aralıkta çok hızlı geçsin ve ocak gelsinn.
kasımda bayrama gelcek inş aralıktada ben gitcem ocakta da dönüyorlar o yüzden ekim bi çıksın aradan yaaaaaaaaaa!!!!!!!
Haftaya çift basamaklara düşeceğiz kızlar,çok şükür
kasımda bayrama gelcek inş aralıktada ben gitcem ocakta da dönüyorlar o yüzden ekim bi çıksın aradan yaaaaaaaaaa!!!!!!!
benım sozlumde askerde yemın torenı cuma gunu 92/3 gıttı uzun donem yapıcak 460 gun 1 ay bıle olmadı daha cok zor gercekten saatler bıle gecmıyo allah kavustursun arkadaslar allh sabır versın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?