merhaba canım senin askerinde yedek subay sanırım o zamn beraber sayıyoruz
merhaba kızlar nasılsınız? artık çift basamaklara geliyoruz hatta plakalar başlayacak az kaldı.....geçen giden şu günere bakın...........
341. Kısa Dönem Şafak Sayacı
Şu bayramı geçirdik mi az kalıyor OCAK ayını saymıyorum ben zaten Allahım aralık ayına erdir hepimizi ...Tez zamanda...
ya 99a 5 gün kaldıve ben bugun kafayı bozdum sanırım pazar günü yanına resmen kaçıcam yani inş moralim çok bozuk olmaz ayrılırken.vizeler sıralanmış olacak geldiğimde çünkü..bugun okulda biri ne kadar oldu dedi 3 ay falan dicektim 1.5 ay böyle geçermi ya mahvoldum
Ben İzmirde yaşıyorum canım. Mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum. sen istanbuldasın diye biliyorum. ama işini bilmiyorum senin canım.
Ben de avukatım canım.Çalışıyor olsaydık zaman daha hızlı geçerdi:97:
Yıldızeli ne düştü.İnş söylentiden ibarettir umarım rahat geçirir askerliğini evet çift rakamlara düşsek daha çabuk geçer.izin kullanmicaktı ne güzel ama mecburi izin kullandırcaklarmış
Acaba Sivas'ta nereye düştü sözlün? Benimki Koyulhisar'a düştü ve hiç iyi şeyler duymamış hakkında. Umarım söylentiden ibarettir. Şu 100'ü bi atlatsak daha çabuk geçer gibi geliyor günler..
kızlar bir suredir o kadar yogun calıstım ki hic yoklayamadım buraları neler olup bitiyor, ben safagı 135te bırakmıstım 104e inmişiz sanırımmm hadi hayırlı ugurlu olsun:) simdi ne zaman safak 100 diycez biz acep
sizler nasılsıınız? askerlerinizle rahat gorusebiliyor musunuz??
evet ilk günler çok zordu ama 104 gün kaldı sadecee yaşasınnn :)
bence biz burdan konuşalım orda çokk uzun zamanı olanlar var :/ moral bozukluğu olmasın nerdeydi senin askerin
gündüz konuşuyoruz gece nöbetleri var çünkü :/ nöbettede birinde tel alsak msjlaşsak süper olucakta aslnda akşamda bazen arıyo bazen aramıyo duruma göre yani sen rahatmısın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?