- 14 Ağustos 2011
- 28.791
- 4.536
- 448
haberleri duydukça biz bu kadar korkuyoruz onlar kimbilir ne hissediyor kıyamam ya
aa süperr ya :) biz bitek onları ozluyorz ama onlar herkesi özlüyo işleri çok zorr
demek böyle hisseden bitek ben değilmişim :) bende aynen öyle istyorum annesinide çok arıyomş arasın tabi ama beni daha çok özlesinnnn sorarım en çok kmi özlysn dye arasnda :)
şimdi işten çıkıyorum evde hiç geçmiyo vakit ama napalım :/ bikaç saat sonra görüşmek üzere tugçee :)
yarından sonra baslıyor benim için ...tamı tamına 460 günşaka gibi ..nasıl geçecek hiç bilmiyorum..
ben de öyleyim. aradığında diyorum ki bi tek benimi aradın? başka birini aradınmı?
tek seni aradım derse mutlu oluyorum. :) her gün soruyorum bunu.
ben geeeeldiiim ve galiba benimde takıntı etiiğimbi konuyu kaçırmışım hayırdır kızlar noldu
nerdesin sen kız kaçak?
hoşgeldinn...
arama mevzusu... en çok kimi arıyo kimle konuşuyorr?
herkesten çok bizle konuşmalı, herkesten çok bizi özlemelii...
tuğçem sorma ya ben bunu baya baya sorun etmiştim (hoş hala ederim yani ama) işte insan 3 günde bi ararmı anneni özleyince benide aradan çıkarıon heralde die sinir etmiştim benimkini olurmu ole sey ben senden sonra annemi arıorum fln die baya dil döktü ilk gittiği zamanlar arayamıodu bugun kayınvaldemgil bizdeydi ablamla eniştemde vardı eniştem sordu şafak kaç die benim sadece dudağım şekil aldı laf ağzımda kaldı 103 bugunde bitti 102 demezmi yuuuuuuuhhhhhh dedim içimden şafak sayan bi anne dedim ama sesli dedim şakaya vurarak ama içimden boğasım geldideli edio bu kadının """oğluşuna""" düşkünlüğü beni alllahım ana kuzusuylamı evlencem die bazen sinir olmamak elde değil yoksa abartıomuyum
Gelin kaynana hiç paylaşamaz zaten. :) benim içinde önemli. annesini bir arıyorsa beni iki aramalı vakti varsa. çünkü benle daha fazla şey paylaşabilir. bi de biz hayat arkadaşı olucaz. ama şu var ki erkeklerde biraz annecilik oluyor. anneleri içinde oğulları çok kıymetli. benimki bi kere demiştiki evlenince arada annemde kalırım ben. iyi sen git bende gezmeye giderim dedim. nereye gidiyon sen bakıyım ben varken dedim. beraber gidebiliriz dedim.
Benim kayınvalideme ben yarın gitçem bi sorıyım bakıyım şafağı biliyor mu?yok kızz üzülmee. ama bazı kayınvalideler gelinleriyle rekabet halinde olur.
evlendikten sonra kapınızı kapatçaksınız. iki kişi kalcaksınız canım. çok içli dışlı olmadıktan sonra kayınvalidenle ilişkiniz saygı çerçevesinde ilerler sorun da çıkmaz canım. oğulları da artık hanımköylü olcaklar.
ay inşallah ole olur bana azcık içli dışlı olcakmışım gibi gelio ama hadi hayırlısı :) ya bide iyi olalım da önemli değil diorum bazen ama ne olursa olsun sürekli 3. bi şahsın evliliğn içinde olması iyi değil hakkımızda hayırlısı ne diim aman neyse boşver 3 günlük dünya :)) sen nasılsın neler yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?