- 14 Ağustos 2011
- 28.791
- 4.536
- 448
bu gece gidiyorperişan haldeyim...ondan daha cok ben takıyorum kafaya..o bu kadar sallmıyor askerliği gördüğüm kadarıyla..bende ise ne uyku ne yemek ..sanırım hergün böyle olacak ://
yıldızelinden korkma canım..bnm işim icabı devamlı sivasın ilçelerindeyim ki yıldızeli den de ozellikle sorumluyum..hatta eger ihtiyacın olursa birseylere yardımcı da olurum..yıldızelinden sana donerken bebek getirir:) bebekleri meshur oranın=)
çok saol canm ya içimi rahatlattın.Bende söledm bebeklerinin meşhur oldunu hatıra getirir heralde :)))
bu gece gidiyorperişan haldeyim...ondan daha cok ben takıyorum kafaya..o bu kadar sallmıyor askerliği gördüğüm kadarıyla..bende ise ne uyku ne yemek ..sanırım hergün böyle olacak ://
ben yine gitmek istiyorum yanına ..... offff şeytan diyor ki bu hafta sonu çarşısına git sürpriz yap konyaya 30 dk da uçak varıyor =) akşam da atla gel yine ... dolmuş gibi :)... daha 1 hafta oldu ya göreli... geçmedi bu günler....
Tünaydın herkesee... Bu günümüzünde hızlı ve huzurlu geçmesi dileğimle...
Hayırlı cumalar...
tünaydın canımm şafak 101 kızlar bu arada 2 gün sonra gelsinnnnn çiffffttttleerrrr ohhhhh
ama biz 102 sayıyoruz :/
yaa hepimizin işine gelir tabi ama sitelere bakıyorum 102 GÜN 18 SAAT 14 DAKİKA KALDI yazıyo birinde aynen :) anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?