341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bu gece gidiyor perişan haldeyim...ondan daha cok ben takıyorum kafaya..o bu kadar sallmıyor askerliği gördüğüm kadarıyla..bende ise ne uyku ne yemek ..sanırım hergün böyle olacak ://

canım erkekler daha dirayetli durmaya çalışıyorlar. bizim kadar kendilerini salmıyorlar.
biz daha duygusalız bu konularda. ama o da içinden üzülüp belli etmiyordur.
ilk günler iştahın kesik olucak bikaç kilo vericeksin. sabaha kadar oturuo gündüz uyuycaksın zaman geçsin diye. bu 1 hafta sürücek.
sonra yavaş yavaş hayata dönüceksin. 1 ay sonra ise alışmış olucaksın gene özliyceksin ama alışıcaksın.
Biz burdayız üzülme canım. seni kimse anlamıycak. askerlik yapar gelir dicekler. ama burda oyalanıcaksın. seni avutucak bu site.

bu gece gidiyor perişan haldeyim...ondan daha cok ben takıyorum kafaya..o bu kadar sallmıyor askerliği gördüğüm kadarıyla..bende ise ne uyku ne yemek ..sanırım hergün böyle olacak ://

uzun dönemmi kısa dönemmi
geçecek bu günlerde gececek bizde aynen böleydik hemde daha beter sürekli ağlamalar zırlamalar ama bir yerden sonra artıık alışıyo insan alışmak zorundasın çünkü ilk 10 gün o kadar zor geçiyorki ama bi bakmışsın bir ayı deviri veriyon sonra diğer aylar arkasından geliyo ve birbirinizin değerini o kadar çok iyi anlıyorsunuz ki....:97::97::97:

ben yine gitmek istiyorum yanına ..... offff şeytan diyor ki bu hafta sonu çarşısına git sürpriz yap konyaya 30 dk da uçak varıyor =) akşam da atla gel yine ... dolmuş gibi :)... daha 1 hafta oldu ya göreli... geçmedi bu günler....

Son düzenleme:

aynen ya bende geçen hafta ankaraya gittim otobüsle, havaalanı merkeze çok uzak keşke yakın olsada sürekli gidip gelebisek 1 saatte gidiyor, ne güzel süpriz olur :97::97::97:

Tünaydın herkesee... Bu günümüzünde hızlı ve huzurlu geçmesi dileğimle...
Hayırlı cumalar...

Tünaydın herkesee... Bu günümüzünde hızlı ve huzurlu geçmesi dileğimle...
Hayırlı cumalar...

bende gitmek istiyorum kısmetse. ama benimde anca bayramdan sonra olur.
Bugün duygusallığım üstümde.

eminecim nasılsın? ben duygusalım bugün. biraz dışarı çıkıyımda olmassa havam değişsin.

tuğçecim neyin var canım nie duygusalsın askerinimi özledin dicem de benimkide sorumu dicen arada olur ole kendimizi fazla duygusal hissettiğimiz anlar

ama biz 102 sayıyoruz :/

canım bende benim hesaplarıma göre 1-2 gün geriden gidiodum sonra benimkine sordum o söyledi gittikleri günden sayıyor heralde askerler 158 gün saydım izin kullanmadan 12 agustostan beri 12 ağustosa 1 diyerek başladım bugun 101 gün kalıyor toplam 158 günde bende nasıl olur fln dedim ama böle aşkım deyince iyi benim işime gelir dedim bende böle sayıyorum şafak 101

yaa hepimizin işine gelir tabi ama sitelere bakıyorum 102 GÜN 18 SAAT 14 DAKİKA KALDI yazıyo birinde aynen :) anlamadımki

amaaan boşver canım 1 günün lafımı olr zaten son hafta geldiğinde (inşşş) o bir günler bir ay gibi geçeceği için şimdilik bildiğimiz gibi saymaya devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…