341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tuğçecim neyin var canım nie duygusalsın askerinimi özledin dicem de benimkide sorumu dicen arada olur ole kendimizi fazla duygusal hissettiğimiz anlar

Evet ozledimm canim. Disardayim suan. Benimki 102 sayiyoruz biz burda dedi. Olsun bi gunden bisey olmaz canim

allah allaaa benimki fazla gelme meraklısı heralde amaaan sizi mi kırcam kızlar bende 102 sayıyım ozaman

kıyamamm neyseki ben çalışıyorum geçiyo biraz daha ama haftasonları evdeym spora yazıldım o btsn inglzceye devam edicem öyle öyle oyalanmk için tugce acil bişeyler bulmalısınn

kızlaaaaaaaaaar ben geldimm yaa çalıştığım için çok giremiyorum bu ara hiç giremedm zaten :S 2 gün önce bi kargo geldiiii CANIMMMDANNNNN :)))))) ağzım kulaklarımda akşama kadar dolandım heralde :) Canımıniçiiiiiiiii tşörtünü, askerlik fotoğraflarının çıkarttırmış , mektuplarrrrrr ve birde kedili böle değişik bi duwar süsü göndermiş benmişim o kedide :) 2 farklı kedi olyo yanar dönerli bişiy yaaa ne kadar mutlu oldum anlatamammm yaaaaaaaaaa giderken aldığım tşörtün kokusu uçmuştu iyi oldu. mektuplarda o kadar anlamllı ki gözlerim dolu dolu okuyorum offf bayram gelsin artıkta bi sarılıyım yaa kocaman çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah allaaa benimki fazla gelme meraklısı heralde amaaan sizi mi kırcam kızlar bende 102 sayıyım ozaman
Sende say canım 102. tickerını güncellemişsin zaten gözümden kaçmadı. ayrıcaa ikimizde sonbahar yapraklarına büründük senle.
kıyamamm neyseki ben çalışıyorum geçiyo biraz daha ama haftasonları evdeym spora yazıldım o btsn inglzceye devam edicem öyle öyle oyalanmk için tugce acil bişeyler bulmalısınn
canım ne bulıyım ki? kursa mursa gitmek istemiyorum. haftada 2-3 gün sokaklara çıksam iyi gelebilir.
bugün çıktım. sözlümle konuşçam diye telefon elimden kayıp camı kırıldı gittim onu verdim. 1 hafta sonra olurmuş.
sonracıma biraz alışveriş merkezine gittim tıkındım, tabak çanak baktım.
sonbaharlık kıyafetler çıkmış onları inceledim. yakında lazım olcak. ehh geçti işte bugün de.

EVİNE HOŞGELDİNN CANIMM...
biraz sakin şimdi buralar. herkes dizi izliyordur.
bizde özledikk canımm. Allah hepimize sabır versin.
nerde senin askerin gülüm?

haftaya usta birliği belli olucak belki 1 haftalığına izin verebilirlermiş daha geçen hafta görüştük ama bu hafta geçmek bilmedi haftaya gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…