- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.538
- 448
:)) işte gönül isterki bi bizi arasınlar ama öle olmuyo annelerinide arıolar doğal olarak Kiii aramalılar da zatenn. benimkide öle deri eğitim yaparken ara verdiklerinde koşa koşa biyer bulup arardı beni
emine canım sen kaç yaşındasın? ne mezunusun? bi konyada olduğunu biliyorum. merak ettim canım. :26:
anladım canım. memnun oldum.
Bende olmuştum ama bir kez daha memnun oldum canımm.:90:
Yarıın ne yapıcaksın? varmı bi planın?
insan sürekli oturunca öyle oluyor canım. çıkmak istemiyor. git bi kuaföre havan değişir. :82:
acıkırsın tabi bu saatte. git mutfağı kurcala. vardır bişeyler.
sitenin gece kuşu olduk ikimizde yalnız farkındamısın yine sabahı ettik uykun geldimi :)
sorma ya bende onu düşünüyordum. bi de bu topikte en çok sayfa attıranlar olduk.
uyku geldi valla. sende geldimi?
yok canım başlamadım. kafamda az çok bişeyler var. straplez olcak arkadan bağcıklı olcak gibi.
gidip gelinliği görmem giymem lazım. diktirmeyide düşünmüyorum. beni korkutuyor. sen başladınmı?
Kızlarr şafağımız attı bugün de .
Şafak 101...çiftlere geliyoruzz.
Sağol caımm. Seninkide öyle olucak inşAllahh...Şafağın güzelliğine bakk :)
sorma canımm gece nöbeti tutuyoruz cidden. bizde bir nevi askerlik yapıyoruz burda. :86: buyur sende nöbete katıl dicem ama bebeğin var canım.Tugcecan we emnylmaz walla uyku ugramyor size masallah kızlar gece sohbeti yapmıssınız.. Gece nobetı tutuyorsunuz valla..
Tugcecan we emnylmaz walla uyku ugramyor size masallah kızlar gece sohbeti yapmıssınız.. Gece nobetı tutuyorsunuz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?