341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

:)) işte gönül isterki bi bizi arasınlar ama öle olmuyo annelerinide arıolar doğal olarak Kiii aramalılar da zatenn. benimkide öle deri eğitim yaparken ara verdiklerinde koşa koşa biyer bulup arardı beni

emine canım sen kaç yaşındasın? ne mezunusun? bi konyada olduğunu biliyorum. merak ettim canım. :26:

Bende olmuştum ama bir kez daha memnun oldum canımm. :90:
Yarıın ne yapıcaksın? varmı bi planın?

Bende olmuştum ama bir kez daha memnun oldum canımm. :90:
Yarıın ne yapıcaksın? varmı bi planın?

valla üşenmezsem bi kuaföre gidiyim diorum evden çıkartamıolar beni :))) kedi gibi oldum iyce bu arada çok acıktım yaa

Son düzenleme:
insan sürekli oturunca öyle oluyor canım. çıkmak istemiyor. git bi kuaföre havan değişir. :82:
acıkırsın tabi bu saatte. git mutfağı kurcala. vardır bişeyler.

insan sürekli oturunca öyle oluyor canım. çıkmak istemiyor. git bi kuaföre havan değişir. :82:
acıkırsın tabi bu saatte. git mutfağı kurcala. vardır bişeyler.

sitenin gece kuşu olduk ikimizde yalnız farkındamısın yine sabahı ettik uykun geldimi :)

yok canım başlamadım. kafamda az çok bişeyler var. straplez olcak arkadan bağcıklı olcak gibi.
gidip gelinliği görmem giymem lazım. diktirmeyide düşünmüyorum. beni korkutuyor. sen başladınmı?

yok canım başlamadım. kafamda az çok bişeyler var. straplez olcak arkadan bağcıklı olcak gibi.
gidip gelinliği görmem giymem lazım. diktirmeyide düşünmüyorum. beni korkutuyor. sen başladınmı?

başladım canım bi sürü model indirdim çünkü istediğim gibi bişey göremedim daha hazırlardan ya hayırlısı bakalım burda cok pahalıya dikiolar napcam bilmiyorum

evet neyse daha çok var nasılsa :) tuğçe ben dayanamıcam canım yatıom valla yarın diemicem akşam devam ederiz :)) optum canım iyi sabahlar :)

İyi sabahlar canımm. benimde gözler gidiveriyor.
dışardanda gök gürültüsü sesleri geliyor. tam uyumalık hava var.
öptümm. askerli rüyalarr...

Tugcecan we emnylmaz walla uyku ugramyor size masallah kızlar gece sohbeti yapmıssınız.. Gece nobetı tutuyorsunuz valla..

Şafağın güzelliğine bakk :)
Sağol caımm. Seninkide öyle olucak inşAllahh...
Tugcecan we emnylmaz walla uyku ugramyor size masallah kızlar gece sohbeti yapmıssınız.. Gece nobetı tutuyorsunuz valla..
sorma canımm gece nöbeti tutuyoruz cidden. bizde bir nevi askerlik yapıyoruz burda. :86: buyur sende nöbete katıl dicem ama bebeğin var canım.

öyle canım valla işte gelince siz orda uyurken biz ayaktaydık diemicekler :)) onlar orda biz burda nöbetteyiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…