341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benimki fazla stresli çok zorlandıgını söylüyo ve çok mutsuz banada yansıyo bu tabi zor geçiyo o yuzden hemen bitsin istiyorum

benimki fazla stresli çok zorlandıgını söylüyo ve çok mutsuz banada yansıyo bu tabi zor geçiyo o yuzden hemen bitsin istiyorum

anladım canım. zorlanıyordur. nerdeydi askerin?
artık sen ona moral vercen. güçlü durmaya çalışçan onun için.

kızlaarrrr selammm... nasılsınızz??? bizim şafağımız 105 çiftlere düşmeye az kaldıııı.....

anladım canım. zorlanıyordur. nerdeydi askerin?
artık sen ona moral vercen. güçlü durmaya çalışçan onun için.

ankarada polatlıdaydı canım,moral vermeye çalışıyorum ama dinlemiyoki değişti huyları sen anlamıyosun sana kolay geliyo gibi konuşuyo falan ama yapıcak bişeyde yok tabi benden uzaklaşmasından korkuyorum

kızlarrr bizim şafak 103 .... daha var çiftlere yani.... ama olsun bunları da gördüm ya.. 2 ay geçti valla....

kışın günler kısa hemen bitiverir.... gecelr uzun uykuda geçer zaten içimden ses diyor ki sen bir plakayı bul sonrasını anlaymayacaksın bile.. vallaa öyle .... haydi hepimize hayırlı olsun bu çift basamaklar...

ya benimkide 341.dönem ama uzun dönem çıktı biz kısa dönem beklerken allahım inş hayırlısıyla dönmesini nasip etsin yatıp kalkıp dua ediyorum yapcak başka bişeyimiz yok maalesef:26:
şafak saymıyoruz zaten hem çokda var daha

sağol canım. sizinde çiftlere az kalmış. inşallah daha hızlı geçer bundan sonrası. 100 den sonrası hızlı geçer diyorlardı ya bakalım ne kadar doğrı görüccez.

12 aymı gitti askerin canım? Allah sabır versin. nerde askerliğini yapıyor?

benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceği geçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.

allah bütün askerlerimizi korusun valla sabah akşam dua ediyorum allah hepimize sabır versin
amin canımm. hepsi sağ salim yapıp gelsinler bir an önce. bize de Allahım dayancak güç versin.
benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceği geçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.

sinemcim senimde hayırlısı olsun. nefes alamıyordum bende ilk günlerde. diyordum bana aldığım nefes yetmiyor diye. kalbimi biri sıkıştırıyordu eliyle sanki. ama o geri gelicekk senin için canımmm.

Amiin hepimiz için ..Allah sağ salim yapıp gelmelerini nasip etsin..

aa seninki daha çok yeni üzülme zamanla insan alışıyo hem sen çok üzülüp ağlarsan karşındaki daha kötü olur ona karşı iyi görünmeye çalış kafana başka şeylere ver :26:

diyorum ya cok yeni daha o aradıgında sadece ilk gün ağladım ..2 gündür ağlamıyorum ..ama yalnızken başlıyorum ağlamaya..çaresizim ya resmen kendimi de yırtsam o gelmiyor işte..özlem bambaşka birşey..zaman desen zor geçiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…