ayy senindemi? farklı olsa şaşırırdım zaten.
benimkinin de çarşısı kilitli.
benimki fazla stresli çok zorlandıgını söylüyo ve çok mutsuz banada yansıyo bu tabi zor geçiyo o yuzden hemen bitsin istiyorum
anladım canım. zorlanıyordur. nerdeydi askerin?
artık sen ona moral vercen. güçlü durmaya çalışçan onun için.
kızlaarrrr selammm... nasılsınızz??? bizim şafağımız 105çiftlere düşmeye az kaldıııı.....
kızlarrr bizim şafak 103 .... daha var çiftlere yani.... ama olsun bunları da gördüm ya.. 2 ay geçti valla....
kışın günler kısa hemen bitiverir.... gecelr uzun uykuda geçer zaten içimden ses diyor ki sen bir plakayı bul sonrasını anlaymayacaksın bile.. vallaa öyle .... haydi hepimize hayırlı olsun bu çift basamaklar...
ya benimkide 341.dönem ama uzun dönem çıktı biz kısa dönem beklerken allahım inş hayırlısıyla dönmesini nasip etsin yatıp kalkıp dua ediyorum yapcak başka bişeyimiz yok maalesef:26:
şafak saymıyoruz zaten hem çokda var daha
12 aymı gitti askerin canım? Allah sabır versin. nerde askerliğini yapıyor?
evet 12 ay istanbul tuzla piyade okulunda 15 gün sonra ekimin son haftası usta birliğinde gidiceği yer belli olucak tekrardan strese girdim acaba neresi olucak diye:26:seninki nerde
hayırlısı olsun caanım inşallah iyi bi yere gider.
benimki urfada canım.
amin canımm. hepsi sağ salim yapıp gelsinler bir an önce. bize de Allahım dayancak güç versin.allah bütün askerlerimizi korusun valla sabah akşam dua ediyorum allah hepimize sabır versin
benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceğigeçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.
benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceğigeçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.
seninki nerde uzun dönemmi
amin canımm. hepsi sağ salim yapıp gelsinler bir an önce. bize de Allahım dayancak güç versin.
sinemcim senimde hayırlısı olsun. nefes alamıyordum bende ilk günlerde. diyordum bana aldığım nefes yetmiyor diye. kalbimi biri sıkıştırıyordu eliyle sanki. ama o geri gelicekk senin için canımmm.
evet 15 ay yapacak kısmetseManisa/merkez'de su an ..gideli 4 gün oldu
aa seninki daha çok yeni üzülme zamanla insan alışıyo hem sen çok üzülüp ağlarsan karşındaki daha kötü olur ona karşı iyi görünmeye çalış kafana başka şeylere ver :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?