341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Çok üzüldüm canımm. içim parça parça olduu.
Allah sabır versinn. Allah mekanını cennet eylesinn. Başka ne denir bilmiyorum düşünmesi bile korkunç.

Allahım bu nasıl bir acıdır ya Allah mekanını cennet eylesin

yok canım aralık gelsin geçsin yeni yıldan sonra dönecek bizimkiler... ama ben aralık ayından sonra bitti sayıyorum da

Sinuzit diye gitmisti surekli oradan oraya sevkediyolar canim insallah iyidir diye dua etmekten baska bisey yapamiyoruz bi teshis koyan yok tomografi cektirmisti simdi de mr istemisler :s bi bas agrisi bu kadar ilerlememistir insallah, umarim gidebilirsin bir kezde olsa hasretinize azicik son verip tazelenmis olur safaginiz canim

geçmiş olsun canımm. umarım düzelir askerin en kısa zamanda. evet gidebilsem iyi olcak aslında. bizim içinde bi teselli olurdu. özledim zatenn çok. göresim geldi geneee.

gecmiş olsun canımmcım insallah Allah sifa versin en kısa zamanda..ben de cok ozledimm gidesim geliorr ama yakın zamanda gidemeyecegim gibi duruor

günaydın lütfen paylaşmayalım böyle şeyler hala ayaklarım uyuşuyor rica ediyorum düşünmemeye çalışıyoruz böyle şeyleri zaten

canım valla ben 60 gunde sunu gordum, onlardan askerdeyken bişey beklemicen..beklersen sen daha cok uzuluyorsun..

ha gelince fazlasıyla burnundan getir ama ordaykenee sende bekleme:)) ben dun dedim kiii 5 ay 5 gun orda askerlik yaptın, gelicen 5 ay 5 gunde komutan ben olucamm:)

aynenn öyle çok mutsuz oluyorum aramza sogukluk girmesin bu seferde ben burda ne haldeyim durumuna girmesin,benimde kesinlikle öğrendiğim birşey var oğlum olursa bu kadar nazlı yetiştimicem kesinlikle :)

aynenn öyle çok mutsuz oluyorum aramza sogukluk girmesin bu seferde ben burda ne haldeyim durumuna girmesin,benimde kesinlikle öğrendiğim birşey var oğlum olursa bu kadar nazlı yetiştimicem kesinlikle :)

duygucumm ben ole bi oglan cocugu dogurucamm kki annesi bile kıskancakk gorsun bakalım oglan cocugu nasıl seviliyormusss:))))) boşver nazlı yetiştirelim bizim gelinlerde sinir olsun:)))))

:) felaket nazlılar abartmada diyemiyosun sen bilmezsin tripleri yüzünden :)ben yapsam daha iyiydi susardım kendimi kasıp valla :) bence öyle olmasın gelinleri yok yere verem etmeyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…