- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.538
- 448
kızlar sizinle bi yazı paylaşmak istedim fakat içim el vermedi çünkü 2 gün önce çok üzüldük birazda gülelim deyip bi yazı paylaşmıştım onun üstüne bunu paylaşmak çok kötü olurdu ama linkini vericem çünkü isteyen okusun ama okuduktan sonra anlıcaksınız üzülmek yerine bol bol dua etmemiz gerektiğini ve bunca ağlamanın oyazıdan sonra bilmiyorum belkide fazla geldiğini ne dicemi bilmiyorum şuan yanlış bi cümle kurarsam affola ama... neyse link bu http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html
kızlar sizinle bi yazı paylaşmak istedim fakat içim el vermedi çünkü 2 gün önce çok üzüldük birazda gülelim deyip bi yazı paylaşmıştım onun üstüne bunu paylaşmak çok kötü olurdu ama linkini vericem çünkü isteyen okusun ama okuduktan sonra anlıcaksınız üzülmek yerine bol bol dua etmemiz gerektiğini ve bunca ağlamanın oyazıdan sonra bilmiyorum belkide fazla geldiğini ne dicemi bilmiyorum şuan yanlış bi cümle kurarsam affola ama... neyse link bu http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html
slm ben geldim şafağımla 308
hoşgeldiniz canım sen de şafağın da...
hoşbulduk o yazıyı okudum da çok kötü oldum
Bende kötü oldum canımm. içim parçalandı. detaylı okumadım bilerek. Allah yardımcısı olsun o hanımında kızınında. ah ahh.
aralık gelsin geçsinnnn.... çok özledim çok...
yok canım aralık gelsin geçsin yeni yıldan sonra dönecek bizimkiler... ama ben aralık ayından sonra bitti sayıyorum da
Sinuzit diye gitmisti surekli oradan oraya sevkediyolar canim insallah iyidir diye dua etmekten baska bisey yapamiyoruz bi teshis koyan yok tomografi cektirmisti simdi de mr istemisler :s bi bas agrisi bu kadar ilerlememistir insallah, umarim gidebilirsin bir kezde olsa hasretinize azicik son verip tazelenmis olur safaginiz canimBende İzmirdeyim canım. geçmiş olsun askerin iyimii?
Bende bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında yol uzak ama olsun. kısmet tabi. mümkün olursa gitmek istiyorum bir kez de olsa.
Şükür canım sorunları halletmeniz iyi olmuş. En azından içiniz rahat olur ikinizinde.
Sinuzit diye gitmisti surekli oradan oraya sevkediyolar canim insallah iyidir diye dua etmekten baska bisey yapamiyoruz bi teshis koyan yok tomografi cektirmisti simdi de mr istemisler :s bi bas agrisi bu kadar ilerlememistir insallah, umarim gidebilirsin bir kezde olsa hasretinize azicik son verip tazelenmis olur safaginiz canim
Duygucum nasılsın? nasıl geçti bugün?
canım benim iyiyim nasıl olsun işte,sevgilim çok gergin bütün sinirini bana yansıtıyo sanki ben çıkardım askerliği :) akşam biraz üzdü ama bişey belli etmedim bugün gönlümü almasını bekliyorum
canım valla ben 60 gunde sunu gordum, onlardan askerdeyken bişey beklemicen..beklersen sen daha cok uzuluyorsun..
ha gelince fazlasıyla burnundan getir ama ordaykenee sende bekleme:)) ben dun dedim kiii 5 ay 5 gun orda askerlik yaptın, gelicen 5 ay 5 gunde komutan ben olucamm:)
aynenn öyle çok mutsuz oluyorum aramza sogukluk girmesin bu seferde ben burda ne haldeyim durumuna girmesin,benimde kesinlikle öğrendiğim birşey var oğlum olursa bu kadar nazlı yetiştimicem kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?