341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceği geçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.

biz ilk açıklandıgında usta birliğinide nerede yapacagını öğrenmiştik canım ama?çiftlere düştük ya hadi hayırlısı bakalım şafak 99..

simdi indik miii cift rakamlara tugcecim???? safagımız kac??

ben cok ozledimm vallahi cok agır geliyor cok canım sıkılıor..kocaman bi boşluk gibi yuregim böle sıkısıyor..allahtn iş yogunlugu vardı da daha hızlı gecti ama simdi işlerin skinleşmesiyle aynı noktaya geliyoruzz..

neyse bitecek tabiki bu gunlerde..3 ay mı kldı simdi?? az gibi gorunse de hic az degilll kızlar

bizimde gnelde aksam oluyor gorusmemiz..öyle işte canmcım haberler... aynıu sen gibi ben de ozledim yaa

Şafak 99 =) iki günde yol izni olucakmış 97'ymiş asıl şafağımız. Bir haftadır İzmirde askerimin yanındaydım, iki gün hastanedeydi bir günde çarşı izni verdiler dolu dolu 3 gün gördüm bitanemi, inşallah bayramda da gidicem, eger imkanınız fırsatınız varsa kesinlikle ziyarete gidin kızlar moral oluyor ve iki tarafa da çok iyi geliyor bence, sevgilimin yanına gitmeden önce bi sürü problemimiz vardı, onu anlamadığımı düşünüyodu, sen özgürsün, gülüp eğlenerek geçiyo günlerin diyodu, gidip görünce anladı öyle olmadığını, çok şükür her şeyi yoluna sokup döndüm..

Slm kızlar uzun zaman oldu uğramayalı evet sonunda 99 a düşebildik biranönce ocak ayı gelsin çok özledim eşimi ya :18:

selam arkadaşlar nasılsınız hepinizi çok özledim çok uzun zaman oldu görüşmeyeli işe başladım ondan dolayı herkesi iyi değilmi bir sıkıntı yoktur inş. şafaklar azalıyor kızlar inş. kazasız belasız sevdiceklerimize kavuşuruz:))))))))))))))))

kızlar sizinle bi yazı paylaşmak istedim fakat içim el vermedi çünkü 2 gün önce çok üzüldük birazda gülelim deyip bi yazı paylaşmıştım onun üstüne bunu paylaşmak çok kötü olurdu ama linkini vericem çünkü isteyen okusun ama okuduktan sonra anlıcaksınız üzülmek yerine bol bol dua etmemiz gerektiğini ve bunca ağlamanın oyazıdan sonra bilmiyorum belkide fazla geldiğini ne dicemi bilmiyorum şuan yanlış bi cümle kurarsam affola ama... neyse link bu http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html

Son düzenleme:

canım allah sabır versin allah tüm askerlerimizi korusun okuyunca çok kötü oldumne diyeceğimi bilemiyorum şuan tutamıyorum kendimi....

amin canım Allahım tüm askerleri korusun sağsalim dönmelerini nasip etsin sizleri üzdüysem özürdilerim ama hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz şuanda nebilim bunu okuyunca en azından sürekli ağlamak yerine biraz daha bol dua etmemiz gerektiğini anladım zaten biliyorduk; biliyordum ama daha iyi anladım eskidende böyle şeyler okur bu haberleri duyardık tabiki üzülmezdim diyemeyeceğim ama hiç birimiz bukadar içimizde hissetmezdik şimdi daha iyi anlıyoruz bu acıyı Rabbim tüm askerleri hatta tüm görevi için oralarda olan insanları korusun...

Evet canım indikk çiftlere. şafağımız 99...
Sürekli oturunca zaman geçmiyor canım. kafayı başka şeylerle meşgul etmek gerekiyor. bende bikaç gündür çok duygusaldım. bugün biraz dışarı çıkıp farklı şeylerle ilgilenince daha bi rahatladım şükür.
bu arada 3 ay 1 hafta kaldı. ama az diyelim az olsun. bi de kışın daha rahat geçer canım.
biz de genelde akşamları görüşürüyoruz. özledikk tatlımm ama dayanıcazz.:80:

Bende İzmirdeyim canım. geçmiş olsun askerin iyimii?
Bende bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında yol uzak ama olsun. kısmet tabi. mümkün olursa gitmek istiyorum bir kez de olsa.
Şükür canım sorunları halletmeniz iyi olmuş. En azından içiniz rahat olur ikinizinde.

merhaba canım. görünmüyordun uzun süredir. iş hayatından fırsat olmuyor doğrudur.
iyiyiz şükür. bi gün iyi bi gün kötüyüz ama gene de kuyruğu dik tutmaya çalışıyoruz. tek tesellimiz şafakların çiftlere düşmesi ve plakalara doğru ilerlememiz zaten. amin canımm. sağ salim gelsinler de kavuşalım mutlu mesut...

okudum o yazıyı.... boğazım düğümlendi.... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…