benimkinin de 2 hafta sonra belli olur nereye gideceğigeçmiyor günler..bir an geliyor ölcek gibi oluyorum ..:/ nefes alamıyorum onsuz ya hayatım karardı resmen.
Hoşgeldin canımm... 4 gün kaldı işte çift rakamlara inicez inşallah canım.
ne güzel zaman sana hızlı geçmiş. şafak saymamışsın. ben her gün sayıyorum boş olduğum için canım.
ben askerimle akşamdan akşama görüşüyorum işte. ama özledimm benn yaa.
arkadaşlar bu saatlerden benim sevgilimdede var ama şafak sayacı yokmuş üzerinde nereden bulabiliriz acaba
günler kısaldı o yüzden daha iyi geçicek diye umuyoruz canım ya
[ı][sıze=3]kızlar sizinle bi yazı paylaşmak istedim fakat içim el vermedi çünkü 2 gün önce çok üzüldük birazda gülelim deyip bi yazı paylaşmıştım onun üstüne bunu paylaşmak çok kötü olurdu ama linkini vericem çünkü isteyen okusun ama okuduktan sonra anlıcaksınız üzülmek yerine bol bol dua etmemiz gerektiğini ve bunca ağlamanın oyazıdan sonra bilmiyorum belkide fazla geldiğini ne dicemi bilmiyorum şuan yanlış bi cümle kurarsam affola ama... Neyse link bu http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html[/sıze][/ı]
simdi indik miii cift rakamlara tugcecim???? safagımız kac??
ben cok ozledimm vallahi cok agır geliyor cok canım sıkılıor..kocaman bi boşluk gibi yuregim böle sıkısıyor..allahtn iş yogunlugu vardı da daha hızlı gecti ama simdi işlerin skinleşmesiyle aynı noktaya geliyoruzz..
neyse bitecek tabiki bu gunlerde..3 ay mı kldı simdi?? az gibi gorunse de hic az degilll kızlar
bizimde gnelde aksam oluyor gorusmemiz..öyle işte canmcım haberler... aynıu sen gibi ben de ozledim yaa
Şafak 99 =) iki günde yol izni olucakmış 97'ymiş asıl şafağımız. Bir haftadır İzmirde askerimin yanındaydım, iki gün hastanedeydi bir günde çarşı izni verdiler dolu dolu 3 gün gördüm bitanemi, inşallah bayramda da gidicem, eger imkanınız fırsatınız varsa kesinlikle ziyarete gidin kızlar moral oluyor ve iki tarafa da çok iyi geliyor bence, sevgilimin yanına gitmeden önce bi sürü problemimiz vardı, onu anlamadığımı düşünüyodu, sen özgürsün, gülüp eğlenerek geçiyo günlerin diyodu, gidip görünce anladı öyle olmadığını, çok şükür her şeyi yoluna sokup döndüm..
selam arkadaşlar nasılsınız hepinizi çok özledim çok uzun zaman oldu görüşmeyeli işe başladım ondan dolayı herkesi iyi değilmi bir sıkıntı yoktur inş. şafaklar azalıyor kızlar inş. kazasız belasız sevdiceklerimize kavuşuruz:))))))))))))))))
günler kısaldı o yüzden daha iyi geçicek diye umuyoruz canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?