341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

süpersin yanasılda arkadaş olduk bak burda birimizin ah edipde diğernin umursamadığını hiç görmedim.askerlik iyi arkadaşlıklara vesile oldu.iyi geceler

evet canım boşvercem valla. takamam. ben üstüme düşeni yaparım gerisini de boşveririm.
iyi uykular canımm. evet yalnız kalmıcam :) görüşürüz yarın inşallah. not: biraz gülümsedim.

merve gitti yalnız kaldım canımm.
olsunn ben de makyajımı siler yatarım yavaş yavaş.

yok burdayımda araştırma halindeyim.bizim kavga neden çıktı biliyomusun hala gülüyorum bunu dediğine benim isteklerime yetişemeyeceğinden korkuyormuş.aman sakın yanlış anlama yemin ederimki ben şunu isterim bunu isterim demedim, neyse sonra bana demesinmi seni denedim aklıma geldi öyle söylemek diye ona iyice sinir oldum.bak yine sinir oldum

hatta bide o konuşurken ben sürekli allah allah allah allaah diyehayret içinde dinledim sonra dedimki iyi peki ozaman evlenmeyelim dedim ama kusura bakma ben 30 yaşımda anne olmak istemiyorum sen gitmeden önce konuştuk ettik bi karar verdik tamam mükemmel bi hayatımız olmayacak belki ama ben buna hazırlıklıyım annem babamda öyle evlenmişler çalışıp durumlarını düzeltmişler demedimmi dedim cevabı(işte yıkıldığım andır)evet dedin dedi. :s tövbeler tövbesi sen neyi takıyorsun kafana diyorum işte senin bu inadın yok efendim kesip atman bu huylarını denedim diyo.resmen sinirimi bozdu altüst etti.sabaha kadar uyumadım ağlaya ağlaya sonra derse gittim.ders dediğimde lab yani koy başını uyu yok ben erken çıkıcam falan yok.direk kalırım dersten.o günü nasıl geçirdim bilmiyorum.sonra aradı özür fln hemen değişmemi bekledi.ona da bozuldum aslında.sen dün gece sarhoşmuydun dedim?bune hatırlamıyorum yok saçmaladım fln askerlik psikolojisini bozmuşmuş.bende dedimki 4 saat nöbet tuttun o arada ne yaşamış olabilirsinki bu fikre kapıldın?cevap yok tabi.çok kırdı beni düşüncesi bile bana kötü geliyor.ben kız değilmiyim ya benimde istediklerim olabilir ama ona rağmen bişeyde istemedim burda kaç kişi şahit annem bile duysa inanmaz.bu ne askerlik psikolojisiymiş beni askere alsınlar o burda beklesin bence bunu cidden diliyorum yani

ayy bu kendi kendine nöbette kurdu kafasında bencee. bi de orda arkadaşlarıyla neler konuşuyorlarsa artık.ya da çevreden neler duyuyorsa kurdu kafasında. merveyi bi deniyim bakıyım demiştir. ama olan sana oldu tabi. bi garipler yaa. hem de istiyebilrisin de mervecim ne varki bunda. zaten onların maddi durumunu aşıcak isteklerde bulunmuyoruz. insan kırılıyor haklısın. gerçi zamanla unutursun. bizde acemilikte böyle bi kavga etmiştik. ben ağlamıştım sürekli. üzüntüden burnumda kocaman bi uçuk çıkmıştı bi gecede. ne kadar sıkıldıysam artık. sonra ertesi gün arayıp özür dilemişti. stresliyim bilmemne diye. ama geçti tabi. sürekli olsa çekilmez zaten.

yinede hepsi böyle değil kaybetme korkusuyla biz şımartıyoruz..sevgilim 2 gündür santralde gece kalıyor gece sürekli arıyo uykusuzluktan yorgun düşüp hasta oldum işe gidemedim bugün mesela ama bişey diyemiyorumda

Cok dogru, sanki anlayisli olmak alttan almak bizim gorevimizmis gibi davraniyoruz, aksini yaptik mi da tepki veriyolar..

Bugun cok bunaldigimdan sanirim aradiginda aglayarak konustum, sevgilimde dondugumde sana menemen yapmam aglarsan dedi kuzum ya nasil ozledim :)))

geçen söyledi zaten arkadaşı telefon başında nöbet tutuyor gibisin gidince aynı olacakmı herşey demiş.hep işsizlikten böyleler bi işi gücü olsa oralarda kazan falan tamir etse bunları düşünmese pek memnun olucam..içim hala kırgın ama akşam yola çıkıyorum gidince herşey düzelicek ama ben yüzüne vurmadan bu yara kapanmaz.diyorum ya düşüncesi bile bozar beni

süpersin yanasılda arkadaş olduk bak burda birimizin ah edipde diğernin umursamadığını hiç görmedim.askerlik iyi arkadaşlıklara vesile oldu.iyi geceler

mervecim tabiki arkadaşız yenimi anladın tatlım sonuçta burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz gerçi her ne kadar sanal ortamda olsakta paylaştıklarımız GERÇEK e buda yeter zaten di mi

kızlar yavaş yavaş sinirler gerilmeye başladı galiba aman şeytana uymayın siz boşverin bazen şeytan işte arayı bozmayı araya fesat sokmayı çok sever ya bazı kızdığım konuları benimde aklıma getirir zaman zaman ama bunların hepsi geçecek inş. onlar gelince herşey çok güzel olcak allahın izniyle kızdığınız şeyler tabiki olcak ama sinirlerinizi bozmayın neyse tamam uzatmıyorum deyip kapatın konuyu çünkü onlar asker psikolojisinde size ters bişi söler çok üzülürsünüz böle bişi yaşamanızi asla istemem çünkü canlarım...

evet cidden gerilmeler başladı :)bugün ve yarın herkes askeri ne kadar sinir konuşsada vurdumduymaz davransın bence bakalım ne oluyo :)

kızlar ya 95 diyoruz benimki 96 diyo nasıl oluyo bu biz en son günü saymıyomuyuz şafak doğan güneş diyerek o onuda sayıyo herhalde

Carsi izni pazar gunuymus, benimde kuzenim nisanlaniyo o gun ve cumartesiden onlara gidiyorum zaten ayda yilda bi carsi izni veriyolar onda da gorusemiyoruz uff..

Safak 95 evet hatta yol izniyle bi iki gun daha dusuyomus oyle diyo erkek arkadasim ama simdilik fazla sayalim biz son gunler duserizz

şafak 95... Hatta bugünde bitti sayılır artık 94... Her ay için 2 gün izinleri bulunuyor; 6 ay askerlikten 12 gün iznleri; bunu haricindede 2 gün yol izinleri bulunuyor... Toplam 14 gün... 31 ocaktan 14 gün çıkarıldığında 17 ocakta terhis oluyorlar... Tabi izin kullanmadılarsa... Tabi şu da var bizim askerlerimizim gittiği dönem diğer dönemlere göre en uzun dönem... 31 çeken ay çok... En şanslılar aralık celbinde gidenler... Şubatın kısa olmasından dolayı kardalar... Neyse öyle ya da böyle geçiçek bu 94 gün... Kavuşucaz askerlerimize... 64 gün geçti; kalan 94 günde bir an önce geçer ve kavuşuruz askerlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…