süpersin yatuğçecim boşver takma bunlar hep olcak anne baba silinip atılmıo biyere kadar da sözleri dinlenio işte naparsın... ben şimdi yatıorum seni merveye emanet ediyorum :)) hazır mervede bugece nöbette yalnız kalmıcan :) yarın kaldığımız yerden devam ederiz alah izin verirse
tuğçecim boşver takma bunlar hep olcak anne baba silinip atılmıo biyere kadar da sözleri dinlenio işte naparsın... ben şimdi yatıorum seni merveye emanet ediyorum :)) hazır mervede bugece nöbette yalnız kalmıcan :) yarın kaldığımız yerden devam ederiz alah izin verirse
sağoll mervecimm. valla işte ortada bi durum da yok aslında. sağdan soldan laflar herzaman olcak sanırım. ayy bazen yeterr askerlik bitsinnn diye son noktaya geliyorum sanki. bugün de o günlerden biriydi.
sende kendini çok üzmüşsün canım. bağışıklığın düşmüş.geçmiş olsunn. yemin töreninden öncede biz böyle kavga etmiştik. ben gitmekten vazgeçer gibi olmuştum. arayıp özür dilemişti. bende gitmiştim ailemle. sizin tartışma neden çıktı canım?
geçen söyledi zaten arkadaşı telefon başında nöbet tutuyor gibisin gidince aynı olacakmı herşey demiş.hep işsizlikten böyleler bi işi gücü olsa oralarda kazan falan tamir etse bunları düşünmese pek memnun olucam..içim hala kırgın ama akşam yola çıkıyorum gidince herşey düzelicek ama ben yüzüne vurmadan bu yara kapanmaz.diyorum ya düşüncesi bile bozar beniayy bu kendi kendine nöbette kurdu kafasında bencee. bi de orda arkadaşlarıyla neler konuşuyorlarsa artık.ya da çevreden neler duyuyorsa kurdu kafasında. merveyi bi deniyim bakıyım demiştir. ama olan sana oldu tabi. bi garipler yaa. hem de istiyebilrisin de mervecim ne varki bunda. zaten onların maddi durumunu aşıcak isteklerde bulunmuyoruz. insan kırılıyor haklısın. gerçi zamanla unutursun. bizde acemilikte böyle bi kavga etmiştik. ben ağlamıştım sürekli. üzüntüden burnumda kocaman bi uçuk çıkmıştı bi gecede. ne kadar sıkıldıysam artık. sonra ertesi gün arayıp özür dilemişti. stresliyim bilmemne diye. ama geçti tabi. sürekli olsa çekilmez zaten.
süpersin yanasılda arkadaş olduk bak burda birimizin ah edipde diğernin umursamadığını hiç görmedim.askerlik iyi arkadaşlıklara vesile oldu.iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?