341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ya bikaç ilçe daha il olsada erken gelse plakalar :)

evet çok iyi olurrdu. genede az kaldı diyelim ki öyle olsun. nasıl bakarsak öyle görürüz demi duygucum?
önceki hedefimiz 90 ları yemekti. ee az kaldı. hedefimizi kısa tutmalıyız ki adım adım ilerleyelim.

cnlarııııııııımmmmmmmmmm nasılsınızzzz yaa hiç giremiyorum bu ara hiç waktim olmuyo işler yoğunlaşmaya başladı :S offff yaaaaa plakalarda bitse hemen geçmeden bitirmeyi düşünüyorum bnde offf çok özlüyorum yaa bayramı beklyrm bnde dört gözle acayip özledm acayippppppppppp

internette sorun vardı yazamadım canım ya nasıl olsun askreim çarşıdaydı bugün ama göremedim arkadaşı ziyaretine gitmiş onunla vakit geçirdi bende işteydim sen naptın canım

ben de evdeydim canım bugün. benimkinin çarşısı kilitliydi bugün gene.

aneaaaammmm kimse yok!!! kızlar nerdesiniz ya nee bu kuzuların sessizliği böle 341. dönem kızlar bugun bende ilk defa benimkini aradım kuzucum ölee nöbet yazarmış yazıhanede 3 kere aradım 4. de geldi şükür aaay bi duycaksınız arkadaki sesleri 3. kez aradığımda çıkan askere benimkini söledim işte aliyle görüşcektim fln die :)) allahım bana tabiiii elbette hemen çağıralım ali çavuşumuzuuuu die dalgacı bi gülümseme karşıda benimkini çağırıolar aliiiii... :))) allahım sanki bağırmalar gülmeler arkadan bişi sölemeler bi duycaksınız yanımda ablam vardı ablama diyorum bi kız sesi duydular ya hemen yalakalanırlar sanki gerdeğe sokuyolar noluyo lan alt tarafı aradık dedim bi gülüoz tabi sonra benimkinin herzaman yakındığı psikopat askerler kavga çıkardı arkada başkaları komutan fln geldi kapattık artık

iyiyiz canım sende iyisindir umarım.
biz de özledik çok ama sabretmeye çalışıyoruz.

çok güldüm canımm.
bi aramışsın yazahane birbirine girmiş.

çok güldüm canımm.
bi aramışsın yazahane birbirine girmiş.

hahahaha evet yüksek cazibeli sesim yaktı kavurdu ortalığı ama çok komikti ya bi çağırışları var benimkini bi görcen hani lise yıllarında sevgililer konuşurda arkadan arkadaşları olmadık şaklabanlıkları yaparlar ya öylee

tahmin ediyorum o durumları canıım.
seninkide mahçup delikanlı edalarında telefona gelmiştir.

kızlarr şafaklarımızı attırıyım.
şafak 93... 90 ları bitirmemize az kaldııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…