- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
yapma sen tugçe karışmasın kafan babası öyle diyince sormş sana ne bilsin onun hatası diilki
genelde iyi bi çocuk. Ama ailesine karşı erkekler biraz laf söylüyemiyor. Erkekler özellikle aileci oluyorar çok.
Zaten ayrı evde olurum. Onun dışında bi ihtimal olamaz bile.
Sen her hafta arıyon mu kayınpederini? Gerçi sen evlisin. Ben daha sözlüyüm cnım.
canım ben sözlüykende nişanlıykende aramıyordum bayramdan bayrama konuşuyodum kayınpederimle kayın validemide nadir arıyodum suan evliyim ve kayınvalıdemlerle kalıyorum eşim askerde olduğu için kendi evimde tek kalamıyorum evliykende hafanın 2 gnu gdioz öyle haftada 1 tlfnla rama huyum yoktur bişi sormam gerekrse arayıyodum
ben yeni sözlüyken babasının doğumgününde bile aradım.
Ne biliyim. Ben arayıp babasıyla ne konuşıyım sürekli. Bilmiomm. Olan bize oldu gene.
yani bide nie babası annesini ararsın arasanda ..bende özel günlerde arıyodum
of offfffff. Yapçak bişey yok. Sabredicem bugün. şimdi hazırlanıyım da dışarı da işmiiz vardı. Mecbur gitçem gün yok başka.
Iğrencimde şuan. Bakımsızım üfff. Sağol canım beni dinlediğin için. Gelişmeleri aktarırım tekrar. Bakalım neler olcak.
annemm herkesi hasret sardı
büyük ihtimal yarın gtcez ynına çok özledim eşimi
bende coook ozledimzaman gecmiyo bugun, ararsa diye tuvalete bile gitmiyorum..
ınsallah oyle verirde daha uzun gorursun canim, bayramda gorusucez bizdeuf bi ay var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?