341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yapma sen tugçe karışmasın kafan babası öyle diyince sormş sana ne bilsin onun hatası diilki

hatası yok canım ama ben ona söyledim beni savunabilirdi. baba öyle değil böyle diyebilirdi. hiçbişey demiyo. sadece size gelmek istiyorlardı onlar da demiş işte.

canım ben sözlüykende nişanlıykende aramıyordum bayramdan bayrama konuşuyodum kayınpederimle kayın validemide nadir arıyodum suan evliyim ve kayınvalıdemlerle kalıyorum eşim askerde olduğu için kendi evimde tek kalamıyorum evliykende hafanın 2 gnu gdioz öyle haftada 1 tlfnla rama huyum yoktur bişi sormam gerekrse arayıyodum

ben yeni sözlüyken babasının doğumgününde bile aradım.
ne biliyim. ben arayıp babasıyla ne konuşıyım sürekli. bilmiomm. olan bize oldu gene.

yani bide nie babası annesini ararsın arasanda ..bende özel günlerde arıyodum

of offfffff. yapçak bişey yok. sabredicem bugün. şimdi hazırlanıyım da dışarı da işmiiz vardı. mecbur gitçem gün yok başka.
iğrencimde şuan. bakımsızım üfff. sağol canım beni dinlediğin için. gelişmeleri aktarırım tekrar. bakalım neler olcak.

nedemek cnım biraz olsun içini rahatladıysa ne mutlu...

Özlêmek ; saßretmektir..
Usanmadan şafağı gözlemektir..
Yılları,ayları,haftaları,
günleri,saatleri,dakiları
hatta saniyeLeri kovalamaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…