Günaydın kızlar :) tabi gece o saatte yatınca anca bu satte günaydın denebiliyo :))
Benim şafak aslında 65ten de biraz fazla cünkü ayrı sehirlerde oldugumuzdan geldigi gün görüsme imkanımız olmayacak ama bi iki gün sonra yanıma gelecek insallah..
günaydın tatlım :)))
tam tarih ver bana depüklenenler listesi şakaya gelmezPP
Haklısın şakaya gelmez :) ama tam tarih veremiyorum kiiaskerim dışarı cıktıktan 1-2 gün sonra gelcem yanına demisti ama net tarih yok simdilik 20 ocak diyelim o zaman ben askerime sorarım kesin tarih ver bana liste yapıyoruz nette diye :))
anlaştık o zmn seninkini şimdilik 20ocak diye hesaplarız :)))
diğerleri de yazsınlar yaparım ben listeyi :)
günaydın kızlaaaaargece kuşları şimdi derin uykudadır tabi artık akşam toplanırız inşallah
şafak 65,Van'a selam
Günaydın kızlar :) tabi gece o saatte yatınca anca bu satte günaydın denebiliyo :))
bende 12 de kalktım canım. :)
anlaştık o zmn seninkini şimdilik 20ocak diye hesaplarız :)))
diğerleri de yazsınlar yaparım ben listeyi :)
aaaa burdada asker bekleyenler varmışşşş
olmazmı kızz hiçç :) ayıp ettinnn
bayağıdır uğrayamadım buralara,askerim izin kullanmayacak böylesi çok daha iyi zaten kızlar
bende sıkılıp duruyordum kimsecikler yokk diyee aslında ders çalışıyorum da işte
evet tuğçecim seninkini biliyorum :)))
ümrancım hoşgeldin burası da 341.dönem kısa dönem yarenlerinin bekleme topici :)))
kızlar abimler geldi yeğenimle oyun oynuyorum :))
akşama gelirim yanınıza...
herkes dışarıda herhalde pazar diye.
kolay gelsin canım. mola verdin herhalde. : )
üniversitedemisin?
evet tuğçecim seninkini biliyorum :)))
ümrancım hoşgeldin burası da 341.dönem kısa dönem yarenlerinin bekleme topici :)))
kızlar abimler geldi yeğenimle oyun oynuyorum :))
akşama gelirim yanınıza...
kısa uzun farkedermi anamm bekliyozz iştee
açıktan okuyorum canım 3. sınıftayım ama dörde geçmeye pek niyetim yok gibi hiç çalışasım gelmiyorr
aynen öyle tatlım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?