341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

afiyet olsun canımm. sütlü ni nescafe alabilirim. :126:

Şanslı saatimdeyim heraldeeee Nescafe yapem dedim; tatlıdan bahsetmiştik ya dolabın kenarında nestlenin sıcak çikolatasından çıktı tam sevinmişken ikinci sevinci yaşadım askerim aradı nöbette olan askerlerden birinde tel varmış :))) Hatta gece gece kim arıo die sapıttım ilk açmadım sonra mesaj geldi benim aşkım aç die :))))

Son düzenleme:

vayy çok romantikk. gönlünden geçenler oldu valla.
benimde askerimle konuşasım geldi ama yarına kısmet artıkk...

Gozunaydin canim cook sanslisin bu saatte :) artik bu gece sana guzel, huzurluda uyursun oh :)

vayy çok romantikk. gönlünden geçenler oldu valla.
benimde askerimle konuşasım geldi ama yarına kısmet artıkk...

Allah herkesin gönlüne göre versin. Bazen şeytan dio al telefon götür askerine arayabilsin seni ya da sen üzüntünde sıkıntında hiç değilse mesaj atabil... Ama sonra diorum ya bişy olursa... Yaw bu askerlikte nie telefon yasakki... Komutanların falan hepsinin elinde tel var nie bizim askerlerimizde yokki... Belli saatler dışında konuşmaya izin vermesinler ama tel olsun yanlarında ya... Öyle olsa herkes rahat eder...

valla yaa. en kötüsü zaten ulaşamamak. konuşup mesajlaşabilsek o kadar koymaz.

valla yaa. en kötüsü zaten ulaşamamak. konuşup mesajlaşabilsek o kadar koymaz.

Onlarda çok sıkılmış durumda... Bayramda görüştüğümüzde soruyor bedelli askerde olanlara yarıomuymu bak dieee.. Ama vurmuo... Baktım önceki çıkanların yönetmeliklerine askerle ilişiği bulunmayana die çıkmış hep... Vursa bugün bırakıp gelicek... Onlarında bizden farkı yok... Sabah akşam nöbetteler... Yaw diorum sen oraya nöbet tutmaya gittin... Sonuçta askerlik; herhangi bir savaş durumunda (Allah korusun) ülkeyi korumak için alınan bir eğitim değilmi... Ama malesef bizimkiler askerde ya nöbetteler ya mıntıkadalar ya kantindeler... Geçen hatta köpeklerin başına koymuşlar... 8 tane köpeğe bakıcılık yapmış... Şaka gibi...

Son düzenleme:

Tabi onlarda sıkıldı. zor şarttalar.
onlar orda biz burda sıkılıyoruz.
benimkinin bi de denetlemeleri başlıyor hafta başı sıkı yönetimdeler şu aralar.

Her yerde denetim var anlaşılan... Haftayada benim askerin orda varmış denetim... Allah yardımcıları olsun... Zaman su gibi akıp geçsin... Düşünüyorumda birlikteyken 8 yıl nasılda hızlı geçiverdi... Ama şu 93 gün işkence gibi geldi... Gerçekte onsuzken zaman duruyor gibi...

Allah onlara yardım etsin bizede sabır versin.
maşallah 8 yıl dile kolay. biz sizin yanınızda çok yeniyiz. biz ikinci baharımızı yaşıyoruz. ikimizde 28 yaşındayız. ve 10 aydır beraberiz. birbirimizi geç bulduk. geç olsun güç olmasın. :) ama banada zor geliyorr. çünkü görüşürdük hep. her haftasonunu beraber geçirirdik. o gidince bi boşluğa düştüm. ben şimdi ne yapıcam diyee? şimdi daha iyiyim şükür. herşeye alışılıyor ama özlem bitmiyor tabi.

Ahhh ahhh ben diorum sürekli benimkine 17'mdeydim beni bulduğunda :)) Ben 17 o 21 yaşındaydı :)) 8 sene bir çırpıda geçiverdi... Beraber büyüdük... İnşallahta beraber yaşlanacağız... Dediğin gibi geç olsunda güç olmasın... Allah sizin mutluluğunuzuda bizim mutluluğumuzuda tüm sevenleriin mutluluğunuda daim etsin :)) Dediğin gibi herşeye alışılıyor ama özlem bitmiyor... Gitmesine yakın ona sürekli söylediğim şey ben seni yanımdayken bile özlüyorum sen uzaktayken ne yapıcam ben die... Askerliğe başvurduğu gün beraber gidip başvuru yaptık 30 hazirandı... Daha öncesinde hep bedelli çıkarmı die konuşuyorduk... Kısmet değilmiş... Birde şu da var halimize şükür çoluğu çocuğu ile bekleyenler var... Onlar için çok daha da zor... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

Evet canım çocuğuyla bekleyenlerde var. 15 ay bekleyenler var. askeri dağda olan ayda bir haber alanlar var. o yüzden halimize çok şükür. bizi üzen tek şey özlem oldu. o da sevgimizi güçlendiriyor. bu açıdan bakmak lazım.
Benim uykum geldi dilekçiim. sabahladık iyi oldu. :) saati 5 ettik.
iyi sabahlarr... yarın görüşürüzz inşallahhh...

Bende yatıcam canım Allah rahatlık versin. Görüşürüz

günaydın kızlaaaaar gece kuşları şimdi derin uykudadır tabi artık akşam toplanırız inşallah

şafak 65,Van'a selam

kızlar herkes şafağını yazsın da buraya da bi depük listesi yapalım :)))
hepimizin ki aynı gün gelecek gibi gözüküyor ama izin kullanan var mı, yol izni durumu falan yazın şafağınızı bizim de bi listemiz olsun :))))

Günaydın kızlar :) tabi gece o saatte yatınca anca bu satte günaydın denebiliyo :))

Benim şafak aslında 65ten de biraz fazla cünkü ayrı sehirlerde oldugumuzdan geldigi gün görüsme imkanımız olmayacak ama bi iki gün sonra yanıma gelecek insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…