Gaziemir hava teknik okullar komutanliginda canim
Canım sende atla gel izmireİzmir havası almış olursun
Canim bende ankarada yasiyorum :) ankarada da toplanirizz
Ben izmire bi kere gittim o da 5 sene önce falandı sanırım. Bi de sizin icin geliyim nolcak :))
Heeyy yasasıınn :)) nerde oturuyosun canım?
dilekçim sen neresindesin izmirin?
bütünn kızlzrr toplandıkk toplandıkk sorduk neden yıprandıkk?
Valla 8 sene önce bursadan izmire okumak için geldim kaldım burda :26: Askerimde benim ardımdan geldi buraya :)) Şimdi bursada ailelerin en büyük merak konusu bursada mı oturcaz izmirdemi oturcaz... Askerim geldiğinde konu netleşecek... Ben bişey diyemiyorum şuan topu doğrudan askerime atıyorumNiyetimiz izmirde kalmak ama bakalım hayırlısı diyorum... İzmire gelip de dönenler izmiri mumla arıyor...
Insallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Bizim de nerde yasıycagımız belli degil daha. Ben ankaradaym askım istanbulda ben istanbula gitmek istemiyorum ama onun da isi ordabizim de durumlar o gelince netlesicek.
Subayevlerindeyim canim, sen neresindesin?
Bornovadayım canım peki sen nerdesin??
İki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olur
Oyle tabi canım yeter ki aşkım gelsin artık ben onunla her yerde yaşamaya razıyım.. O yanımda olsun yeter. Bu kadar sene bunun icin bekledik artik kavusalım yani..
Yakınsın canım
Kavuşalım valla....... Yetti gariiiiiiii...... Gelsin 2012 gelsin 17 ocak sonra birde şubat geldimi bi daha ayırmıcam yanımdan
Canlarım cok fena uykum geldi bu sefer de kacmadan ben gidiyim. Görüsürüz sonra. Hepinize iyi geceler..
Kızlar kahve isteyenler ??? Ben bi kahve yapıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?