aynen ya çalışmak istemezken şuan gercekten istiorum biz düğüne kadar niaşnlılık dönemini 3 yıl yapcaz garanti :))
Ben de geçici bi işe girmeyi düşünmüyorum. Eğer olursa devlet memurluğu falan olsun garanti olur en azından. Bakalım kısmet
Hakkında hayırlısı olsun canım.
ben evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum.
malum biyolojik saatim işliyor hızlaa. eğer kısmet olursa Allah verirse çocuk istiyorum.
aaaaamiiiiiiiinnnnnnnnnnn şimdide o günler için diyorum biz ogünleri görcezmi avaba??olsun canım geç olsun da güç olmasın. Nasıl olsa sonunda evlenicez sevdiklerimizle ve biir ömüüür boyu mutlu olcaz
aaaaamiiiiiiiinnnnnnnnnnn şimdide o günler için diyorum biz ogünleri görcezmi avaba??
Herkesin hakkında hayırlısı tabi canım. Ben çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum doğru düzgün. Evlenince malum bi sürü borç harç olcak ben de çalışıp katkıda bulunmak istiyorum o yüzden, hem de evde sıkılırım bütün gün.
Ben biraz başka şeylerle uğraşıcam b.sayar başında oturmaktan sıkıldım kızlar :) Akşama görüşürüz gene
kızlaaar eskileri okuyorum içim acıdı valla ilk gidecekleri gün yazdığımı okuyunca
Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim, Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım sebebim gidiyor
yarın gidiyor... dokunsan ağlıcam sözü hiç bi halime bu kadar uymamıştı. geçermi kızlar bu zaman şişmiş gözlerle katıldım aranıza benimle aynı derdi paylaşanları gördükçe konuştukça belki biraz rahatlarım die. ama yutkunamıyorum. gözyaşlarım hazır bekliyo sanki... offfffffff
Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim, Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım sebebim gidiyor
yarın gidiyor... dokunsan ağlıcam sözü hiç bi halime bu kadar uymamıştı. geçermi kızlar bu zaman şişmiş gözlerle katıldım aranıza benimle aynı derdi paylaşanları gördükçe konuştukça belki biraz rahatlarım die. ama yutkunamıyorum. gözyaşlarım hazır bekliyo sanki... offfffffff
bu akşam 8 de bindi aşkımAllah ım geçecekmi onca gün acaba?????????????????
canım benim sizin anlattıklarınızla teselli buluyoruz bizde sizin gibi bizden sonrakileri teselli ettiğimiz günleri görecekmiyiz acaba
Bu deli kiz varya seni cok ozledi .. Ah bi gecse zaman / Ah bi gecse saatin tik tak sesleri ..
Dermansizim sensiz .. Fermansizim
Bi damla sozune ihtiyac duyar bu yaramaz yurek
Lal olur kelimeler sukut diyarinda yasanir tum yasanilanlar ..
Icden ice sevgin dagilir tum vucuduma askerim ..
Vatan sana emanet / SenDe Allah'ıma emanetsin ..
Merhaba arkadaslar. 2 gundur sizi okuyup rahatladim biraz. Artik bende burdayim. Benim nisanlim da Amasyada. 3-4 gundur kotuyum. Telefona yapisik geziyorum sizin gibi. Cok garip bi duyguymus. Dun aradiginda agladim tutamadim. Kiyamadim sana diyo. İyi olcam uzulme dedim. Bugun oglen aradi. Nasil oldun dedi? Ben cok rahatim dedi. Silah vermisler bugun. Yemekler fena deilmis. 40 kisilermis kogusta. Sabah 4 te kalkmis. Tras olmus. Sira cok oluyor diye erken kalkmis. Ama aksam aramadi. Cok bekledim ama bi kere konusabildik bugun. Bunada sukur. Amasyada otel falanarastirdim yemin toreni icin. Bakalim artik. Gece gec yatip oglen kalkiyorum zaman gecsin diye. Zamanla alisirizz insallah. Hepimize Allah sabir versin.
valla nerdenn nereye gelmişizz....
Bu deli kiz varya seni cok ozledi .. Ah bi gecse zaman / Ah bi gecse saatin tik tak sesleri ..
Dermansizim sensiz .. Fermansizim
Bi damla sozune ihtiyac duyar bu yaramaz yurek
Lal olur kelimeler sukut diyarinda yasanir tum yasanilanlar ..
Icden ice sevgin dagilir tum vucuduma askerim ..
Vatan sana emanet / SenDe Allah'ıma emanetsin ..
eşşeeek :)) bunu nerden buldun sen bide o vardı dimi ona daha gelmedim :)) vayyy be ne günlerdi damar damar damar yine iyiyiz ya çok şükür bitmiş valla.
ben bi yemek yiyip geliom canlar grş.
Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamıyorum ama şafağımız 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?