341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen ya çalışmak istemezken şuan gercekten istiorum biz düğüne kadar niaşnlılık dönemini 3 yıl yapcaz garanti :))

olsun canım geç olsun da güç olmasın. Nasıl olsa sonunda evlenicez sevdiklerimizle ve biir ömüüür boyu mutlu olcaz

Ben de geçici bi işe girmeyi düşünmüyorum. Eğer olursa devlet memurluğu falan olsun garanti olur en azından. Bakalım kısmet

Hakkında hayırlısı olsun canım.
ben evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum.
malum biyolojik saatim işliyor hızlaa. eğer kısmet olursa Allah verirse çocuk istiyorum.

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun canım.
ben evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum.
malum biyolojik saatim işliyor hızlaa. eğer kısmet olursa Allah verirse çocuk istiyorum.

Herkesin hakkında hayırlısı tabi canım. Ben çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum doğru düzgün. Evlenince malum bi sürü borç harç olcak ben de çalışıp katkıda bulunmak istiyorum o yüzden, hem de evde sıkılırım bütün gün.

Ben biraz başka şeylerle uğraşıcam b.sayar başında oturmaktan sıkıldım kızlar :) Akşama görüşürüz gene

inşallah kafana göre bi iş bulursun canım.

kızlaaar eskileri okuyorum içim acıdı valla ilk gidecekleri gün yazdığımı okuyunca

bak ben ne buldumm...

bunu yazmışım canım bide

bunu bide
bu akşam 8 de bindi aşkım Allah ım geçecekmi onca gün acaba?????????????????

bunu
canım benim sizin anlattıklarınızla teselli buluyoruz bizde sizin gibi bizden sonrakileri teselli ettiğimiz günleri görecekmiyiz acaba

çoook şükür gördük işte geçti işte ve bitiyo inşaallah...

valla nerdenn nereye gelmişizz....

eşşeeek :)) bunu nerden buldun sen bide o vardı dimi ona daha gelmedim :)) vayyy be ne günlerdi damar damar damar yine iyiyiz ya çok şükür bitmiş valla.

derin bi araştırma yaptım canım.
ve gözüme şiirin çarptıı.
evet 339 larda bize yazıyormuş sürekli. şafağımız 36 falan diyorlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…