Sevgilim cuma ve pazartesi ayri ayri iki mektup yolladi hala gelmediher zaman 2 gunde en fazla 3 gunde gelen sey gelmedi bu sefer, bari biri gelseydi ya biri aldi kesin napicak baskasina yazilan mektubu hic bilmiyorum kafayi yemek uzereyim o mektuplarla askerimle hasret gideriyodum ben :s
başka yaptığımız bişi yok zaten kuzumEminecim evdeyiz bugün de
vaay bee biz daha bi mektup bile alamadık gelince okucam mektubunu gönderemio çünkü canım öyle gönderemeyince benimkine ben haftasonu kargoya ver demiştim ama kapalıymış onuda yapamadık belki senin askerinin olduğu yerde acıktır keske oda kargoya fln verseydi bizim apartmandada var öle terbiyesizler oyuzden acık olsaydı söylemiştim alırlar postayla atma kargoya ver diye ama...(( inş. kimse almamıştır gecikmiştir gelmesi
inş. sağsalim ulaşır eline. Bizde mektup olayı olmadı. Acemilikde bir kere gönderdim askerime o kadar. Usta birlikde henüz yollamadım ama yollamayı düşünüyorum. Antalya - Elazığ ne zaman gider bilmiyorum tabi:) askerim gönderemiyor çarşıya çıkmıyor çünkü oralar karışık biraz
bekle bakalım canım ozaman 1-2 gün daha inş gelir yaaaInsallah gecikmistirr, birligin icinde postahane var o yuzden kolay oluyo diye oyle yolluyodu kargoylada masraf olmasin ona diye istemedim bi mektup zarfi bile 4 lira cunku o parayla telefon karti aliyo, hic yollamasa sorun degilde yolladigin bildigim halde elime gecmemesi ccok kotu
başka yaptığımız bişi yok zaten kuzum
Postahane diyomus ki 15 gun surebilir gitmesi :s
Insallah canim, bide geriliyo insan babam bilmiyo erkek arkadasimi bi gun isten gelince elinde mektup taa taaamm diye gelicek diye korkuyorumm
evet canım dediğin gibi ev kedisi olduk iyice.
Nerde askerin?
15 gün eğer doğudaysa normal die düşünüyorum :S
Insallah canim, bide geriliyo insan babam bilmiyo erkek arkadasimi bi gun isten gelince elinde mektup taa taaamm diye gelicek diye korkuyorumm
baban kızarmı canım duysa?
inşallah mektup ulaşırr bir an önce eline.
Izmirde askerim ben de ankaradayim ama yinede oyle dediler
ayy güldürdün beni canım.
bu arada askerinin aramasına çok sevindim. bugün daha iyi geçer artık.
Bu arada herkese Tünaydınlarr...
Evde olsam nasıl geçer bilmiyorum. Haftasonu hiç geçmiyor hemde hiç.
İş yerinde biraz da olsa kafam dağılır.
Bilmiyorum ki hic, hep babalarla kizlarin arasinda farkli bi bag olur ya bizimde oyle paylasamiyo babam beni benim kizim evlenmicek biz birlikte yasicaz olene kadar falan diyo kizmasada uzulur sanirim
evde zor geçiyor canım evet. iş yerinde harala gürele geçiyordur.
ne işle meşgulsun canım?
Sağol canım valla ben de ne kadar sevindim anlatamam
Deniz kuvvetleri komutanı falan gelmiş de o yüzden bi sürü bi şeyler yapmışlar müsait olamamış. Dedim zaten hepsi bizi bekliyomuş. Yaa kaç senedir kimsenin gitmediği yere bu sene bi sürü kişinin gideceği tuttu. Doğumgünümde kavga çıktı arayamadı. Aaaa herkes bizi bekliyomuş yaa sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?