341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inş. sağsalim ulaşır eline. Bizde mektup olayı olmadı. Acemilikde bir kere gönderdim askerime o kadar. Usta birlikde henüz yollamadım ama yollamayı düşünüyorum. Antalya - Elazığ ne zaman gider bilmiyorum tabi:) askerim gönderemiyor çarşıya çıkmıyor çünkü oralar karışık biraz

Insallah gecikmistirr, birligin icinde postahane var o yuzden kolay oluyo diye oyle yolluyodu kargoylada masraf olmasin ona diye istemedim bi mektup zarfi bile 4 lira cunku o parayla telefon karti aliyo, hic yollamasa sorun degilde yolladigin bildigim halde elime gecmemesi ccok kotu

Postahane diyomus ki 15 gun surebilir gitmesi :s

bekle bakalım canım ozaman 1-2 gün daha inş gelir yaaa

Insallah canim, bide geriliyo insan babam bilmiyo erkek arkadasimi bi gun isten gelince elinde mektup taa taaamm diye gelicek diye korkuyorumm

baban kızarmı canım duysa?
inşallah mektup ulaşırr bir an önce eline.

Bilmiyorum ki hic, hep babalarla kizlarin arasinda farkli bi bag olur ya bizimde oyle paylasamiyo babam beni benim kizim evlenmicek biz birlikte yasicaz olene kadar falan diyo kizmasada uzulur sanirim

ayy güldürdün beni canım.
bu arada askerinin aramasına çok sevindim. bugün daha iyi geçer artık.
Bu arada herkese Tünaydınlarr...

Sağol canım valla ben de ne kadar sevindim anlatamam
Deniz kuvvetleri komutanı falan gelmiş de o yüzden bi sürü bi şeyler yapmışlar müsait olamamış. Dedim zaten hepsi bizi bekliyomuş. Yaa kaç senedir kimsenin gitmediği yere bu sene bi sürü kişinin gideceği tuttu. Doğumgünümde kavga çıktı arayamadı. Aaaa herkes bizi bekliyomuş yaa sinir oldum

Bilmiyorum ki hic, hep babalarla kizlarin arasinda farkli bi bag olur ya bizimde oyle paylasamiyo babam beni benim kizim evlenmicek biz birlikte yasicaz olene kadar falan diyo kizmasada uzulur sanirim

ee yaş ilerliyor. yavaş yavaş kendini hazırlasa iyi olur. bütün babalar kızlarını paylaşmak istemez canım.

öyle olur zaten canım.
kaç dakika konuşabildiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…