341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

öyle olur zaten canım.
kaç dakika konuşabildiniz?

20 dk falan konuştuk dedi şimdi işlerim var onları yapmam lazım öğlene kadar ben de diyorum yaparsın nolcak biraz daha konuşalım :) merak etme akşama arıycam dedi, inşallah dedim yeni bi şey çıkmazsa :)

evet canım dediğin gibi ev kedisi olduk iyice.

valla aslında ben bilerek çıkmıyorum tuğçe içim acıo onunla olduğumuz yerleri görünce bide çıktığımda o olmadığı için daha bi yalnız hissediyorum kendimi hiç tadı çıkmıo en iysi evde pineklemek

20 dk falan konuştuk dedi şimdi işlerim var onları yapmam lazım öğlene kadar ben de diyorum yaparsın nolcak biraz daha konuşalım :) merak etme akşama arıycam dedi, inşallah dedim yeni bi şey çıkmazsa :)

arar inşallah canım. benimki daha aramadı.
çünkü dün bütün gece sabaha kadar nöbet tutçaktı. uyuyordur. akşam arar belki.

bende gerekli olmadıkça çıkmıyorum canım. bi de tam iyileşemedim zaten.
4 gündür evdeyim bende.

Off evin içinde de çok fena ama yaa. Askere gitmeden önce bikaç gün bizde kalmıştı gelip, hep o anlar geliyo gözümün önüne Bi de evde vakit geçmiyo düşündükçe düşünüyosun, keşke bi işim olsaydı dedim şu askerlik döneminde valla.

bende iş ilanlarına bakmıştım yazın. hatta birine gittim görüşmeye ama aklıma yatmadı.
sonra dedim şimdi işe başlamak için aslında uygun zaman değil.
düğün hazırlıkları olucak koşuşturma olucak onlar geldikten sonra. 2-3 ay içinde geçici işe girmeye değmez.

aynen ya çalışmak istemezken şuan gercekten istiorum biz düğüne kadar niaşnlılık dönemini 3 yıl yapcaz garanti :))

Ben de geçici bi işe girmeyi düşünmüyorum. Eğer olursa devlet memurluğu falan olsun garanti olur en azından. Bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…