- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
İş makinasi satıyoruz canım :)
Kepçe :)
öyle olur zaten canım.
kaç dakika konuşabildiniz?
anladım canımm. kolay gelsin.
kaç yaşındasın? askerin kaç yaşında?
Insallah canim, bide geriliyo insan babam bilmiyo erkek arkadasimi bi gun isten gelince elinde mektup taa taaamm diye gelicek diye korkuyorumm
evet canım dediğin gibi ev kedisi olduk iyice.
ikimizde 27 yaşındayız canım.
6 senedir bilikteyiz. 2 senedir de nişanlı
20 dk falan konuştuk dedi şimdi işlerim var onları yapmam lazım öğlene kadar ben de diyorum yaparsın nolcak biraz daha konuşalım :) merak etme akşama arıycam dedi, inşallah dedim yeni bi şey çıkmazsa :)
maşallah canım. bende 82 liyim.
valla aslında ben bilerek çıkmıyorum tuğçe içim acıo onunla olduğumuz yerleri görünce bide çıktığımda o olmadığı için daha bi yalnız hissediyorum kendimi hiç tadı çıkmıo en iysi evde pineklemek
ikimizde 27 yaşındayız canım.
6 senedir bilikteyiz. 2 senedir de nişanlı
valla aslında ben bilerek çıkmıyorum tuğçe içim acıo onunla olduğumuz yerleri görünce bide çıktığımda o olmadığı için daha bi yalnız hissediyorum kendimi hiç tadı çıkmıo en iysi evde pineklemek
ne güzel. askerin nerde sizdemi farklı şehirlerdesiniz yoksa.
heheh :)) tek bahtsız bedevi kendimi sanıodum bende 2 yıldır nişanlı olan iyi içim rahatladı benim gibi başkalarını görünce
bende gerekli olmadıkça çıkmıyorum canım. bi de tam iyileşemedim zaten.
4 gündür evdeyim bende.
arar inşallah canım. benimki daha aramadı.
çünkü dün bütün gece sabaha kadar nöbet tutçaktı. uyuyordur. akşam arar belki.
ikimizde izmirde yaşıyoruz.
ama şuanda uzağızz epeyce.
o urfada.
Off evin içinde de çok fena ama yaa. Askere gitmeden önce bikaç gün bizde kalmıştı gelip, hep o anlar geliyo gözümün önüneBi de evde vakit geçmiyo düşündükçe düşünüyosun, keşke bi işim olsaydı dedim şu askerlik döneminde valla.
Off evin içinde de çok fena ama yaa. Askere gitmeden önce bikaç gün bizde kalmıştı gelip, hep o anlar geliyo gözümün önüneBi de evde vakit geçmiyo düşündükçe düşünüyosun, keşke bi işim olsaydı dedim şu askerlik döneminde valla.
bende iş ilanlarına bakmıştım yazın. hatta birine gittim görüşmeye ama aklıma yatmadı.
sonra dedim şimdi işe başlamak için aslında uygun zaman değil.
düğün hazırlıkları olucak koşuşturma olucak onlar geldikten sonra. 2-3 ay içinde geçici işe girmeye değmez.
benimde Elazığ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?