341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

öyle tabii canım, sen kapat ben arayayım dedim bir türlü hat düşmek bilmedi ya da açan olmadı, sonra cancağızım tekrar aradı da konuşabildik, yoksa ben ona ulaşana kadar telefon kulübesinin önünde ağaç olurdu kuzum

tuba bişe sorcam ibrahim soyadın değil heralde:) sende ibo mu diyosun?benimki iboo deyince çok kızıyor bazen

değil tabi ki soyadım. ewet yaa ben demiyrum kızdığını bildiğim için ama başkaları diyincede ben uyarıyorum hemen o kızmadan :) seninkide mi ibrahim :)

hoşbulduk ne kadar zormuş Allah hepimize sabır versin. ben de 26 ağustosu bekliyorum büyük bir sabırla. sanırım kalan 153 gün boyunca en iyi biz anlıcaz birbirimizi. neyse ki görmüşüm burayı.

değil tabi ki soyadım. ewet yaa ben demiyrum kızdığını bildiğim için ama başkaları diyincede ben uyarıyorum hemen o kızmadan :) seninkide mi ibrahim :)

evet ibrahim ama hiç ibrahim demiyorum.hep ibo diyorum yada canım falan filan öyle şeyler diyorum bana kendini alıştır dedi ilerde ibo ibo diyemezsin dedi de ben değişirmiyim bilmem

evet ibrahim ama hiç ibrahim demiyorum.hep ibo diyorum yada canım falan filan öyle şeyler diyorum bana kendini alıştır dedi ilerde ibo ibo diyemezsin dedi de ben değişirmiyim bilmem
değişirsin değişirsin ben hiç demiyorum yaa sewmediğini biliyrm bana da tubi dense kızardım empati kur biraz

ay kızlar bugun moralım bozuk ya herşey üstüme geliyo radyoda şu özcan denizin niran ünsalla düet bi şarkısı var. aman Allahım da-ğıl-dım!resmen dağıttı beni şu dağıtım belli olsun bana yollar göründü galiba gidemem diyodum ama gidicem bende..

kızlar ya benim bir türlü anlamadığım bişey var. şimdi yemin töreninden sonra dağıtım olucak ya hani 7 gün dağıtım izinleri olucak. o izni kullanırlarsa yine de şafak 153 mü oluyo şu an?

kızlar ya benim bir türlü anlamadığım bişey var. şimdi yemin töreninden sonra dağıtım olucak ya hani 7 gün dağıtım izinleri olucak. o izni kullanırlarsa yine de şafak 153 mü oluyo şu an?

yok tatlım 5 gün ekliyosn 7 gün kullanırsalar 2 gün askeriyeden diğer günler sana kalmış eklenmesi çk kötüü(

Nagishcim askerin Amasyada ne durumdaymis? Araa sıklıgı nasil?

canım rahatı yerinde çok şükürr sesi de iyi geliyo... hafta sonu diye heralde 2 kere arıyodu pazar 3 kere aradı bugn bikez akşam konuşabildik... yoğun geçiyor epey diyor... senn askernde mi amasyada? ordan nereye gidecek... bnmki diyarbakıra

yaa :2: of izin kullansa bi dert kullanmasa bi dert, sağol cnm bilgilendirdiğin için

önmli değil cnm bnde çk araştrdığım için biliyrm izinsiz hemen yapıp gelmeleri daha güzel biz gideriz yanlarına bizimkide hiç kullanmıck izin ama kurban bayramında gelsn diyo etraftakiler doya doya et yesin güçlensn diyolar bakalım bi ozaman gelebilirse gelir sanırım ama şafak uzun zatn uzatmakta istemyrm ( aman yaaa bıktm yemn ederim şimdiden lanet ettm !!! askerlk olmasaydı yada bizde gideblseydkkkkkkkkkkkk:2::2:

Benim askerimde Amasyada canim. Bugun 2 kez aradi. Urfaya gidicek benimki. Yol izni 1 gun veemisleer. Cmtsi 5 te urfaya teslim olcakmis.:2:
ayrica bugun banyo yapmislar. Stresli ve yorgundu.bugun. Sabaj 5.30 ta kalkiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…