ne kötü bi durumdayız yaa şuna bak ulaşmak istesen ulaşamıyosn bişiy olsa soramıyosn dertleşemiyosun gülemiyosn en önmlisi de onsuz ruh gibi cansız yaşıyorsun yaşamıyorsun yanii(((((((26sı gelsin artıkk yaa ben dayanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa (((((
tuba bişe sorcam ibrahim soyadın değil heralde:) sende ibo mu diyosun?benimki iboo deyince çok kızıyor bazen
değil tabi ki soyadım. ewet yaa ben demiyrum kızdığını bildiğim için ama başkaları diyincede ben uyarıyorum hemen o kızmadan :) seninkide mi ibrahim :)
değişirsin değişirsin ben hiç demiyorum yaa sewmediğini biliyrm bana da tubi dense kızardım empati kur birazevet ibrahim ama hiç ibrahim demiyorum.hep ibo diyorum yada canım falan filan öyle şeyler diyorumbana kendini alıştır dedi ilerde ibo ibo diyemezsin dedi de ben değişirmiyim bilmem
evet şafağımız 153
kızlar ya benim bir türlü anlamadığım bişey var. şimdi yemin töreninden sonra dağıtım olucak ya hani 7 gün dağıtım izinleri olucak. o izni kullanırlarsa yine de şafak 153 mü oluyo şu an?
kızlar şafak kaaççç????
yok tatlım 5 gün ekliyosn 7 gün kullanırsalar 2 gün askeriyeden diğer günler sana kalmış eklenmesi çk kötüü(
kızlar en iyisi dişimizi sıkmak valla.izin işi çok sıkıntılıyaa :2: of izin kullansa bi dert kullanmasa bi dert, sağol cnm bilgilendirdiğin için
Nagishcim askerin Amasyada ne durumdaymis? Araa sıklıgı nasil?
kızlar en iyisi dişimizi sıkmak valla.izin işi çok sıkıntılı
yaa :2: of izin kullansa bi dert kullanmasa bi dert, sağol cnm bilgilendirdiğin için
Benim askerimde Amasyada canim. Bugun 2 kez aradi. Urfaya gidicek benimki. Yol izni 1 gun veemisleer. Cmtsi 5 te urfaya teslim olcakmis.:2:canım rahatı yerinde çok şükürr sesi de iyi geliyo... hafta sonu diye heralde 2 kere arıyodu pazar 3 kere aradı bugn bikez akşam konuşabildik... yoğun geçiyor epey diyor... senn askernde mi amasyada? ordan nereye gidecek... bnmki diyarbakıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?