Ben hala konuşamadım..Artık kesin benimle ilgili bir sorunu olduğunu belli etti..Anlamadığım iki gün önce aşkım falan diyen adamın fikri nasıl ve neden değişti?
kızlar bende bugun 2 defa konuştum hatta biri 13 dk sürdü.iskenderunda askeri olanlara diyeceklerim var:akşam komutanlarıyla aynı masada yemek yemişler,demişlerki komutanım hiç boş kalamıyoruz telefonla konuşamıyoruz istirahat bile yapamıyoruz falan.komutanda benim emrim altındayken günde 3 defa 1.5 saat izin vericem istirahat için ne yaparsanız yapın dilediğinizde sigarada içebilirsiniz geceleri falan demiş.bu arada hala banyo durumları yok sanırım tüm alayca kokuyorlar
onun dışında söyleyeceklerim var:bugun bana sevgilim aşırı kızgınmış gibi geldi.çok gergindi böyle ne bileyim çok sıkıntılı gibi.haliyle çok moralim bozuldu kızlar.1.5 saat yol gidiyorum hergün,metrobüste 1 cam kenarı kaptım.başladım kurmaya bana mı kızdı(gün içinde 1 tlf kaçırmıştım)beni bırakırmı falan diye.pericikmazi na verdiğim akılları kendime veremedim o anda işte.dün gecede uyucam deyip forumdan çıktım ama böyle birden patladım ama ne ağlamak!2 saat boyunca ağladım heralde.yani diyeceğim o ki bugun çok konuştuk ama benim moralim pek fena kkızlar:26:
moral bozmak yokacemilik süreleri kısa olduğu için bizimkini saat 4'te kaldırmışlar sesi çok yorgun geliyordu, eminim ki senin askerinde bu şekildedir
Buselincik canım sen konuşabildin mi?
Arkadaşlaaaar,
ben günde 2 posta konuşuyorum.
ankarada bizimkisi, polatlıda..
spor filan yapmıyoruz, sadece tören yürüyüşü için çalışıyoruz dedi.
bu arada burada çok fazla içerik yazmayın bence, birileri okuyabilir
atarsa 154! gün itibari ile..
bando takımına girebilme ihtimali varmış,
burada resmen yeniden doğdum diyor, yanlız genel olarak hepsinin psikolojileri değişik gibime geldi.
bi arıyor sesi şahane, bir arıyor böyle ağlak ağlak. çözemedim gitti :)
bende antidepresana başlayacağım, gittiğinden beri ayıptır söylemesi mala bağladım :)
üstlerine çok gitmeyin ve neden ve amaç sorgulamayın benden tavsiye.çok gerginler, ters cevaplar verip kalplerimizi kırabilirler.
anlamadıkları, onlara o zor gelen şeyin, bize burada ÇOK DAHA zor geldiği..
anlatmak içinde tezkerelerini beklemek artık bizler için farz :)
Canım benim..Annesi ile konuştuğun iletini okuyunca çok sevindim ama şimdi bunu görünce..Ne diyeyim ki ben de anlamadım. Benimki de bugün aradı 1.5 dk konuştuk dışardaydım gayet de neşeli biraz da umarsız konuştum. Ardımdan sürekli görüştüğümüz bir çifti aramış, tesadüf bu ya kız benim en yakın dostum erkek de onun:))
'Biliyorum bana çok kızıyor, herkesi arıyorum onunla konuşamıyorum doğru düzgün söyleyin ona sesini duyduğumda çok kötü oluyorum bundan arayamıyorum aradığımda kısa tutuyorum yoksa kaçarım buradan demiş' güya ağlayarak...Açıkcası inanmadım, mutlaka haberim olduğunu biliyordur kimlerle neler konuşup görüşütüğünü bana da 17 saniyecik ayırdığını..Yemin törerine zorla getirin demiş ama gelmeyeceğimi ben kendim söylemiştim zaten. Şöyle düşündüm bu erkekler acayip,onu terketmeyeceğimi bilse 1 kez bile aramazmış çok çok kötü oluyormuş paşam ama sırf yanlış anlamıyım diye arıyormuş...Ben ellerimle birliğine götüreyim dedim her şeyi hazırladım, adam buradan bile veda ettirmedi şimdi oraya yanına istiyormuş peh....Gayet bence palavra hem de minareye mükkemmel bir kılıf...Ama eğer oldu ki bu (saçma) zihniyette bir sevgiliye ben sahipsem, söylediklerinde samimiyse (ki dostum bana kızdı, çektin adamı 5 yıldır ayrılıp ayrılıp affettin şimdi can evinden vurma gaddar mısın sen insaf et diye) senin sevdiğin de bu düşüncede olabilir diye anlattım canım. Bana kızma ama inatla hala iyi düşünüyorum çünkü şunu aklım almıyor, siz ayrılmışsınız askere gitmeden önce barışmışsınız.Sevmeyen adam askere gitmeden kendine geride bırakıp aylarca uzak kalacağı biri için uğraşmaz, hatta bulaşmaz bu işlere yeniden.Aksine ne çok seven insan aklım onda kalmasın, gerimde kimse kalmasın diye sevdiklerinden ayrılıyor yani durumun tam aksi. Bu da bana hala inanma gücü veriyor aşkınızaUmudunu yitirme tatlım n'olur....
belki yeri rahat değildiriçine kapanık herşeyi anlatmayan bir yapısı varsa, konuşmaktan kaçınması bu yüzden olabilir.. ama nolur üzülme. arayacak elbet. sesini duyurmasa da eminim aklından hep seni geçiriyor.. dua edelim de en kısa zamanda arasın canım
kızlar merhabalar herkese,sayfalar çok hızlı ilerliyor,hepimizin özlemi tavan yapıyor vallakızlar şimdi 26 ağustosta yemin töreni olacak ya,askerliklerini yaptıklarını ilden dışarı çıkamıyorlar herhalde değil mi?yani benim bitanem ankarada asker,yemin töreninden sonra ailesi alıp şehir dışına çıkaramıyor değil mi?evci çıkmak diyorlar ya kızlar o nasıl oluyor peki?aileden birisi yemin törenine gidince ankarada askeriye dışında 1 gün mü kalabiliyor?bilen biri varsa anlatıversin lütfennn :85:
Çok şükürki konuştuuum saat 20.10 da aradı benimkide..kıyamam saatlerce güneşin altında tüfekle eğitimdelermiş...topuklarım ağrıdı dedi, öyle kötü oldumki, sabahın 5.30 da kalkmış ahh ahhhbiz onları pamuklara sarıp sarmalayalım askeriyenin ettiğine bak
Şafağımm 155 :)
Günaydın kızlar....darısı bugünün başına..inşallah hepimiz haber alırız sevdiceklerimizden :))
Canım ben de konuştuğumda günde 3 defa duş aldığını hatta banamısın demediğini eğer sıra yoksa 4 kere girdiğini söyledi.Sanırım benim beyin 1.5 saatlik boş vaktini nereye harcamış olduğunu anlamış bulunmaktayım.Millet sevdiceğini arıyor, benimki ise Balık Adam ya, suya dalıyor direk demek....
anladım canım çok sağol,offff :85: canım peki yemin töreninden 2 hafta sonra dağıtımları olacak ya,usta birliğine gitmek için,o zaman gelebilirler memlekete değil mi?yoksa o zaman da mı izin kullanmak durumunda kalıyorlar,yani kullandıkları izin askerliklerine eklenir mi? ayy ne olur gelsinler bu sefer ya
kalmıyorlar tatlım törenden sonra... eminim bende... tez zamanda kavuşursunuz inş..
kafayı yicem yaaaaa!!!!!!! ben çıkıyrm kızlar biraz daha defterime sarılıym tşörtünü burnuma sokayım parfümünü koklayımm offffff çk kötym çokkk çook ewlensemiydim yoksa öle daha mı zor olurdu ki ewli beklemek neyse herkese askeriyle tatlı rüyalar((((
selam kızlar.ya bu yemin töreninden sonraki dağıtımlarında usta birliklerine teslim olurlarken KTM denen illet yere katılmaları sart mı bilginiz var mı?
Yani direkt kendisi birliğine teslim olsa.
İnternette arastırıken uçak biletini usta birliğine gösterirsen kabul ediliyormus diye birşeyler okudum.
Sizin bir bilginiz var mı?
Bu arada nişanlım Van İl Jandarmaya teslim olacak.
bende şimdi aynı şeyi okudum tatlım insallah öyle bsy oluyodur
Çok şükürki konuştuuum saat 20.10 da aradı benimkide..kıyamam saatlerce güneşin altında tüfekle eğitimdelermiş...topuklarım ağrıdı dedi, öyle kötü oldumki, sabahın 5.30 da kalkmış ahh ahhhbiz onları pamuklara sarıp sarmalayalım askeriyenin ettiğine bak
Şafağımm 155 :)
Günaydın kızlar....darısı bugünün başına..inşallah hepimiz haber alırız sevdiceklerimizden :))
Bizimkinin seside seside tam tersine neşeli hep keyfim yerinde diyo..dün akşam yemekte fırında makarna varmış bayıldım die anlatıo..yada bana mı öle aksettirmeye çalışıyo bilmiorum
selam kızlar.ya bu yemin töreninden sonraki dağıtımlarında usta birliklerine teslim olurlarken KTM denen illet yere katılmaları sart mı bilginiz var mı?
Yani direkt kendisi birliğine teslim olsa.
İnternette arastırıken uçak biletini usta birliğine gösterirsen kabul ediliyormus diye birşeyler okudum.
Sizin bir bilginiz var mı?
Bu arada nişanlım Van İl Jandarmaya teslim olacak.
Canım, annesiyle konuştuktan sonra o kadar mutlu oldum ki..Tamam dedim herşey düzelecek..Sonra saatler geçmeye başlayınca yine aynı hüzün çöktü..Bir yanım çok kızıyor, çık dışarı gez, hayatına devam et diyor, bir yanımda otur evde ağla.. Askere gitmeden önce eğer arkanda birini bırakmak istemiyorsan hala lütfen söyle dedim. Artık çok geç dedi, güldü..Eee cumarteside aradı, gayet güzel konuştu. Diyorumki ben abartıyorum, bişey yoktur, arayacak..Ama sonra burda yazılanları okuyorum. Orda telefonun çook çok fazla olduğunu biliyorum..İçime yine şüphe düşüyor. Bir gün de mi yok ben hiç bekletmeyeyim bu kızı, hayatına dönsün. Nasıl olsa kimseyi sokmaz hayatına, şu acemilik bitsin, yakına düşersem devam ederim diye düşündü. Yani bir sürü senaryo..Ama çok kızgınım! Asla bunları hakettiğimizi düşünmüyorum. Bizim yerimize nasıl karar verebiliyorlar. Zorlaştırıyorlar..Ben arayamamış olabilir diyordum ama arkadaşını aradığını duyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Mantıklı bir sebep bulmaya çalışıyorum, yok bulamıyorumTatlım inşallah dediğin gibidir..Ama ben gücümü yitirmeye başladım..Ehh yeter diyip, eve uğramayacağım en sonunda, gezip tozacağım o olacak! Sevgimle kızgınlığım yer değiştirecek.. Allah'ıma dua ediyorum..Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye..Ayrılığı kafasına koyduysada yürekliyse ben beklemeni istemiyorum desin. Böyle bekletmeye ne hakkı var..Nasıl bir vicdan bu..Nasıl bir asker psikolojisi!
Günaydın canım, bizimkininde 1 numara büyük söylemesine rağmen botu sıkıyormuş
valla bizimki de ballandıra ballandıra anlatıyor, dedim bende askere geleceğim o olacak
KTM ile gitmek şart değil ama Güneydoğu da ve Doğu Anadolu da güvenlik açısından çok önemliymiş canım, hele ki şu son yaşananları göz önüne alırsak ben istemesem de KTM ile git diyorum, napayım en az 1-2 gün o eziyeti çekecek kuzum
Canım benim yaa Allah yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısını versin,
inşallah en kısa zaman da arar da senin mutlu olduğunu görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?