ama seni özledm dediğimde dalga geçiyor gibi konuşuyor.bişeyde demedim.ama çok moralim bozuldu.eve geldi foruma giremedim falan üzüldüm çok
inş. kalır cnm şey dicem bu asker pastası falan yaptırıylarmışya ondan yaptırsam mı acaba yada kötü mü olur zaten bıkmıştır askerlikten ?? ne hediye alsam ama orda çalınıyomuş yaa dolaplar kilitli değilmiş parfümünü birisi çalmış!!ben almıştım onu da daha yeniydiayyy,bugün bi türlü giremedim foruma yaa.bakım mı var ne var anlamadım
bu saatlerde de fazla kalmıyorum biliyorsunuz,çok fazla kitap okuduğum için ne kadar erken yatağa geçersem o kadar iyi:97:
keyfim yerinde bugün,sevgilime sayfalarca yazarım yine uyumadankızlar telefondaki halimizi bi görseniz ölürsünüz gülmekten.merak ediyorum tabi ki,uykusunu,yemeğini,duşunu falan soruyorum rahat olup olmadığını.o da anlatıyor,üzülmekle beraber acayip bi durgunluk çöküyor üzerime onunla konuşurken,o da çok üzgünüm falan sanıyor galiba.ısrarla soruyor iyi misin,gerçekten iyi misin diye.çok özlüyorum ama evime yakın bi yerde olması içimi rahatlatıyor,sadece sürekli telefonda mesajlaşan,konuşan bir çift olduğumuz için çok yalnız hissediyorum kendimi.bilgisayar başında 15-20 dk.dan fazla oturunca boynum ve sırtım ağrıdığı için buraya da giremiyorum.bir yalnızlık oluyor o yüzden ama onun dışında moralsiz değilim.sesini duydukça daha da rahatlıyorum yemin törenine ailesi tam kadro gelmeyecekmiş söylediğine göre,beni evci çıkarmak için bi kişi gelir diyor,o da babası olur büyük ihtimal,annesi yalnız gelmez.ama ben yine de hep birlikte gelirler diye düşünmüştüm,onlara da 1 saatlik yol aslında:44: yemin töreninden sonra bizim görüşme durumumuzu düşünüyorum şu an.eşyaları ailesine verip onları yollasa ve benimle kalsa keşke biraz
yaz yahu biz neden burdayızayyy roman yazmışım resmenaşkımla uzun uzun konuşamayınca çenemin düşüklüğü size denk geldi galiba,kusura bakmayın kızlar daldan dala atlamışım bi de,rüyada sayıklar gibi
inş. kalır cnm şey dicem bu asker pastası falan yaptırıylarmışya ondan yaptırsam mı acaba yada kötü mü olur zaten bıkmıştır askerlikten ?? ne hediye alsam ama orda çalınıyomuş yaa dolaplar kilitli değilmiş parfümünü birisi çalmış!!ben almıştım onu da daha yeniydi
Ben hala konuşamadım..Artık kesin benimle ilgili bir sorunu olduğunu belli etti..Anlamadığım iki gün önce aşkım falan diyen adamın fikri nasıl ve neden değişti?
eşyaların çoğu çalınıyormuş canım,ben donuna bile işaret koy demiştim nişanlımasen askerliğe özel ya da yanında götürebileceği birşey değil de normalde alabileceğin bi hediye düşün bence sadece içinden geldiği için mi alacaksın yoksa özel bi gün mü var,geçmişi okuyamadığım için görememiş olbilirim yazdıysan da...benimkinin de 2 ay sonra doğum günü var,bugün iyice düşünmeye başladım ne alsam ne yapsam diye
bence bişey almayın kızlar.o kadar erkek dalga geçerler bişey olur ondan sonra kızar bizimkiler.ben asker hikayesi çok dinledim askerim gitmeden illa bi dalga geçen grup oluyormuş
eşyaların çoğu çalınıyormuş canım,ben donuna bile işaret koy demiştim nişanlımasen askerliğe özel ya da yanında götürebileceği birşey değil de normalde alabileceğin bi hediye düşün bence sadece içinden geldiği için mi alacaksın yoksa özel bi gün mü var,geçmişi okuyamadığım için görememiş olbilirim yazdıysan da...benimkinin de 2 ay sonra doğum günü var,bugün iyice düşünmeye başladım ne alsam ne yapsam diye
benim sırtım fena halde ağrıyor kızlar,kalkayım artık.bu arada 1 saat 10 dakika sonra şafak attırmayı unutmayınhadi iyi akşamlar hepinize
sevgilim bugün bana tam olarak kaçıncı bölük alay tabur vs. söyledi
bende şaka yapar gibi hayırdır mektup mu bekliyosun benden dedim
yok yok sakın gönderme dedi
hatta onunla beraberliğimizin başlangıcından itibaren küçük küçük notlar tuttuğum bi defter vardı
tarihler olaylar söylenen sözler vs
ordan bişeyleri 3-4 sayfaya yazıp ona vermiştim için daraldıkça okursun demiştim
bide onunla ilgili sakladığım abuk subuk şeyler vardı onları göstermiştim
şaşırıp çok sevinmişti hatta kendimi çok öküz hissettim ben seninle ilgili hiçbişey saklamıyorum demişti
neyse sadede geliyim o notları getirdiğime bile pişman oldum hatta fotoğraflara bile(ona küçük fotoğraflı bi takvim bastırmıştım)
dolaplar kilitli değil ya bütün esyaları karıştırıyolar hatta çok hırsızlık olayları oldu dedi
bu arada benimkinin anası donundan çorabına kadar hepsine adını işlemişti
düşünün yani durumu bişey almadan yada göndermeden önce 40 kere düşünün
Kasım gibide benimkinin doğum günü var, ona Galatasaray formasını alıp göndereyim demiştim ama çalınıyormuş
Valla yeri göğü inletir çalan kişiyi de bulur bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?