341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yemin törenini iple çekiyorum ne giysem derdine düştüm şimdideeeeeeeeennn ???? siz ne yapmayı planlıyosnz kızlar?

kızlar çok sevindim
bizde öğlen konuşmuştuk. yatmadan bidaha arar inşallah

o zaten elinde olsa uyumaz gene ararda sıra çokmuş anca gelmiş aradığındada zaten..ben seni aramk için bazen 45 dk sıra bekliorum dedi geçen öle fena oldum ki aşkım benim ya kıyamam ona :'(

daha benimki de aramadı :18:
kuzular yaa onları düşündüğümüzden daha çok bizi düşünüyorlar
cümle biraz anlaşılmaz oldu ya neyse şaşkınlığıma verin

yemin törenini iple çekiyorum ne giysem derdine düştüm şimdideeeeeeeeennn ???? siz ne yapmayı planlıyosnz kızlar?

Benim gibiii :)) Ben de ne giysem diye düşünüyorum şimdiden :) Aşkım beyazlar içinde olcak o gün ona uygun olsun diye ben de beyaz bi şeyler mi giysem napsam ki ayy çok heyecanlandım bak şimdiiii

Benim gibiii :)) Ben de ne giysem diye düşünüyorum şimdiden :) Aşkım beyazlar içinde olcak o gün ona uygun olsun diye ben de beyaz bi şeyler mi giysem napsam ki ayy çok heyecanlandım bak şimdiiii

benim aşkımda beyazlar içinde olacak ama ben göremicem maalesef ben olsaydım bende beyaz giyinirdim.böyle beyaz beyazz

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimkide aradı şimdi İyimiş ama ayakları çok ağrıyormuşşşşş.. Bütün gün eğitimdelermiş... Ben onun ayacıklarına kurban olurum canım yaaaa 2dk 16 sn konuşabildik kuyruk varmış 26'sını iple çekiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…