341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar bişe dicem..bu forumun neyini seviyorum biliyomusunuz?herkes sevdiğini bekliyor gözünü bile kırpmadan asker yolu gözlüyor,özlüyor ağlıyor seviyor..bana bi kaç arkadaşım hatta yakın olanlarda dahil asker yolu beklemek zor,bence bırak hatta sana ne oluyor diyenler bile oldu.burdaki sıcak ortamı seviyorum ve hepinize teşekkür ediyorum bence bu destek olma işini de çok güzel yaptık,aferin bize

Bende hepinize teşekkür ediyorum..Gurur duyuyorum hepimizle..Ahh o arkadaşlar..Bilemezler, yaşamadan kimse bu duyguyu bilemez..Biz birlikte olduğumuz sürece burada, çok çabuk geçecek zaman..İnanıyorum..

her ikimizde şanslıyız canım, tamamen şans eseri tanıştık canımla.. hiç aklımda yokken, karanlıktayken buldu beni
Allahım ayırmasın bizi, hiçbirimizi

Amin canım, Amin :) Allah nazarlardan korusun hepimizi.. Aşk hiç beklemediğin, tam vazgeçtiğin anda çıkar derler ya

benim CANIMINİÇİİİİİ tkrar aradı çok mutlu oldum yaa akşam aradığında isyan etmştm bu ne çok az knşyoz artık bıktım usandm bu durumdan dedim dayanamamış tekrar aramış sinema warmış film izlemşler biraz kafa dağıtmışlar çok sewndm aradığına yaaaaaaaaaa inş.sizinkilerde arar

Aşkımmm yatmadan gene aradı ben bugün çok bekledim üzüldüm diye 2 kere daha aradı yaaa canım benimmm
Çok yorulmuş ama yaa kıyamam
İnşallah sabah erkenden de arayabilirse arıycak
Bugünü de bitirdik kızlar 154 günümüz mü kalıyo şimdi?

gemilerde talim var bahriyeli yarim var,o da gitti sefere ne talihsiz başım var kulübüne hoşgeldin:)konu sahibinin de (docalan)ordaymış acemiliği

:)) hoşbulduumm o zaman.. Baya bi iskenderun var yani burda. Bakalım dağıtımda nereye gidecekler inşallah rahat olacakları yerlere giderler.

bugunu bitti sayalım şafak 152 kızlar

Benimkide aradı tubiş :)

Ne güzel yaa bikaç dakika aradıklarında bile mutluluktan havalara uçuyoruz aşk bu işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…