Hepimiz öyleyiz bi iki dk seslerini duymak için bütün gün bekliyoruz.. İnşallah en kısa zamanda bitirip gelirler hayırlısıyla.. Evet yemin töreni 26sında olcakmış
Evet gerçekten dayaklığım :) Nasıl bir psikolojiye girdim, bende anlamadım :) Tamam kötü düşünmek yok..Ben onun aşkıyım, hepte öyle kalacağım :) İlk beni arıyormuş, kıyamam ona ben :) Şimdi gelişi için güzel planlar yapma vakti :) 9 günün her günü birlikte olamayacağız ama olsun, ben elimden geldiğimce İstanbul'da olmaya çalışacağım..
iftardan sonra alıcam ifadenizi peri hanım hadi ben şimdilik gittimm
Sağol Pembeli, çook sevindim 26 sında olmasına
Periçıkmazı yazdıklarından anladığım kadarıyla seni çok seviyor bence sadece onu göreceğin günü düşünHem aramış seni ne güzel benim ki daha arayamadı çok yoğunlar heralde
çok şükür yaa
yüzünü gülerken görmek de nasip oldu
o kapkara düşüncelerinden vazgeçtiğin iyi oldu, hiç yakışmıyordu sana
olsun en azından yanında olacaksın mutlu olmaya bak, güzel ve olumlu düşün
İyi akşamlar asker yarenleri :)
Bütün günlük beklememin ardından 6 da aradı aşkım benim..gittiğinden beri ilk defa bu kadar sıcak konuşabildi,sanırım daha rahattı bugün :)
aşkım dediğinde sanki ilk defa bana öle hitap edimuş gibi hissettim..ayrılıklarda sevdaya dahil, aşkı perçinler diyorlar ya doğru işte belkide bu ayrılık olmasaydı aşkım kelimesi bugünkü kadar hiç anlamlı olmicaktı...darısı haber bekleyen özleyen sıcaklık isteyen tüm yarenlerimizin başına :)
Gözün aydın canımmm :)
sağol canım benim seninde gözün aydın..Allah tamamınada erdirsin inşallahh :)
Amin canım, inşallah :)) Site açıldığında çalan müziğede bittim ayrıcaYaa rüya gibi, çok güzelmiş. Ahhh ahhhh
aradııııııııııııııııııııııııııııııııı aradııııııııııııııyazdığım soruları da sordum ama 4 dkcık konuşabldk arkadan söyleniyolar dedi
açar açmaz telefonu özür diledimm annenle konuşuyodm dedim tamam hayatım önemli değil sıkma canını dedi
ölürüm yaaa sesineeee usta birliğine kesin geçiyolarmış yemin töreninden sonra...
aşı olduk bugün dedi HEMŞİİİİİİRE bayanmıydı dedm yok ne bayanı olsa nolcak hem dedi sewindimkolu acıyomuş yanında olsaydımda öpseydm keşkeee ((
periciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik senin adına çok sewndm bak ne demiştim olaylar hiçte senin bildiğin gibi değildir belki demiştim öyle de oldu :))))) iyi ki ben haklı çıktım sen yanıldım birdaha kötü düşünmezsn artık dimi)
Biraz önce aşkım gene aradıYemekten önce konuşamamıştık bi daha arayabilrsem ararım demişti aradı hemen canım beniimm
Neyse konuştuk 5 dk falan eğitime gidiceklermiş şimdi dedim dikkatli ol. Allahım koru sen onu ve bütün askerleri..
Sesi iyi geliyodu. Konuştuk ya içime sular serpildi şu an çok mutluyum yaa Allahım sana şükürler olsun..
Ama telefonda biraz ağladım dayanamadım ilk kez onun karşısında tutamadım kendimiDedi ağlamak yok az kaldı 9 gün sonra görüşcez sarılcam sana doya doya
Çok seviyorum onu çoookkk...
:) Allah'ım mutluluğunu kat kat arttırsın inşallah..9 gün sonrasını askerine kavuşacağın günü hayal et :)
İyi akşamlar asker yarenleri :)
Bütün günlük beklememin ardından 6 da aradı aşkım benim..gittiğinden beri ilk defa bu kadar sıcak konuşabildi,sanırım daha rahattı bugün :)
aşkım dediğinde sanki ilk defa bana öle hitap edimuş gibi hissettim..ayrılıklarda sevdaya dahil, aşkı perçinler diyorlar ya doğru işte belkide bu ayrılık olmasaydı aşkım kelimesi bugünkü kadar hiç anlamlı olmicaktı...darısı haber bekleyen özleyen sıcaklık isteyen tüm yarenlerimizin başına :)
sağol canım benim seninde gözün aydın..Allah tamamınada erdirsin inşallahh :)
Bu arada kızlar bize moral lazım....Üstelik hayal kurmanın kimseye zararı olmaz...daha önce gördünüzmü bilmiyorum ama bugün çok hoş bi otel buldum ve kendimi resimlerine bakarken hayaller dunyasında buldum...deneyin sizde çok iyi gelicek..otel tek kelimeyle muhteşem zaten..orda sevdiceğimin kollarında güne başlamaksa paha biçilemez :)
Sabrinas Haus | The most Romantic and Luxury Hideaway Hotel in Turkey
Ufff aşkım biraz önce tekrar aradı ve annemin saçını boyuyordum ve 1 dk konuşup kapamak zorunda kaldımiçime oturdu resmen..ağlamamak için zor tutuorum kendimi uff ya
üzülme canım yaa yine arar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?