341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Hepimiz öyleyiz bi iki dk seslerini duymak için bütün gün bekliyoruz.. İnşallah en kısa zamanda bitirip gelirler hayırlısıyla.. Evet yemin töreni 26sında olcakmış

Sağol Pembeli, çook sevindim 26 sında olmasına
Periçıkmazı yazdıklarından anladığım kadarıyla seni çok seviyor bence sadece onu göreceğin günü düşün Hem aramış seni ne güzel benim ki daha arayamadı çok yoğunlar heralde

çok şükür yaa
yüzünü gülerken görmek de nasip oldu
o kapkara düşüncelerinden vazgeçtiğin iyi oldu, hiç yakışmıyordu sana
olsun en azından yanında olacaksın mutlu olmaya bak, güzel ve olumlu düşün

Saol canm benim, evet çok yoğunlarmış, sürekli eğitim varmış, benimki aradıysa senin askerinde en kısa zamanda arayacaktır.

:) artık kötü düşünmek yok, sözz..Bugün herşeyden vazgeçmiştim, ağlıyordum..Şimdi yüzüm nasıl gülüyor bir görseniz :) Ama sizler olmasaydınız çok daha zor geçecekti..Allah'ıma şükürler olsun :) Beni bir daha ağlarken görmeyeceksiniz, asker sözü

İyi akşamlar asker yarenleri :)

Bütün günlük beklememin ardından 6 da aradı aşkım benim..gittiğinden beri ilk defa bu kadar sıcak konuşabildi,sanırım daha rahattı bugün :)
aşkım dediğinde sanki ilk defa bana öle hitap edimuş gibi hissettim..ayrılıklarda sevdaya dahil, aşkı perçinler diyorlar ya doğru işte belkide bu ayrılık olmasaydı aşkım kelimesi bugünkü kadar hiç anlamlı olmicaktı...darısı haber bekleyen özleyen sıcaklık isteyen tüm yarenlerimizin başına :)

Gözün aydın canımmm :)

Gözün aydın canımmm :)

sağol canım benim seninde gözün aydın..Allah tamamınada erdirsin inşallahh :)

Bu arada kızlar bize moral lazım....Üstelik hayal kurmanın kimseye zararı olmaz...daha önce gördünüzmü bilmiyorum ama bugün çok hoş bi otel buldum ve kendimi resimlerine bakarken hayaller dunyasında buldum...deneyin sizde çok iyi gelicek..otel tek kelimeyle muhteşem zaten..orda sevdiceğimin kollarında güne başlamaksa paha biçilemez :)

Sabrinas Haus | The most Romantic and Luxury Hideaway Hotel in Turkey

aradııııııııııııııııııııııııııııııııı aradıııııııııııııı yazdığım soruları da sordum ama 4 dkcık konuşabldk arkadan söyleniyolar dedi
açar açmaz telefonu özür diledimm annenle konuşuyodm dedim tamam hayatım önemli değil sıkma canını dedi
ölürüm yaaa sesineeee usta birliğine kesin geçiyolarmış yemin töreninden sonra...
aşı olduk bugün dedi HEMŞİİİİİİRE bayanmıydı dedm yok ne bayanı olsa nolcak hem dedi sewindim kolu acıyomuş yanında olsaydımda öpseydm keşkeee((

periciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik senin adına çok sewndm bak ne demiştim olaylar hiçte senin bildiğin gibi değildir belki demiştim öyle de oldu :))))) iyi ki ben haklı çıktım sen yanıldım birdaha kötü düşünmezsn artık dimi )

Bende kağıda yazıcam sorularımı..Şoka giriyorum konuşurken Bu akşam hepimiz ne kadar mutluyuz..Allah bozmasın inşallah..Bizimkide aşı olmuş bugün..Sesinde askere değilde tatile gitmiş tonu vardı

Biraz önce aşkım gene aradı Yemekten önce konuşamamıştık bi daha arayabilrsem ararım demişti aradı hemen canım beniimm
Neyse konuştuk 5 dk falan eğitime gidiceklermiş şimdi dedim dikkatli ol. Allahım koru sen onu ve bütün askerleri..
Sesi iyi geliyodu. Konuştuk ya içime sular serpildi şu an çok mutluyum yaa Allahım sana şükürler olsun..
Ama telefonda biraz ağladım dayanamadım ilk kez onun karşısında tutamadım kendimi Dedi ağlamak yok az kaldı 9 gün sonra görüşcez sarılcam sana doya doya
Çok seviyorum onu çoookkk...

:) Allah'ım mutluluğunu kat kat arttırsın inşallah..9 gün sonrasını askerine kavuşacağın günü hayal et :)

Ufff aşkım biraz önce tekrar aradı ve annemin saçını boyuyordum ve 1 dk konuşup kapamak zorunda kaldım içime oturdu resmen..ağlamamak için zor tutuorum kendimi uff ya

iyi akşamlar canım,
benim kuzum da aradığında ne güzel açıyorsun şu telefonu, bütün yorgunluğumu alıyorsun diyor

Otel çok güzelmiş canım
bizde http://www.maxxroyal.com/ 'a bayılmıştık, inşallah balayımız burada olur :78:

Ufff aşkım biraz önce tekrar aradı ve annemin saçını boyuyordum ve 1 dk konuşup kapamak zorunda kaldım içime oturdu resmen..ağlamamak için zor tutuorum kendimi uff ya

üzülme canım yaa yine arar seni

Son düzenleme:
Ne kadar güzel herkesin sevgilisi aramış bizimkide hala ses seda yok dün olenden beri sesini duyamadim çok üzgunum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…